IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

685 Pages V  « < 497 498 499 500 501 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi - Montignac?, Idei pentru meniuri Monti
stoina
post Nov 17 2007, 02:18 PM
Post #4981

Incurabil

Group: Obsedat
From: Iasi, Romania
Member No.: 469

Iubitelor,eu astazi m-am trezit la 11 si atunci la strigaturile lui Marius, nu de buna voie.Va povesteam eu de-o oboseala devoratoare.Am fost la coafor, am papat ptr dimineata:
-painica cu brinza Philadelphia si Fitness+rosie plus o alta painica cu gem conform si o cana de lapte.Bunatate, dom-le, ce mai.
Acu fug pina la bunica lui Marius la tara, e o adunare de neamuri acolo, nu-i incintarea lumii, da' deh, tre sa-mi urmez barbatu (IMG:style_emoticons/default/doh.gif) Va pup cu drag !
Go to the top of the page

+Quote Post
blu_dea
post Nov 17 2007, 03:56 PM
Post #4982

Musafir

Fetelor,mi-am luat mango si avocado.Mi-e jena de ignoranta mea dar cum se mananca mai exact? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
Din punct de vedere al IGului am vazut ca avocado e ok,doar mango ce are 50....eu ii stiu gustul doar din sucuri (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

+Quote Post
fleurdelis
post Nov 17 2007, 05:00 PM
Post #4983

Dependent

Group: Dependent
From: Bucuresti
Member No.: 2,372

blu_dea, sint doua fructe dragi inimii mele...yammmi!
Avocado: Cel mai simplu se taie in doua se scoate simburele si in fiecare jumatate se pune zeama de lamaie si sare, se maninca cu lingurita direct din coaja. Se mai poate face si salata: se curata de coaja se adauga ceapa taiata marunt sau data pe razatoare sare si zeama de lamaie...poti sa adaugi si un ou fiert taiat cubulete...dar avocado poate fi adaugat si la salate de orice fel!
In Brazilia am invatat ca e foarte bun si cu lapte +zahar(fructoza in cazul nostru) batut bine in mixer...e delicios ca desert!
Mango...un fruct minunat am facut odata gisca cu mango la cuptor dar nu mai tin minte reteta a fost grozava...
Dar se maninca si ca atare, ca sa fie mai spectaculos se taie partile din lateralele simburelui (are un simbure mare si aplatizat...o sa-ti iasa doua emisfere pe care scrijeli cu cutitu linii ca la scara mitii...pina aproape de coaja si apoi apesi coaja inauntru o sa iasa ca niste arici...la o masa festiva e de foarte mare efect, se maninca cu cutitul si cu furculita!
Opoza pentru exemplificare:(IMG:http://www.elanaspantry.com/blog/wp-content/uploads/2007/05/dsc_0292.jpg)

+Quote Post
Nimphetamin
post Nov 17 2007, 07:58 PM
Post #4984

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,359

Dragele mele,

Imi dau seama ca am uitat sa postez meniul de ieri, vineri adica.

MD: 2 oua prajite cu mozzarela si rosii
P: salata din rosie, gogosar, 1 carnat de casa si o bucata de cascaval afumat.
C: am avut o vizita, asa ca am facut un platou dinb: rosii, gogosari, cascaval, telemea, sorici, salam, masline. Am mancat de toate, mai putin mezel. Daca v-am zis ca m-am lasat de mezeluri pai asa e!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Felul 2: conopida in inel de carne cu gogosari murati

Azi, dis de dimineata am facut, la cererea sotului meu, orez Wise. Adica orez cu lapte (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) A iesit f b.
Apoi, pe la 12 am plecat in oras sa-mi cat cizme. M-am intors pe la 19, fara cizme (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) Nu am gasit cizme care sa ma incapa sus!!! Asta e culmea!
Adica renuntz la pantaloni si la alte alea, din cauza ca-s grasulie, si acu am alta problema????? (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) Sunt extrem de nervoasa, nu va zic! (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)

Meniul de azi:
MD: lapte cu orez
G: in orash niste migdale, ca muream de foame si nu puteam sa-mi cumpar nik altceva (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
P/ C: identica cu cea de ieri: platoul cu racituri de ieri si ultimele portii de conopida in inel de carne. A fost f b (IMG:style_emoticons/default/322.gif)

Maine trebuie sa gatesc, ca nu mai avem de nici unele. Am scos de la congelator niste carne de porc si ciuperci. Inca nu m-am hotarat ce sa fac (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

M-am aprovizionat si cu faina de naut si ma intreb daca se pot face snitele din carne de porc (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

Barbat-miu a plecat in club cu baietii, eu n-am avut chef sa fac nik, asa ca am ramas sa citesc si sa ma uit la filme.
Va pup, sa aveti o seara frumoasa (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
dr_wise
post Nov 17 2007, 08:59 PM
Post #4985

Musafir

Meniul de astazi:
d - kiwi, iaurt cu fulgi ovaz si cubulete de caise uscate, cafea cu lapte
o cana ceai verde
p - varza anatolica cu smantana, un pahar de vin rosu sec
s - 1 para + 1 mar + 1 portocala
Sper sa nu mai mananc nimic pana maine...

+Quote Post
kalua
post Nov 17 2007, 11:24 PM
Post #4986

Musafir

Am fost la italian, dupa ce-am gresit drumul (m-am trezit deodata pe langa unde sta matusa-mea si directia in mare era buna, numai ca am luat-o undeva la stanga in loc sa merg inainte (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) ), ajung la locul cu pricina si era o aglomeratie de ziceai ca ala o fi singurul magazin alimentar in tot Münchenul. Mi-a trebuit vreun sfert de ora pana am gasit un loc de parcare la mama dracului (si magazinul are o parcare serioasa), magazinul plin si de VIP-uri si tot felul de cucoane bine cu buzele umflate tare, cred ca si-au facut buzucile sa arate bine de Craciun, ziceai ca tocmai le-a pupat tramvaiul. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Am luat tot feluri de bunataturi si - acuma urmeaza - taraaaam (IMG:style_emoticons/default/tararam.gif) doua sticloante de Nero d'Avola de la doua firme diferite, una la pret normal si una mai scumpa, de-abia astept sa le dau cep. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
dr_wise
post Nov 18 2007, 10:18 AM
Post #4987

Musafir

(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Aaaaa! Dac l-am corupt si pe gurul nostru, inseamna ca sunt diavolul in persoana!!!
Si eu am dat cep ieri unei sticle de Nero D' Avola, da', sa fiu sincera, n-am avut asa o placere nemaipomenita in a-l bea, ca de obicei...nu stiu ce se intampla cu mine ca de ceva vreme, nu multa, nu mi-e pofta de dulciuri, nu mi-e pofta de vin, nu prea mai mananc mult... dimineata... hmmm... ma simt precum oaia din "Miorita"... (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) sau mi se trage de la raceala?
In dim asta am pus de painici, ca ieri am fost aglomerata cu alte alea, dupa care o tai la un shopping de pregatire a sapt viitoare si la ora 14:00 trebe sa ma infiintez la petrecerea de botez...macedoneasca...vin cu detalii deseara.
Va pup!

+Quote Post
stoina
post Nov 18 2007, 12:30 PM
Post #4988

Incurabil

Group: Obsedat
From: Iasi, Romania
Member No.: 469

Doctoreaso, petrecere frumoasa sa aveti, sa dansati de mama focului, sa sara podelele!!!
Kalua, hihi, ce bine ca intri in club! (IMG:style_emoticons/default/victory.gif)

Fetele, eu aseara fost-am cumintica(de-acu e o regula, nu ma mai vad capabila de abateri majore)M-am distrat, a fost placut, ne-am chemat si niste prieteni si astfel ne-am asigurat 'confortul' psihic.Am mancat zeama de la o ciorba de peste si niste peste facut la cuptor cu zarzavele, o bunatate.Am limbat doar si niste vinutza de tara, de-ala aromat si imbietor, dar am fost sofer asa ca nu mi-am permis mai mult(sigur nu era conform, e un roze parfumat)
Astazi:omleta cu parmezan, un cremvurst conform cu mustar, iaurt 0%cu fructe de padure decongelate, ceai, cafea.
Trb sa cumparaturesc astazi, am un frigider gol pusca.
Va pupesc, sa aveti o duminica asa cum v-o doriti! (IMG:style_emoticons/default/slap.gif)

Scuze, o emoticoana gresita s-a ratacit in textu meu!

+Quote Post
roxanica10
post Nov 18 2007, 02:07 PM
Post #4989

Musafir

Dragutelor, vad c-ati fost vrednicute in acest weekend. Astazi e un frig la noi si-un vant, de nu-mi vine sa ies din casa. Ar fi trebuit sa iasa barbata-miu sa cumpere niste carne tocata, sa fac si eu o varza anatolica, dar e prea urat. Vremea asta ma indispune, nici nu am chef de gatit. Aseara ni s-a spart o parte din geamul care desparte balconul nostru de al vecinei, asta din cauza vantului puternic. Nici macar n-am iesit afara sa adun cioburile, ca sa vedeti cu ce lene ma confrunt. Mi-am dat drumul la calorifere la maxim si fac o prezentare la engleza. Cel mai nasol e ca trebuie sa ma limitez la 10 slide-uri si eu am multe de spus.
Ieri am fost la cosmetica, mi-am facut gherutele (i-am dat manichiuristei niste instrumente pentru modele pe unghii, cumparate de mine anul trecut, pe care nu mai aveam timp sa le folosesc, si acum imi face unghiile pe gratis (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) ), apoi mi-am facut radiografie la dintele sugubat. In cele din urma am ajuns si-n Unirii, de unde am cumparat un cadou pentru o prietena si un palton pentru mine (e verde-kaki).
Cu greutatea stau f bine. Ieri dimineata aveam 62.7 (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) si atata timp cat ma invart intre 62-63 totul e super ok.
Meniul meu de vineri:
D: un mar, dupa iaurt cu fulgi
P: ciorba de fasole, fasole batuta cu salata de varza
C: pomelo, migdale, alune
Ieri:
D: orez cu lapte a la doftoreasa
P: iara niste orez si apoi struguri (asociere aiuristica, ma mir ca nu m-a luat burta)
C: snitele de pui in faina de naut cu castraveti murati

Nimphe, sa stii ca asa pateam si eu inainte cu cizmele. Ar trebui sa-ti cumperi din alea 3/4.
Distractie placuta Doftoreaso! Sper sa fie cald la botez.
Kalua, dar ce vindea italianu' de era atata aglomeratie?
Va pupicesc si-o duminica placuta. Eu cred ca ma bag la un somnic de frumusete.

This post has been edited by roxanica10: Nov 18 2007, 02:08 PM

+Quote Post
blu_dea
post Nov 18 2007, 03:55 PM
Post #4990

Musafir

fleur,mersi mult pt lamuririle privitoate la mango si avocado.Mango am mancat deja,mi-a placut ,dar ramasesem cu impresia ca are o aroma mai tare...de vina sunt sucurile,cred,in care am regasit aroma lui.
Nu am primit inca OK-ul de la veterane,in ceea ce priveste consumarea lui.Are IG 50,ceea ce e ok,nu?(daca nu e mancat imediat dupa o masa lipidica sau cu putina vreme inaintea uneia) (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

Meniul meu de ieri:
13:00 - 1 felie wasa 21%
18:00 - (la restaurant)piept de pui cu mozzarella deasupra,vinete si dovlecei la tigaie(un deliciu!!!),muraturi,cafea cu lapte
22:00 - smochine

Apropo,smochinele sunt ok?Am vazut ca au 40 IG-ul.

Mi-a facut tata o mancarica delicioasa de naut cu orez basmati.....fara ulei,doar cu niste condimente si un morocv.A iesit dementiala. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

Va pup!

+Quote Post

685 Pages V  « < 497 498 499 500 501 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 23rd July 2025 - 08:27 AM