IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

685 Pages V  « < 493 494 495 496 497 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi - Montignac?, Idei pentru meniuri Monti
pescarush
post Nov 15 2007, 02:35 PM
Post #4941

Musafir

vad ca doctoreasa chiar e responsabila cu buna dispozitie pe-aici, inca de dimineata. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
rox, nu e normal sa te doara maseaua dupa ce ti-a plombat-o. ori ti-a lasat plomba prea inalta (caz in care trebuie sa te duci s-o mai polizeze), sau caria era mai adanca si a atins nervul, caz in care trebuie scos nervul. cum te doare? te doare cand ajunge ceva cald, rece, dulce acolo? sau te doare cand mesteci?
sa pun si eu meniul pe azi:

D - jumatate de grapefruit, pauza, paine integrala cu tarate (prestata de mine), cu putin gem, ceai de-ala de-i place la doctorita (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif)
P - conopida, broccolli, telina, rosie si ardei cu humus
C - mancare de naut cu sos de rosii.
Go to the top of the page

+Quote Post
stoina
post Nov 15 2007, 02:53 PM
Post #4942

Incurabil

Group: Obsedat
From: Iasi, Romania
Member No.: 469

Rox, povestea d-rului tau cu' e normal sa te doara' e total lipsita de profesionalism.E ceva gresit acolo, nu e deloc firesc sa doara dupa asa un timp(doar de-aia mergem la dentist).In locul tau, as merge la un destist recomandat de cineva de incredere.

+Quote Post
kalua
post Nov 15 2007, 02:56 PM
Post #4943

Musafir

QUOTE(fleurdelis @ Nov 15 2007, 11:39 AM) *
Kalua telina gatita nu are indice glicemic mare? Ca morcovul si patrunjelu?
Tu ce legume mai pui la salata beuf ca sa fie conforma?

Telina fiarta are IG-ul mare, dar incarcatura glicemica mica. Ca morcovul si patrunjelul.
In salata mai pun mazare congelata (fiarta), castraveti murati si naut fiert.

+Quote Post
fleurdelis
post Nov 15 2007, 03:01 PM
Post #4944

Dependent

Group: Dependent
From: Bucuresti
Member No.: 2,372

Multumesc Kalua! Asta o sa fac de craciun!
Acum am mancat o pulpa de pui la rotisor cu salata de rosii!
Si am mai trintit o varza anatolica...pentru maine!

+Quote Post
pescarush
post Nov 15 2007, 03:13 PM
Post #4945

Musafir

QUOTE(stoina @ Nov 15 2007, 07:28 AM) *
Fetele, si eu mi-s tulburata rau.Nu maninc nimic neconform(sint intr-o dragoste totala cu Monti), dar maninc inghetata conforma, ceva alune, alimente totusi nepermise mie in aceasta etapa.Eu stiu sursa acestor 'dorinte',sint prea obosita si destul de stresata.Ieri mi-am scos pe imprimanta si crema de zahar ars (IMG:style_emoticons/default/jump.gif) si aseara tirziu eram la cumparat pastaia de vanilie.Ptr ca mi-am luat de lucru si acasa si-am lucrat pina pe la 10, n-am gatit nimic, da' astazi is harnicoasa, gatesc ptr vreo 2 zile (IMG:style_emoticons/default/chef.gif) .

D: painici cu brinza de burduf si rosii, cafea, ceai.

Vreau o minune, vreau o minune-n viata mea, vreau o minune.... (IMG:style_emoticons/default/band.gif) (Holograf)Minunea ar fi o vacanta tihnita, asezata (IMG:style_emoticons/default/fishing1.gif) EEEhh, vise.....

stoina, e stressul. si eu am cam mancat multe dulciuri in ultimul timp, majoritatea conforme, dar am mai ajuns si la neconformitati.
si eua stept minunea aia. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
robertina
post Nov 15 2007, 03:33 PM
Post #4946

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 2,155

Mai cotofanelor da' stiti sa imbinati utilul cu placutul,nu gluma!Mai bine zis,,Te distrezi si slabesti!"Eu macar ma distrez cand citesc ce scrieti voi,caci slabitul merge incet,dar sigur!Sper!
Mi am insusit deja principiile de baza ale dietei si nici gand sa mai renunt la ea.O am deja in sange!Parol!
meniul de azi,ca de mult nu am postat:
D:2 painici glucidice(o bunaciune)cu iaurt degresat
P:friptura de pui cu piure de telina,ceapa si usturoi(fierte),salata de varza cu telina si chimen.
S:pb.supa de pui
Fetelor,de radacini de morcov si patrunjel sau pastarnac am uitat deja iar telina asta are un gust bestial!Trai nineaca!
Va pup!

Aoleu! Am gresit cu telina fiarta?

Ce toanta sunt!Are ig 85.Nu faceti ca mine!Mai invat!

+Quote Post
blu_dea
post Nov 15 2007, 04:03 PM
Post #4947

Musafir

blu, aiurea tare meniul tau: iti lipsesc lipidele cu totul, fara ele nu da drumul organismul la grasimi (adica-i trebuie grasimi ingurgitate sa faca foc, sa arda grasimile din corp). Lipidele ar trebui sa faca cam 30% din ceea ce mancam.

Ups,Kalua...me blonde (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Mersi mult ca mi-ai atras atentia!

Meniul meu pe ultimele 2 zile:

MARTI
12:00 - salata varza rosie(ulei,otet), 1 iaurt( 0.9% grasime)Activia
16:00 - snitele pui cu cascaval(faina soia,fara ulei,ou)

MIERCURI
08:00 - 225g gem fara zahar
14:00 - snitele pui cu cascaval (faina soia,fara ulei,ou)
02:00 - salata varza rosie(ulei,otet)

Nu ma trageti de urechi ca dupa 14-16 n-am mai papat,dar efectiv nu mi-a mai fost foame.Si asa am o oroare sa bag aiurea mancare daca nu imi cere stomacu'...

+Quote Post
ALISA
post Nov 15 2007, 04:26 PM
Post #4948

Tratabil
**

Group: Tratabil
Member No.: 2,537

Eram lesinata pana acum daca mancam asa

+Quote Post
dr_wise
post Nov 15 2007, 04:59 PM
Post #4949

Musafir

Eu sigur eram la muzeu!...a propos de asta, fiu-meu a fost luni seara la ora de pregatire la biologie si-a venit f incantat de la profa, cica "mama, avea profa un craniu adevarat, mi-a aratat toate sinusurile pe el, habar n-aveam ca sunt sinusuri si-n zona asta (bineinteles, a urmat exemplificarea)". L-am intrebat "al cui era craniul, mon cher? ruda cu profa, sau vreun elev care n-a achitat orele de pregatire?" (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) vorba aia, ne trebuie si noua o sursa sigura de oase soon...

+Quote Post
kalua
post Nov 15 2007, 05:10 PM
Post #4950

Musafir

Telina fiarta are incarcatura glicemica mica, e ok daca nu e mancata in cantitati mari. Si eu oricum o inabusesc numai pe jumatate ca-mi place sa simt cand musc pe ea, n-are voie sa fie blegoasa.

+Quote Post

685 Pages V  « < 493 494 495 496 497 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 22nd July 2025 - 01:43 PM