![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 610 Joined: 8-August 06 From: Iasi, Romania Member No.: 469 ![]() |
Kalua, nu-i asa ca ma neglijezi doar ca sa ma intariti? (IMG:style_emoticons/default/yes.gif) Ca eu te iubesc tare si ma doare cind vad asta... (IMG:style_emoticons/default/bounce.gif)
|
|
|
blu_dea |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eram lesinata pana acum daca mancam asa QUOTE Eu sigur eram la muzeu!... (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Huo, nebuno, daca nu-ti cant serenada in fiecare seara zici ca nu te iubesc? (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Ma duc sa-mi tai venele (IMG:style_emoticons/default/wavecry.gif)
Pai ce sa-ti zic? Ca stii si tu singura ca "pfui, nu-i tocmai bine!" cu atata inghetata si migdale si alune. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
mery |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fetelor , la asa aprecieri despre munca mea ...ce sa zic, mi-ati dat curaj (IMG:style_emoticons/default/yu.gif) . O sa trec la atac (IMG:style_emoticons/default/boxing.gif) .... o sa pot (IMG:style_emoticons/default/boxing.gif) j .... vointa (IMG:style_emoticons/default/boxing.gif) ....o sa pot (IMG:style_emoticons/default/boxing.gif) ...vointa (IMG:style_emoticons/default/boxing.gif) O sa ma indragostesc si eu de Monti pina la urma. Astazi am dat la greu cu varza , din aia , "superatomica" (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) . Buna a mai fost!
Dea , linga snitele trebuie sa pui ceva "verdeata". Ce faci tu cred ca e regimul disociat. Si e adevarat ce spun fetele, mananci cam putin, doar sa nu exagerezi. |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Salutare natiune!
Ia uite aici meniu de mimozela: d - 1kiwi, 2 cremvursti cristim conf, mustar dijon, 1 ardei capia, castravete, 1 painica filosofala, cafea cu lapte 1cana ceai verde cu petale iasomie p - chefal la cuptor, cu lamaie a 2-a cana de ceai verde s - kaiser, piure de urzici cu usturoi (+faina soia, lapte 1.5% grasimi, sare) Ei?! Mai pe la 10:00 rontai si-o portocala, daca nu m-o apuca somnul... Si acum o imbratisare in grup pt stoina care simte nevoia sa fie gugulita...let's "gugulation" her (IMG:style_emoticons/default/grouphug.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Buna seara!
Am terminat si eu cu toate pe ziua de azi, asa ca ma grabesc sa dau raportul, nu cumva sa uit ceva (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) MD: 2 oua prajite, 1 rosie, 1 felie de mozarella si 1 muffin cu broccoli P: un ghiveci (din rosii, vinete, ciuperci si gogosari) cu 1 carnat de casa; desert: 1 bucata de cascaval de oaie C: conopida in inel de carne tocata cu gogosari murati. In seara asta am gatit conopida, a iesit f b, dar nu am savurat-o la max din cauza unei migrene nesuferite (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) In schimb, sotul meu a mancat si portia mea neterminata, a ras tot (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Acu, desi e devreme, ma bag in pat sa citesc si sa sper ca imi va trece durerea de cap (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif) Va pup, noapte buna. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 610 Joined: 8-August 06 From: Iasi, Romania Member No.: 469 ![]() |
Huo, nebuno, daca nu-ti cant serenada in fiecare seara zici ca nu te iubesc? (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Ma duc sa-mi tai venele (IMG:style_emoticons/default/wavecry.gif) Pai ce sa-ti zic? Ca stii si tu singura ca "pfui, nu-i tocmai bine!" cu atata inghetata si migdale si alune. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) (IMG:style_emoticons/default/hohote.gif) (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Haidi-hai ca nu-s asa zarghita! Ziceam ca nu mi-ai raspuns la intrebarea cu prefixu...e drept ca-i nesimtire faptul ca nu mai tin minte, da' stii tu,Roza cu scleroza... Doctoreaso,vin la mine sa te tzuc,sensibiloasa lu' mama, cum a tresarit ea ca o coarda la apelu meu! (IMG:style_emoticons/default/thumbsup.gif) (IMG:style_emoticons/default/hug.gif) (IMG:style_emoticons/default/thankyou.gif) ASta seara am papat una bucatzica somon cu lamaie(la abur) si un iaurtcu 0,1% cu :fructe de padure (congelate, natur) si un strop de fructoza.Bunaciune maxima! |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nimphe, las' ca daca poti citi inseamna ca nu-i beleaua chiar cat Casa Scanteii si ai sanse mari sa-ti treaca!
Oare stoina pe unde-i? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) S-o iau si eu la o tura de (IMG:style_emoticons/default/kissing28.gif) (IMG:style_emoticons/default/harp.gif) Eu azi: um mar, apoi doua fileuri de pastrav afumat cu un ardei gras barosan si un borcanel de ciuperci marinate salata de avocado (cu mozzarella, ou fiert, suc de lamaie, ulei de masline intensivo si fasii de Parmigiano Reggiano) Inainte de-a ma culca mai mananc un mar ca sigur ma apuca pofta de ceva si-o amagesc cu marul Eu va zic ca ma sclerozez. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Da, bre, in decembrie fac 40. (IMG:style_emoticons/default/pistolar.gif) (IMG:style_emoticons/default/yahoo[1].gif) |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 135 Joined: 18-September 07 Member No.: 2,247 ![]() |
buna fetelor
voiam sa va intreb,este bine sa renuntam la mesele glucidice?eu una nu vreau sa o fac,imi place panita cu tarite,imi plac si cerealele ce se intepenesc in git,m-am obisnuit cu ele.dar asa tine o colega de-a mea,si m-a intrebat daca e vre-un bai ca renunta la glucide.eu sustin ca sunt si ele necesare...dar fiecare face cum crede. eu,astazi- mic dejun-omleta cu rosii si cascaval prinz-salata de piept de pui cu ceapa si maioneza+castraveti in otet conf.si o bucata de telina cruda cina-inca o portie de salata de pui,apoi niste gem cu indulcitor (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) -pofteam la un desert si nu aveam nimic prin casa+o patratica de cioco neconforma ceai verde,ceai rooibos cu aroma de vanilie ce-i rooibosul acesta?e o planta?sau asa se numeste firma? si inainte de culcare-o portocala cum este? |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
rooibos-ul e o planta din Africa de Sud si nu contine cofeina. Mie nu-mi place la gust, dar exista multe feluri de ceaiuri de rooibos aromatizate.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 22nd July 2025 - 09:52 PM |
|