IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

685 Pages V  « < 499 500 501 502 503 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi - Montignac?, Idei pentru meniuri Monti
fleurdelis
post Nov 18 2007, 11:34 PM
Post #5001

Dependent

Group: Dependent
From: Bucuresti
Member No.: 2,372

Ah doctoreaso ce te invidiez pentru horele alea care le dansezi tu pe acolo...da las ca vin eu in Ro!
O sa ridic tot praful in vazduh...pin atunci mai dansez de una singura prin casa ca barbatu meu in afara de citiva pasi de samba (dansul lui national) nu prea stie altceva!
Go to the top of the page

+Quote Post
kalua
post Nov 19 2007, 12:02 AM
Post #5002

Musafir

Alarmaaaaa! Dati fuga la pozele elady (nu cele montignace) sa-l vedeti pe mostenitorul lui fleur. Dar pregatiti-va o batistuta in care sava curga balele.
-am
Eu am o verisoara de gradul x maritata cu-n machidon, binenteles ca n-am fost la nunta, dar a fost mai mare dragul sa vad filmul. Se chinuie sa faca si ei un copil, au cuteierat manastirile, dar pana acum 'nica. Pe machidon nu-l cunosc, dar au zis ai mei ca-i baiet de pus la inima si cu un simt foarte dezvoltat al umorului.

Eu m-am pilit, Nero d'Avola sa traiasca! Hic!

+Quote Post
fleurdelis
post Nov 19 2007, 12:26 AM
Post #5003

Dependent

kalua esti o dulce! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Faci reclama lu ficioru-meu...daca-ai sti cite fete mi-au reprosat ca n-am facut mai multi! Si derbedeul are si citeva inimi ranite la activ (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) mi-e mila de bietele fete cu una chiar plingem impreuna pe mess ca uneori ne cam uita...si nu ne mai da nici un semn de viata cu zilele!
E un copil pe cit de dulce si frumos pe atit de istet dar are si el defectele lui si nu se poate imparti in toate directiile!!! Offff! Acu pleaca in Spania...il asteapta acolo prima lui dragoste sa faca revelionul impreuna si eu ma duceam dupa el in RO! Mi-a dat vestea abia dupa ce mi-am cumparat biletul (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) cred ca o sa ma duc si eu in Spania citeva zile, macar sa-l vad un pic inainte sa plec in RO! Copii mici necazuri mici, copii mari necazuri mari! Acu trebuie sa alerg eu prin toata lumea ca sa-mi potolesc dorul de el!

+Quote Post
pescarush
post Nov 19 2007, 12:35 AM
Post #5004

Musafir

kalua, tocmai de la pozele alea vin.
fleur, detaliaza putin despre baiatul tau (IMG:style_emoticons/default/inocentul.gif) ce face, cu ce se ocupa, are girlfriend etc.
'jeaba, ca-s cam batrana (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)

(IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) sa revin acum (daca mai pot) la ale noastre. cred ca renunt la tofu. la italian, ma gandesc si eu sa ajung de vreo luna si inca nu mi-am facut curaj.
azi am fost cuminte si am mancat:

D - mere rase cu fulgi de ovaz
P - peste la cuptor cu mujdei de usturoi si salata, somon afumat cu masline (nu ma saturasem si am vrut sa incerc maslinele (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) ), 2 patratele (mai mari) de cioco 86% cacao
C - cred ca numai niste fructe, ca nu mi-e foame.

a, si am mai baut azi si vin rosu, sec, de Niagara, limited special edition, bunicel.
sa aveti o saptamana usoara, ca pe mine ma asteapta o saptamana lunga, mai ales vineri, avem inventarul anual, trebuie sa fiu acolo la 6 dimineata si de obicei terminam pe la ora 8 - 9 seara. dar trece si asta. (IMG:style_emoticons/default/haninoroc.gif)

+Quote Post
fleurdelis
post Nov 19 2007, 12:45 AM
Post #5005

Dependent

pescarush, nu mai detaliez ca ma bate lumea pe aici ca-s oftopic si ma mai pun si pe bocit de doru lui...mai bine tac!

+Quote Post
dr_wise
post Nov 19 2007, 08:11 AM
Post #5006

Musafir

QUOTE(kalua @ Nov 18 2007, 11:31 PM) *
Am dat cep la prima sticla, aia din 2005 (ieftinioara), buuuuun! Imi pare rau ca n-am luat mai multe sticle!b

Mie-mi spui?! Cred ca vinul sicilian de la Billa Cta doar eu il cumpar!!!

QUOTE(fleurdelis @ Nov 18 2007, 11:34 PM) *
Ah doctoreaso ce te invidiez pentru horele alea care le dansezi tu pe acolo...da las ca vin eu in Ro!
O sa ridic tot praful in vazduh...pin atunci mai dansez de una singura prin casa ca barbatu meu in afara de citiva pasi de samba (dansul lui national) nu prea stie altceva!

Lasa dragutzo, ca daca vi la vara la mare in Ro, gasim noi un rest unde sa ne rupem picioarele dansand populare! Chiar langa Rex in Mamaia e o terasa foarte frumoasa, cu spectacole in fiecare seara...tu sa-ti intreti conditia fizica pana atunci!

Uauuuu, fleur! Ce baiat frumos ai, sa-ti traiasca! Mai, macar pentru barbatul asta reusit si nu merita sa regreti ca l-ai cunoscut pe sotul tau! Asta a fost unul din rolurile lui in viata ta, sa-ti faca asa mandrete de baiat! Si, la cum arata, cred ca si ex-ul arata beton! Ehehei, fleur, n-ai gusturi rele la barbati! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Smechero! Sa-l aduci la Cta la vara, sa-mi trag o poza cu el natur! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
Si ca sa nu fiu off topic pana la capat, in dim asta am mancat kiwi, salata de vinete, un ardei capia, painici d-alea bestiale (le-am presarat niste fulgi de ovaz deasupra, inainte de a le baga in cuptor si aratau precum niste prajituri), plus o cafea cu lapte.
Sa aveti o sapt excelenta, cu spor la treaba si muuuuuuuuulta dragoste...ca-i vreme de numarat bani sau de facut sex in draci, fara numarrrrrrr! Asa se ard caloriile!
(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

This post has been edited by dr_wise: Nov 19 2007, 08:24 AM

+Quote Post
ALISA
post Nov 19 2007, 09:25 AM
Post #5007

Tratabil
**

Group: Tratabil
Member No.: 2,537

(IMG:style_emoticons/default/mad.gif) Fetelor, eu vreau sa va anunt ca nu slabesc nici un gram.Ma ingras.Atat reusesc.
Marti aveam 62,4 kg si azi dimineata aveam 63.De ce??????????Ca am fost chiar cuminte.
Ce nu fac bine?????????
Azi:
MD-o rodie
P-salata de naut cu ton in apa si maioneza subtiata cu ceva smantana,ardei,salam uscat o bucatica mica,masline,castravete

+Quote Post
kalua
post Nov 19 2007, 09:58 AM
Post #5008

Musafir

Alisa, incearca sa scoti mezelurile, majoritatea contin prostii. Esti cumva inainte de ciclu?

+Quote Post
ALISA
post Nov 19 2007, 10:00 AM
Post #5009

Tratabil
**

Group: Tratabil
Member No.: 2,537

Nu, asta e problema.Cand eram aveam 62,5 kg.Acum dupa ce a trecut am 63.
Bine, scot salamul azi din meniu

This post has been edited by ALISA: Nov 19 2007, 10:02 AM

+Quote Post
Nimphetamin
post Nov 19 2007, 11:35 AM
Post #5010

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
Member No.: 1,359

Neata,
Meniul meu de ieri a fost cam haotic, pt ca am gatit si lenevit cu biro.
Am gatit: salata din conopida, ciperci, telina, naut cu mayo light si usturoi, naut facaluit, adica fiert, batut cu ulei si usturoi si pe deasupra sos de rosii cu ceapa.

MD: lapte cu orez, dar f putin
P (undeva pe la 15): salata cu mayo si naut batut cu 1 carnat de casa
C: salata cu mayo

Am ciugulit si niste cioco 85%. La un moment data, am vrut sa vad ce diferenta e intre asta si cea de 75%. Si dupa ce am mancat putin cu 85%, am gustat din 75%. Ce dulce mi s-a parut!!!

Azi, daca nu intervine nik, meniul va arata astfel:
MD: orez cu lapte
P: salata de ardei, rosii, mozzarella si o bucata de caltabos cu mustar.
C: salata cu mayo si putin naut facaluit.

Nu m-am mai camtarit, nu cred ca am slabit vreun pic (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
Nu am mai facut nicio abatere, m-am lasta de mezeluri, de anticonceptionale, dar...pana acum nik (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
Asta e...
Va pup...ati vazut ca a nins???

+Quote Post

685 Pages V  « < 499 500 501 502 503 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 23rd July 2025 - 04:13 PM