IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

685 Pages V  « < 490 491 492 493 494 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi - Montignac?, Idei pentru meniuri Monti
kalua
post Nov 14 2007, 04:12 PM
Post #4911

Musafir

fleurdelis, stai ca trebuie sa te-ntreb ceva la topicul cu bucatareala montignaca, fug acolo. Sper sa ma dumiresti.
Go to the top of the page

+Quote Post
fleurdelis
post Nov 14 2007, 05:57 PM
Post #4912

Dependent

Group: Dependent
From: Bucuresti
Member No.: 2,372

(IMG:style_emoticons/default/blush.gif) kalua tu, sa ma intrebi pe mine? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) ma ia cu tremurici...nu cred ca fac fata la examen...ce ma fac? Sigur ma lasi repetenta ca sint in plop...eu am inca de invatat de la tine! Deocamdata nu sint in stare sa sustin un asemenea examen!!! Pls nu-mi pune intrebari incuietoare! Ma duc sa vad ce m-ai intrebat (IMG:style_emoticons/default/germare.gif) ca n-am gasit unu care tremura de frica!

+Quote Post
kalua
post Nov 14 2007, 07:28 PM
Post #4913

Musafir

(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Fleur, tu de unde esti de loc (in tara)?

Mai, ce va mai iubesc eu, pe toate! (IMG:style_emoticons/default/w000t.gif) (IMG:style_emoticons/default/wbounce.gif)

+Quote Post
fleurdelis
post Nov 14 2007, 08:54 PM
Post #4914

Dependent

Group: Dependent
From: Bucuresti
Member No.: 2,372

Poi de unde sa fiu? Din Moldova...oleaca mai domoala! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)

+Quote Post
dona_r
post Nov 14 2007, 08:54 PM
Post #4915

Tratabil
**

Group: Tratabil
Member No.: 2,247

buna fetelor,nu am reusit sa postez zilele astea,am ajuns muult prea tirziu acasa.
despre migdale si alune eu am inteles ca bune sunt cele crude,neprelucrate in nici un fel(neprajite).am inteles ca exista in unele mag.naturiste,dar eu nu am reusit sa gasesc.de aceea prefer sa le ocolesc,mai ales dupa ultimul festin cu alune,dupa care mi-a fost rau doua zile (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
ieri-mic dejun-paine cu tarite si iaurt degresat
prinz-piept de pui cu mazare si pastai
gustare-mere si portocale,dupa care mi s-a facut o foame....
cina-salam "Banatean"-de la rainert-cam gras si cu ceva dextroza,deci nu 100%conform.
astazi
mic dejun-paine cu tarite cu gem dietetic si lapte degresat
prinz-muschi file cu salata de rosii
2mandarine
cina-cascaval cu 2rosii
sa aveti o saptamina cit mai buna!

+Quote Post
dr_wise
post Nov 14 2007, 08:59 PM
Post #4916

Musafir

- at -kalua: (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) imi dai voie sa fiu eu ala care face asa (IMG:style_emoticons/default/w000t.gif) mor dupa mutra lui!!!!!
Hai sa afisez meniu de mimosa pudica...ia uite aici, natiune:
d - kiwi, iaurt cu finn crisp pe care am uns "o adiere" de gem caise, cafea cu lapte
una buc cana de ceai verde cu petale de iasomie
p - piept de pui gratar, salata de varza rosie...o colega care merge de ceva vreme cu noi la cantina s-a minunat: asa de putin mananci tu la pranz, te saturi?!!! vedeti, vedeti?!!! v-am zis eu ca mananc putin?! (IMG:style_emoticons/default/fluierat.gif)
a doua cana cu ceai verde
s - dovlecel prajit, muuuuuuuuuuuuult usturoi, un ou ochi, ceva sunca praga
Am omorat toti gandacii si microbii pe o raza de 1km patrat, de la "aroma" de usturoi.
- at -stoina: am descusut-o pe mama in privinta retetei de "limba cu masline", o tai la retete s-o afisez...s-ar putea sa se strecoare oarece erate din cauza ca nu am prestat personal niciodata la asa ceva.

This post has been edited by dr_wise: Nov 14 2007, 09:00 PM

+Quote Post
lotte
post Nov 14 2007, 09:21 PM
Post #4917

Incurabil

Group: Obsedat
From: Ro Mania
Member No.: 324

pana la urma e conforma cafeaua? sau beti cafea fara cofeina?

Eu, azi:

d: cereale cu lapte
12.00 doua mere
13.30 snitele de porc (conforme) cu salata
17.50 un mar
19.50 dovlecei si brocolli la gratar, rosii, branza, un pahar de vin rosu

Pup.

+Quote Post
kalua
post Nov 14 2007, 09:31 PM
Post #4918

Musafir

fleur, Moldova, Moldova, da' de unde? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nu-s curioasa, vreau numai sa stiu. (IMG:style_emoticons/default/innocent.gif) Ca io-s di la dulsili targ al Iesilor. (IMG:style_emoticons/default/Tip-Hat.gif) (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif)
Si nu numai eu-s de-acolo. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Doctoreaso, pai esti o duamna si o finuta, ce aia a mea? (IMG:style_emoticons/default/victory.gif)
Nici eu n-am facut vreodata limba si-nca aia se gaseste gata dezpielitata.

Si-acum hai sa va vand (pe bani grei (IMG:style_emoticons/default/pimp.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ) un pont: la salata aia de boeuf puneti mazarea si telina calde in salata. Nu numai ca-i mai buna la sezonul rece, dar asa iese in evidenta gustul carnii, e pur si simplu mai buna la gust asa.

+Quote Post
dr_wise
post Nov 14 2007, 09:46 PM
Post #4919

Musafir

Eeeeeeeeeeeeeee! Sa stii ca asa o sa procedez cu mazarea si telina, sa vedem ce iese...
mda...kalua draga, acum miros oblu a duamna....lady garlic is my name!
- at -lotte: sincer, n-am mai baut cafea cu cofeina de cand m-am apucat de dieta, adica de aproape 1 an. Cafeaua mea e strict fara cofeina, Elite sau Tchibo, da' 90% din cazuri Elite, indulcita exclusiv cu lapte 0.1% grasimi, de preferat Fulga (mai nou in ambalaj verde).
- at -stoina: gata, misiune indeplinita!
PS: mancai 2 mere, de atata concentrila la editat reteta, asa, sa-mi lucreze neuronasul la capacitate maxima!

+Quote Post
stoina
post Nov 14 2007, 10:01 PM
Post #4920

Incurabil

Group: Obsedat
From: Iasi, Romania
Member No.: 469

Rox, sa traiasca si Ala!

Kalua, cum bre numai tu esti din dulcele Iesi, eu de unde va trimit corespondenta??? (IMG:style_emoticons/default/ninjajig.gif)

Doctoreaso, sa-ti dea Dumnezeu sanatate si mamei la fel.Suna taaare bine, maine pap limba si povestesc si aventura 'facerii'. (IMG:style_emoticons/default/thanks.gif)

+Quote Post

685 Pages V  « < 490 491 492 493 494 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 22nd July 2025 - 07:19 AM