![]() |
![]() ![]() |
![]() |
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bre, daca vedeti ca nu slabiti, lasati naibii migdalele/alunele alea! (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) suparat...suparat sunt Doamne, suparaaaaaat! Hauuu, kalua! Zi-mi mie cine te supara asa, cu noaptea-n cap, sa-i dau bataita!!! Ai vazut, tot eu mi-s cea mai mimozela de aici....rezultat...71kg! Astazi...maine nu se stie...vorba aia, carpe diem! |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Gata, azi se face armata. (IMG:style_emoticons/default/soldiers.gif)
Nu vreau sa mai aud "dar" si "migdale" de la cele care oricum au momentan un dop la slabit. Dimineata am impuscat un telefon unei filipineze, asta nu stie engleza, au invatat niste propozitii pe de rost si gata. Eu o intreb de sanatate prima data si ea-mi zice ca "Sorry for the inconvenience this has brought" (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) . Parca se intalnise surdul cu mutul, asa a fost convorbirea noastra. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Nici cu japonezii n-am patit asa ceva. |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sa traiasca dragostea si intelegerea intre popoare! Eu ma chinui de-o saptamana cu un "bambustanez" din Banjul/ Gambia, Mr Oseh Corr, ma-sa ma-sii lui! Ma minte mai rau decat baronul Munhaussen (asa-i zice?).
A propos de armata, ai nevoie de un sergent de "aparare civila"?...eu mi-s, take me! Sunt la a doua cana de "verde de Paris"...o sa-mi sticleasca ochi-n noapte de atata ceai verde si petale de iasomie...si macar de m-ar vedea cineva.... |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 317 Joined: 7-October 07 From: Bucuresti Member No.: 2,372 ![]() |
Bunadimineata fetelor!
Kalua eu sint din Barlad...si anu asta schimb si eu prefixul...uite avem ceva puncte comune daca ne gindim ca sintem amandoua din Moldova si schimbam anu asta prefixul! Oricum tu esti in avantaj...esti din Iasi si cred ca prima cifra din noul prefix va fi 4...la mine 5 (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Ah da abia astept sa ajung iar la Barlad sa ma plictisesc de tot dupa stresul de aici! Azi am mincat lapte degresat cu turte de tarite si ceai verde...acu ma duc sa beau un suc de fructe Pt. prinz cred ca pun iar de o varza anatolica... (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Dr. wise (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) de unde le mai scoti domle? Cred ca nu se mai plictiseste omu linga tine! Pai eu creca m-as ingrasa numai de ris... |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Kalua..ce tare (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Apropo, nu-ti mai schimbi serviciul?
Imi povestea cumnatu' tot asa o faza: a sunat la Microsoft pentru nu stiu ce problema si a fost directionat in Philipine, c-acolo aveau aia Call Center-ul...si pentru ca nu se intelegea cu ala si nu-i ofera o solutie la problema, i-a spus ca vrea sa vorbeasca cu seful lui. Raspunsul primit: bine...dar seful meu e in State si eu sunt in Philipine (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) . Vara-mea, care lucreaza si ea la un call center pentru o firma mare, imi spune ca se bucura mult cei care suna, cand o aud la telefon; ii zic: Slava Domnului ca nu esti din India (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Macar noi ne chinuim s-avem cat de cat un accent, dar aia vorbesc engleza dupa ureche. De acord cu armata....mai e putin si pe 1 dec fac un an de Monti (IMG:style_emoticons/default/dance.gif) Ce ziceti de chestia asta? Stiu c-atunci cand m-am apucat imi propusesem sa rezist vreo 2-3 luni maxim, si acum n-am nici un gand de despartire. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 817 Joined: 7-May 06 From: Ro Mania Member No.: 324 ![]() |
Fleurdelis, ia uite unde era barlandeanca!!! Bunicii mei sunt din Barlad.
Fetelor, ca veni vorba de migdale, eu am mancat vreo 500grame migdale cam intr-o luna jumate, vreo 10 pe zi, o fi din cauza lor de m-am ingrasat....Dar am terminat punga demult, vreo 3 saptamani sa fie , si nu mai dau nimic jos (sunt la 54.200gr). Eu la munca stau cu paltonul pe mine, ca sa nu observe lumea ca m-am ingrasat (asa cred eu (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) ) Si eu schimb prefixul, din 2 in 3 (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Fetelor, mare distractie mare pe aici, mai ales cu Wise (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Si eu ma lupt cu niste capete seci la serv, cu niste englezi, dar pana la urma se rezolva. Voi va plangeti de accente aiurea, eu de o engleza prea engleza (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Bine, nu mai mananc nici migdale, sa vedem atunci (IMG:style_emoticons/default/pistolar.gif) Eu cand m-am apucat de Monti am zis ca va fi ceva definitiv. E adevarat, am avut si scapari, dar sunt dependenta de Monti si chiar daca ar fi sa nu mai slabesc, tot nu ma las. Macar sunt mai despteapta decat restul care baga in ei cartoafe si toate alea. |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 63 Joined: 1-November 07 Member No.: 2,537 ![]() |
Fetelor, ca veni vorba de migdale, eu am mancat vreo 500grame migdale cam intr-o luna jumate, vreo 10 pe zi, o fi din cauza lor de m-am ingrasat....Dar am terminat punga demult, vreo 3 saptamani sa fie , si nu mai dau nimic jos (sunt la 54.200gr). Eu la munca stau cu paltonul pe mine, ca sa nu observe lumea ca m-am ingrasat (asa cred eu (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) ) Cat poti fi de gras la 54kg?Ca ma faci sa rad. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
[quote name='lotte' date='Nov 15 2007, 01:12 PM' post='128797'
Si eu schimb prefixul, din 2 in 3 (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) [/quote] Eu mai am 2 ani pana schimb prefixul (IMG:style_emoticons/default/frustaremare.gif) Nu vreau!!!!!!!!!!! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 610 Joined: 8-August 06 From: Iasi, Romania Member No.: 469 ![]() |
Fetele, si eu mi-s tulburata rau.Nu maninc nimic neconform(sint intr-o dragoste totala cu Monti), dar maninc inghetata conforma, ceva alune, alimente totusi nepermise mie in aceasta etapa.Eu stiu sursa acestor 'dorinte',sint prea obosita si destul de stresata.Ieri mi-am scos pe imprimanta si crema de zahar ars (IMG:style_emoticons/default/jump.gif) si aseara tirziu eram la cumparat pastaia de vanilie.Ptr ca mi-am luat de lucru si acasa si-am lucrat pina pe la 10, n-am gatit nimic, da' astazi is harnicoasa, gatesc ptr vreo 2 zile (IMG:style_emoticons/default/chef.gif) .
D: painici cu brinza de burduf si rosii, cafea, ceai. Vreau o minune, vreau o minune-n viata mea, vreau o minune.... (IMG:style_emoticons/default/band.gif) (Holograf)Minunea ar fi o vacanta tihnita, asezata (IMG:style_emoticons/default/fishing1.gif) EEEhh, vise..... |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 22nd July 2025 - 01:45 PM |
|