IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

685 Pages V  « < 496 497 498 499 500 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi - Montignac?, Idei pentru meniuri Monti
Nimphetamin
post Nov 16 2007, 12:55 PM
Post #4971

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,359

QUOTE(stoina @ Nov 16 2007, 11:25 AM) *
Tare sint ferice ca va am, so: va convoc la o pupiceala colectiva, iute-asa : (IMG:style_emoticons/default/grouphug.gif) (IMG:style_emoticons/default/wbounce.gif)

Io ma alatur (IMG:style_emoticons/default/grouphug.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
pescarush
post Nov 16 2007, 02:25 PM
Post #4972

Musafir

si eu, si eu, la pupat (IMG:style_emoticons/default/mwah1.gif) (IMG:style_emoticons/default/wbounce.gif)
dar tot nu mi-ati spus ce fac cu tofu? nu stie niciuna? (IMG:style_emoticons/default/tease.gif)
eu mi-am propus pe azi:
D - mere rase cu scortisoara si fulgi de ovaz, cateva nuci (incep eu acum (IMG:style_emoticons/default/smart.gif) )
P - pasta de naut cu sos de rosii
C - zuchini prajit cu putin usturoi.

a, ca mi-am amintit, aseara am schimbat meniul: linte rosie frecata cu putin ulei de masline, usturoi si patrunjel verde, 2 patratele de cioco 85%.

nimphe (IMG:style_emoticons/default/hug.gif) sa treaca durerea de cap. nu sta asa, du-te la medic.

+Quote Post
dr_wise
post Nov 16 2007, 03:23 PM
Post #4973

Musafir

pescarush dear, tofu il consum natur in salata de cruditati, plus alte branzeturi, sau in omlete, anyway, amestecat cu multe alte arome, ca sa nu-i simt gustul de...2 bani.

+Quote Post
fleurdelis
post Nov 16 2007, 04:28 PM
Post #4974

Dependent

Group: Dependent
From: Bucuresti
Member No.: 2,372

Buna Ziua fetelor!
Azi:
D: Suc de fructe, ceai, pauza, jumatate de ardei gras cu brinza condimentata
Acum am infulecat o portie mare de varza anatolica si fiindca mi s-a terminat cabernetu rosu...beau un pahar mare de apa minerala cu un strop de vin alb...bleach! Nu se compara dar trebuie sa sting focul!

+Quote Post
irinica
post Nov 16 2007, 08:10 PM
Post #4975

Obsedat

Group: Obsedat
From: iasi, romania
Member No.: 1,930

Ce-i cu atat pupaceala? Ma exludeti din rand?? Nu...uite ma vad si eu pe acolo, ce-a mai grasanoasa. (( Nu gasesc emocionii?? unde sunt?? gata, s-au terminat??))

Azi am mancar rar si foarte mult, dupa cum urmeaza:
ora 9: finn crisp (21% fibre) cu vinete in sos de rosii
ora 13: 1 porocala, 1 mar
ora 19; salata de varza rosie ( am ras in ea o farma de hrean si ...e super faina!) cu iahnie de fasole
Ce sa zic, bun , rar si mult !

+Quote Post
dr_wise
post Nov 16 2007, 09:22 PM
Post #4976

Musafir

(IMG:style_emoticons/default/grouphug.gif) uite iubito si pt tine!!!
Meniul de astazi:
d - kiwi, o painica cu salata de vinete si maioneza, o rosie, cafea cu lapte
p - plachie de chefal
s - toba, sunculita taraneasca, mustar dijon, usturoi, ardei capia, castravete, putin cascaval desert...aveam o pofta nebuna de un vin rosu sec, da' am stat calma fiindca iau antibiotice si pe urma nu se stie, daca incep sa bat cuie prin casa cu poseta?! Asa ca beau apa plata cu lamaie, precum grupul manechinelor de elita....

+Quote Post
kalua
post Nov 16 2007, 10:53 PM
Post #4977

Musafir

stoinici, pai n-ai lasat fructoza sa se inamroneasca, ai luat-o prea repede de pe foc. Iar cu ouale si laptele: nu stiu exact de ce se face asa, dar asa se face. Eu cred tocmai ca sa nu se prinda ouale daca le amestecam cu laptele si le lasam la fiert. Poti trece peste faza cu strecuratoarea daca nu-ti place, dar pune ouale asa cum scrie la reteta.

pescarush, tofu bun n-are gust propriu, trebuie marinat ca sa prinda gust de ceva.

Va pup si va-mbratisez si eu, dar mai fara vlaga, ca-s terminata. La serviciu am avut numai buclucasuri de rezolvat, vreo 3 conference calls pe teme dintr-astea, dupa aceea m-am dus in trapul cainelui la coafor (tot familionul), langa el este un delusor si a trebuit sa ne dam cu punga pe zapada, apoi am tulit-o la mall (fiica-mea se duce maine la o zi de nastere si a trebuit sa luam cadou), am tropait dintr-un magazin intr-altul pana ne-au dat afara din librarie pe motive de ora inchiderii. Acuma s-au linistit spiritele, am luat Harry Potter and the Order of the Phoenix si restul familiei se uita la el.

+Quote Post
dr_wise
post Nov 17 2007, 10:20 AM
Post #4978

Musafir

O viata aveti si p-aia o dormiti!!!! Sculareaaaaaaaaaaa! (IMG:style_emoticons/default/pistolar.gif) (IMG:style_emoticons/default/pistolar.gif) (IMG:style_emoticons/default/pistolar.gif)
Am servit deja micul dejun, iaurt cu fulgi ovaz si caise uscate taiate cubulete, acum imi savurez cafeaua cu lapte.
Din motive de raceala zdravana si vreme cumplit de nasoala voi zacea in casa ca o ursoaica in barlogul ei, nexam sport today, il inlocuim cu bucatareala.
Plimbaretele o mai taie pe undeva?

+Quote Post
kalua
post Nov 17 2007, 10:28 AM
Post #4979

Musafir

Hola! Eu n-am mancat inca nimic si azi trebuie neaparat sa ma duc la italianul mare sa cumpar una, alta. Ma cacai de 2-3 luni sa ajung acolo. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)

+Quote Post
dr_wise
post Nov 17 2007, 01:46 PM
Post #4980

Musafir

iuhuuuuu! unde sunteti, fratilor?!!!
Eu ma droghez cu un ceai verde pana-i gata varza anatolica. Si cred ca dau cep la o sticla de vin rosu, ca-i pacat de varza asta buna, nu-i asa, fleur?

+Quote Post

685 Pages V  « < 496 497 498 499 500 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 23rd July 2025 - 08:30 AM