IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

685 Pages V  « < 495 496 497 498 499 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi - Montignac?, Idei pentru meniuri Monti
pescarush
post Nov 15 2007, 11:24 PM
Post #4961

Musafir

gagici, ma bate gandul sa-mi iau tofu, dar asa crud nu-mi place (am incercat si a ajuns in gunoi).
altceva ce sa fac cu el? stiu ca se poate praji dar cum? asa simplu, in ulei? daca stie careva (IMG:style_emoticons/default/help1.gif) and (IMG:style_emoticons/default/thanks.gif)
dona, Monti recomanda parca 5-7 mese glucidice pe saptamana. eu, una, n-as renunta la mic dejun glucidic nici (IMG:style_emoticons/default/shoot.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
stoina
post Nov 15 2007, 11:31 PM
Post #4962

Incurabil

Group: Obsedat
From: Iasi, Romania
Member No.: 469

Uite-aici mi-s soro,umplu bucataria de vase si fac pe marele bucatar.Hai vino, (IMG:style_emoticons/default/hug.gif) Tineam eu bine minte ca-i decembrie...Gagici, stiti cum facem, ptr ca nu stim ziua exacta, in luna dec., in fiecare dim spunem papaaaaaaaaam,Kalua, la multi ani!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/secret.gif) S-ar putea sa fim norocoase, eu zic ca-i pe 10.
HAi sa va spun ce papa bun am construit: limbutza si aici am un dezacord: cum sa pun limba in apa rece? Carnea se pune in apa rece la supa ptr a imbogati zeama, ptr ca astfel tot ce-i bun si hranitor se duce in acea zeama. (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif) Apoi, am facut Secretu cuptorului, si-apoi crema de zahar ars si-aici am iarasi o problema: fructoza s-a topit, dar nu s-a maronit deloc...asa e firesc? Si, de ce se fierbe tot laptele cu parte din fructoza si in laptele cad/fierbinte se pun ouale ca apoi sa le strecuram? De ce nu racim laptele si-apoi sa punem ouale?Kalua, please, lumineaza-ma (IMG:style_emoticons/default/thanks.gif)

+Quote Post
irinica
post Nov 16 2007, 12:15 AM
Post #4963

Obsedat

From: iasi, romania
Member No.: 1,930

Veseloaselor, cum imi mai luminati voi zilele!! Habar nu aveti. De aia va iubesc pe toate si mai ales pe Stoina, care m-a indrumat spre voi (IMG:style_emoticons/default/wbounce.gif) .

Kalua, militaria ta...sper sa de-a roade minunate , ca acusica tre' sa ne punem rochii mule' pt. revelioane si alte cele carnavaluri. Atunci sa va vad cum e cu migdalele si alunele.

Mai dragutelor, eu nu am timp sa manac de trei ori pe zi, ce sa fac?? Incerc eu, da' nu-mi iese in fiecare zi si asta mai imi da un stres in plus, ca ...stiu ca nu e ok sa sar peste mese. Da' eu nu sar, numai le ocolesc (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . Da' pe cuvantul meu ca mananc pe saturate...cand mananc.

ieri: ora 10: 2 mere
ora 15: supa de linte,cateva seminte de floare ( aveam pe la servici)
ora 17: salata de varza, supa de linte

azi: ora 10: salata de varza, tocinei de dovlecei
ora 14: 2 mere
ora 18: iahnie de fasole, tocinei

Va pup!

+Quote Post
blu_dea
post Nov 16 2007, 04:24 AM
Post #4964

Musafir

Meniul meu pe ziua de joi:
09:00 - 225g gem fara zahar
15:00 - snitele pui cu cascaval si branza topita(faina soia,fara ulei,ou)
19:00 - mazare (din cutie,cu putin piper)-neasteaptat de buna!!! (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

Pe cutia de mazare scria "mazare rehidratata"-asta ce o mai insemna? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) era asa buna,parca era o mancarica..si nu avea decat apa si sare.Pretty wierd. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

Mi-ar surade si mie ideea unui "piure" - dat fiind ca inca sunt "tabu" cartofii,ma gandeam ca ar merge langa o friptura sau un snitel si un piure de conopida...a facut careva? Nici ideea cu telina nu e rea,dar dat fiind IGul mare,nu se poate manca in cantitati prea mari,nu?

va pup!

+Quote Post
dr_wise
post Nov 16 2007, 08:22 AM
Post #4965

Musafir

Neata!
Stoina, tzuc me, nu ma supar!
Aseara am pus de-o salata de vinete, am fiert oul pt maioneza, dar asteptand sa se raceasca, am adormit...m-am trezit pe la vreo 10:30 cand am pus totul la frigider, am ras un mar si-o portocala si m-am culcat la loc.
Am prestat salata in dim asta si a fost ffffffffffoarte buna, asa, proaspata. Am mancat-o cu o painica (ultima) taiata felii si prajite in toaster, plus o rosie d-aia fara gust...cahhh! Niciodata nu ma pot obisnui cu trecerea la legume de sera.
Va pup cu sonor pe toate! Spor la slabit!

PS: azi dim aveam sub 71kg, hmmm, dar nu ma bucur fiindca de azi incep sa iau hormoni si cred ca se-nnegureaza totul...probabil va fi un back la 72kg...sa vedem.
- at -blu: eu nu ma complic cu piureuri, consuma prea mult timp si, in plus, am senzatia ca mananc mancare pt sugari sau pt babe fara dinti...ma deprima! Prefer legumele intregi.
Ciaooooo!

This post has been edited by dr_wise: Nov 16 2007, 08:24 AM

+Quote Post
ALISA
post Nov 16 2007, 08:45 AM
Post #4966

Tratabil
**

Group: Tratabil
Member No.: 2,537

Azi
MD-o mandarina, un kiwi, un mar
P-branza Milli, salam uscat, sunca si castravete
C-frigarui mixte cu porc si pui

+Quote Post
Nimphetamin
post Nov 16 2007, 09:25 AM
Post #4967

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,359

QUOTE(kalua @ Nov 15 2007, 09:12 PM) *
Nimphe, las' ca daca poti citi inseamna ca nu-i beleaua chiar cat Casa Scanteii si ai sanse mari sa-ti treaca!

Am citit, dar tot n-a trecut. Si nici cu Quarelin (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
Singurul remediu util ca sa pot adormi a fost sa ma mangaie sotul meu prin par (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Dar vad ca nici acu nu am scapat complet de durere. Cred ca ma duc la doftor (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
roxanica10
post Nov 16 2007, 09:47 AM
Post #4968

Musafir

Pescarush si Stoinici, va multumesc pentru sfaturi. Din ce-am vorbit si cu colegele mele, trebuie sa ma duc sa-mi fac o radiografie la dinti si sa ma prezint cu ea la stomatolog.Cu toata ambitia mea, eu nu pot mesteca in acea parte, nici chiar atat de sadica cu mine nu pot fi.
Stoinici, ziua Kalua-i e pe 14 dec (IMG:style_emoticons/default/yeah.gif) Mie mi-e usor sa tin minte, pentru ca sora-mea e pe 12. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Dona, eu n-as renunta la mesele glucidice de dimineata pentru nimic in lume.
Blu, te-ai cantarit? De ce te tot intreb, sa n-ai impresia ca-s pisaloaga, dar vreau sa vad cum ti-a reactionat organismul dupa niste abateri. La mine dupa 3 saptamani in care am facut abateri, ceva mai des, nu prea s-a pus.
Mery, poate pui niste poze cu minunatiile pe care le faci pe la alte topicuri. Nu aici...ca poftesc fetele. Si poate ne mai impartasesti mici secrete, pe care sa le punem in aplicare pe acasa. Eu nu prea prajituresc, dar nu-mi strica niste teorie (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) . Apropo de asta, am promis ca-i chem pe niste amici la clatite, ca ne-au dat vreo 3 borcane de gem facut in casa...sa vedem cand mi-oi face timp.
Meniul meu de ieri:
D: 2 mandarine, dupa, iaurt cu fulgi
P: ciorba de pui a la grec, piept de pui la gratar si salata de varza
C: 2 portocale, alune, migdale.
Va pupicesc!

This post has been edited by roxanica10: Nov 16 2007, 09:48 AM

+Quote Post
kalua
post Nov 16 2007, 10:35 AM
Post #4969

Musafir

Va recomand piureul de mazare cu galbiori in el (reteta-i la retete) (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

+Quote Post
stoina
post Nov 16 2007, 11:25 AM
Post #4970

Incurabil

From: Iasi, Romania
Member No.: 469

HAi sa va spun ce papa bun am construit: limbutza si aici am un dezacord: cum sa pun limba in apa rece? Carnea se pune in apa rece la supa ptr a imbogati zeama, ptr ca astfel tot ce-i bun si hranitor se duce in acea zeama. Apoi, am facut Secretu cuptorului, si-apoi crema de zahar ars si-aici am iarasi o problema: fructoza s-a topit, dar nu s-a maronit deloc...asa e firesc? Si, de ce se fierbe tot laptele cu parte din fructoza si in laptele cad/fierbinte se pun ouale ca apoi sa le strecuram? De ce nu racim laptele si-apoi sa punem ouale?Kalua, please, lumineaza-ma
(IMG:style_emoticons/default/help1.gif) si (IMG:style_emoticons/default/thankyou.gif)

Buna dimineata ,suratelor!
Am avut de la prima ora o sedinta cu fetele mele,dupa care am papat 2 painici cu cascaval de-ala destept si rosii, cafea si ceiutz cit cuprinde.Surpriza emisiunii? Daca ma vedeati pe la 7 cum imi puneam la punguta crema de fructoza arsa, mureati de ris!Crema a iesit bestiala, identica cu cea din zahar ca gust si aspect ,doar ca muuuult prea dulce.Data viitoare ii aplic eu modificarile de rigoare, adica fructoza la jumatate si daca-mi da si Kalua ok-ul, pun ouale in laptele rece sa nu ma mai chinui cu strecuratoarea.E un desert super-bun, si se executa in citeva minute(si se papa la fel (IMG:style_emoticons/default/w000t.gif) )
Ma imbrac cu fustele mele de acu 2 ani, care incep sa se aseze binisor si-s tare mandra.Marius a slabit si el(mult mai mult ca mine, of course)si se simte minunat, iar fata mea e o talioasa veritabila,care inainte se lupta cu foamea ptr asta, iar acum papa si ea fericita ,fara sa aiba probleme.Ce mai, Monti sa traiasca si noi sa fim suficient de intelepti ptr a-l urma de-acum incolo.Tare sint ferice ca va am, so: va convoc la o pupiceala colectiva, iute-asa : (IMG:style_emoticons/default/grouphug.gif) (IMG:style_emoticons/default/wbounce.gif)

+Quote Post

685 Pages V  « < 495 496 497 498 499 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 22nd July 2025 - 09:46 PM