![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mango ok, la fel si smochinele. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
blu_dea |
![]()
|
Musafir ![]() |
Multam,Kalua!
Mi-am amintit ca m-a intrebat la un momentdat Roxanika cum a fost cu "acumularea" de kg dupa Monti. Trecerea mea de la Monti la "ne-Monti" n-a fost voita...dar din faza 1 am trecut in faza 2,apoi...in abateri.Am continuat sa fac sport,mai mult chiar,dar degeaba.M-am ingrasat in mai putin de 1 luna 7 kg. (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) Dupa vreo 6 sapt,eram atat de deprimata si la pamant,nimic nu ma mai incapea,incat am avut nevoie de un regim soc-am tinut o sapt.cura cu lapte si banane(8 banane/zi,1 pahar lapte degresat) A fost crunt,dar am dat jos 5 kg.Evident ca dupa nici 4 zile , am pus vreo 3 inapoi.In fine,to make the long story short,am revenit la Monti. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 817 Joined: 7-May 06 From: Ro Mania Member No.: 324 ![]() |
Buna fetele,
Eu ma mentin pe pozitie, la 54kg, ieri am fost in mall si mi-am cumparat o pereche de blugi caci nu ma mai incape nic (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) . Nu am reusit sa merg la doctor, pentru ca tot astept "perioada" care intarzie cam mult. Meniul meu de ieri si azi, e la fel: 8.00 un mar, cereale cu apa 13.00 spanac cu smantana, salata de cruditati, branza, un snitel cu faina de soia 18.00 mere 19.00 salata cu branza Am fost la aerobic ieri si azi, instructoarea a scos untul din noi.E o tipa din Republica Moldova, la un moment dat a pus o sarba a lui Zdop si Zdup, si atunci sa vezi, tine ritmul! Sambata aveam program de discoteca, dar la 10pm dormeam dusa! |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
lotte, daca-ti intarzie si perioada, e clara treaba: vine de la hormoni. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 817 Joined: 7-May 06 From: Ro Mania Member No.: 324 ![]() |
Da, Kalua, cred ca ai dreptate.Luna trecuta nu am avut menstruatie mai deloc, luna asta mi-a intarziat doua saptamani deja.....maine imi fac programare la ginecologie.
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 317 Joined: 7-October 07 From: Bucuresti Member No.: 2,372 ![]() |
Bunaseara fetelor:
D: Lapte degresat cu turte de tarite, ceai verde, pauza, suc de fructe P: Nu stiu ce se intimpla ca nici mie nu-mi mai este foame...o fi din cauza lui Monti? Am fost la un restaurant iugoslav si am mancat o salata mare, ne-a mai adus din partea casei o supa de carne pe care am sorbit-o repede dar fileul de peste care era meniul principal si foarte gustos cu garnitura de brocoli abia l-am atins eram deja satula...pacat! Am baut un vin rosu buun! Si apoi am plecat la o expozitie de antichitati la Essen unde expuneau si niste clienti de-ai nostri...a fost frumos! Am baut o cafea acolo si acum am mincat, mai mult asa de forma o bucatica de pomelo si am baut un ceai...ce minunat ca nu mi-e foame deloc, de obicei pe la ora asta ma palea cite o foame de-mi vinea sa inghit frigiderul cu totul! |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 416 Joined: 12-July 07 From: iasi, romania Member No.: 1,930 ![]() |
Lotte, nu te ingrijora, o sa fie bine cu siguranta.
Kalua, ai spus pe undeva ce ai luat de la italian? Sau sunt bunatati care nu se pot spune aici? (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Ieri am mers cu Maria mea, la niste amici al caror pusti a implinit un an. Bineinteles ca aveam emotii in ce priveste meniul da'...a fost ok. N-am mancat tort, chiar daca arata bestial de fain ( facut la Montecatini>>> Stoina stie!). Mai erau pe acolo niste chestii...priconuci, pricomigdale, fursecuri, fursecarase ( aceeasi productie!) da' m-am tinut bine. Azi insa... am mancat un patratel mis dintr-o prajitura cu mere (neconforma)facuta pt. ai mei. Asadar, ieri am mancat:ora 9: mere cu fulgi de ovaz si scortisoara ( in sfarsit am incercat si eu!) Dragelor da' voi cum radeti merele, mai mare sau mai mic? ora 14: 2 mere, dupa ceva timp ciorba de varza si fasole ( super faina, facuta de tata, da' a pus si o bucatica de sfecla rosie si eu n-am stiut, ca nu mai mancam!) ora 17: salata de vinete, salata de..salata, rosii cherry, ciuperci si dovlecei la gratar ( asta am mancat vreo...2 ore ) Astazi: am avut treburi de dimineata si n-am mancat nimic pana la ... ora 12: salata de varza rosie si alba in care am pus si putin, putin hrean, paste integrale cu vinete in sos de rosii ora 19: un patratel din prajitura...aia!! salata ( cea de la pranz) cu un tocinel, pastai cu maioneza si mujdei ( am facut maioneza dintr-un sfert de telina fiarta!). Am sa repet reteta asta ca e foarte buna! Va pup! O saptamana frumoasa! Sa iubiti si sa fiti iubite! (IMG:style_emoticons/default/kissing24.gif) (IMG:style_emoticons/default/in_love.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Magazinul italian e unul alimentar, dar foarte mare. Am bonul aici, asa ca va pot spune ce-am cumparat:
vin rosu Angheli - amestecatura struguri merlot si nero d'Avola 2004, de Sicilia, asta-i de fapt ala scump Nero d'Avola de la Tenuta Rapitala, Campo Reale, 2006 Nero d'Avola Cent'are, 2005, asta fiind cel mai ieftin otet de alb si rosu (firma Ponti) naut, linte (uscate) capere in zeama foi verzi de lasagne mortadellina (o mortadella mai micuta, la bucata) malai de porumb prefiert (ii mai fac Ninei cate-o mamaliguta) cacciatore (salam) sare grunjoasa marina (pentru gatit) grisine de-alea subtiri (tot pentru copil) spaghetti o gramada, nr. 12, 11 si 10 conchiglioni (paste mai mari in forma de scoica), sunt numai bune de umplut cu ceva - o crema pe baza de urda, de ex. si avem un aperitiv frumusel si gustos penru cand vrem o masa mai festiva scamorzine (un fel de cascaval) scamorzine affumicato mortadella taiata San Daniele taiat San Daniele la bucata prosciutto cotto magro taiat salata de frutti di mare masline mozzarella Un Pandorino pentru copil Si de la aprozarul de langa magazin, tot italienesc, am luat flori de dovlecei si dovlecei rotunzi. |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Good evening, ladiessss!
Gata, am venit de la petrecere si ma dreg cu-n mar...domle, n-am mancat conform, adica mancai aperitiv conform, file de salau pane neconf(dar fara cartofi!), felul trei/ friptura conf(fara cartofi), cu salata de varza conf, in schimb felul 4/tort si praji neconf. Ei, si baui un vin alb demisec excelent, de Jidvei. Dar am dansat conform de conform, de au sarit podelele!!! Parol! Maine aveau sefii mei intalnire de afaceri cu un partener olandez si fiindca a venit mai devreme, l-au invitat la petrecere...ei, si fiindca nimeni nu-l invita pe Remco la dans, l-am luat de mana si i-am zis "vrei sa dansezi cu mine? pai nu stiu dansuri d-astea(era o hora macedoneasca)...nu-i bai, ca nici eu nu stiu dar atata timp cat avem 2 picioare si un creieras e imposibil sa nu invatam pasii, ok?" Si-a dansat Remco de i-au sarit capacele!!!! Con migo, fireste! Voi ati fost la o petrecere macedoneasca? Stiti cat tine o hora de-a lor?! Cel putin 30-45 minute neintrerupte! Ei, au cantat baietii aia de nu se mai terminau! L-am asezat la sfarsit pe Remco la masa sa-si traga sufletul. La "brasoveanca" l-am iertat, as fi vrut sa-l smotocesc dar stiu ca-i dansul preferat al sotului meu si ar fi pus boticul, dar l-am luat la o "greceasca" luuuunga rau si saltareata! N-a mai stat la "menaito" si "sarba" fiindca-i venise un partener de afaceri la hotel si-a taiat-o. In concluzie a fost perfect! Mai vreau! - at -lotte: eu zic sa te programezi la un endocrinolog bun, astia-s dresori de hormoni, nu ginecologii... - at -kalua: domle, da' cumparasi, nu te-ai incurcat!!! Trei tipuri de Nero d'Avola?!!! Bravo! Cei din urma vor fi cei dintai!!! - at -roxy: cred ca metabolismul tau s-a reglat pe termen lung, n-o sa mai ai probleme cu pancreasul. Esti un caz fericit! Eu de maine o dau pe faza I stricta pana la Craciun. Gata! Dau militaria jos din pod! Somn usor! This post has been edited by dr_wise: Nov 18 2007, 10:56 PM |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am dat cep la prima sticla, aia din 2005 (ieftinioara), buuuuun! Imi pare rau ca n-am luat mai multe sticle!b
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 23rd July 2025 - 04:15 PM |
|