![]() |
![]() ![]() |
![]() |
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
nimphe, ce fel de mayo pui in salata? sper ca facuta de tine, nu cumparata.
Alisa, tu esti la inceputul regimului, nu-i asa? chiar Monti spune ca trebuie sa dam ragaz organismului si la inceput se poate sa ne si ingrasam. depinde sid e dietele tinute in trecut. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 817 Joined: 7-May 06 From: Ro Mania Member No.: 324 ![]() |
Am sunat sa ma programez la Dr. Parvu, si am gasit liber pe 16 ianuarie 2008 (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Dr_wise, tu zici sa merg la endocrinolog doar? Cine imi poate recomanda un endocrinolog bun in Bucuresti? Pup, o zi buna. |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nimphe, de cand iti zic eu sa te lasi de 'mayo' (cum ii spui tu)? Crede-ma ca iti poate stopa slabirea. Una e sa mananci o data la 2 luni si alta e sa mananci mai des decat saptamanal. Pana acum am mancat maxim de 4 ori ceva cu maioneza...de fiecare data, se vedea la cantar.
Meniul meu de ieri: D: orez cu lapte P: snitele de naut cu castraveti murati C: mandarine, mar, migdale...si dupa ceva vreme iar mandarine (2 buc) Doftoreaso, cred c-ai dreptate de faza cu metabolismul. Nu pot decat sa ma bucur si sa profit de lucrul asta acum...ca mai tarziu o sa se vada si la mine fiecare abatere. Chiar discutam si cu Irinica, ce greu sa dezlipesc kilogramele in plus, dupa 30 de ani. Stai sa vezi ca eu de la anu' schimb prefixul. Va pupic! |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Lotte draga, pai eu asa zic, ca doar un endocrinolog iti poate rezolva problemele hormonale. Un gineco te ajuta intr-un fel, dar ei mai mult decat nasteri, intreruperi de sarcina, contraceptii si alte belele/bucurii strict din domeniul lor nu stiu.
Iti trimit pe pm detalii Bucuresti. |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 63 Joined: 1-November 07 Member No.: 2,537 ![]() |
Nimphe, de cand iti zic eu sa te lasi de 'mayo' (cum ii spui tu)? Crede-ma ca iti poate stopa slabirea. Una e sa mananci o data la 2 luni si alta e sa mananci mai des decat saptamanal. Pana acum am mancat maxim de 4 ori ceva cu maioneza...de fiecare data, se vedea la cantar Asta imi suna si mie (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
nimphe, ce fel de mayo pui in salata? sper ca facuta de tine, nu cumparata. Evident ca facuta de mine! Nici cand nu eram la regim nu luam din comert...bleah E facuta de mine, din 2 galbenusuri tari si 2 moi/ crude, in care adaug, la sfarsit, jumatate de pahar de iaurt slab. Nimphe, de cand iti zic eu sa te lasi de 'mayo' (cum ii spui tu)? Crede-ma ca iti poate stopa slabirea. Una e sa mananci o data la 2 luni si alta e sa mananci mai des Dra nu mananc atat de des (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) In fine, renuntz si la asta, ca doar am renuntzat la atatea! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 610 Joined: 8-August 06 From: Iasi, Romania Member No.: 469 ![]() |
Salutare, salutare!
Astazi am alergat pina pe la 1 cu sacosica cu micu dejun, pe care in final l-am impartit cu o prietena. D:o painica(una am cedat-o) cu brinza cu mucigai, de burduf, parmezan, masline,(cantitati f mici) cu rosii cherry. Acum ma cafelesc si beau ceaiuri. Acasa am secretu cuptorului...mmmmm, ajung pa la 6. PPPPPPPup! |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 135 Joined: 18-September 07 Member No.: 2,247 ![]() |
buna fetelor,nu am reusit sa mai intru sa postez pe motiv de oboseala extrema.din fericire cintarul s-a miscat spre bine,de la 77 astazi arata 75 (IMG:style_emoticons/default/yeah.gif)
QUOTE QUOTE(roxanica10 @ Nov 19 2007, 02:31 PM) Nimphe, de cand iti zic eu sa te lasi de 'mayo' (cum ii spui tu)? Crede-ma ca iti poate stopa slabirea. Una e sa mananci o data la 2 luni si alta e sa mananci mai des Dra nu mananc atat de des In fine, renuntz si la asta, ca doar am renuntzat la atatea! in ceea ce priveste maioneza,eu toata vara am mincat salata de vinete cu maioneza si tot a mers procesul de slabire.nu stiu ce sa spun ,poate difera de la o persoana la alta.de acord sunt cu afurisitele de mezeluri,ele ne pun piedici,sunt sigura!nici eu nu ma pot lasa de ele de tot (IMG:style_emoticons/default/doh.gif) din pacate ieri nu am mincat prea conform,tot din motiv de oboseala si suparare.am dat iama in niste biscuiti,ramasi de multa vreme prin sertare.erau Mizura din faina integrala,dar...cu siguranata nu sunt conf. am luat si o tableta de fibre si una cu otet de mere,dar dupa.am inteles ca ajuta mult,dar inainte de abateri.inainte de craciun voi avea mereu prin buzunare chestii de astea. si eu am secretul cuptorului,abia astept sa ma infrupt!! (IMG:style_emoticons/default/cloud9.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu azi:
un mar, apoi doi dovlecei rotunzi umpluti cu doua rosii pe la 5 un mar acum nu mi-e foame si chiar daca mi-ar fi tot n-as avea chef sa mananc tot dovlecei umpluti, cred c-o dau si eu pe fructe in seara asta (a luat Mr. kalua un pomelo de expozitie, poate-i fac capataiul) |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 317 Joined: 7-October 07 From: Bucuresti Member No.: 2,372 ![]() |
Buna seara fetelor!
Kalua si la mine in bucatarie asteapta un pomelo si ma roaga sa-l desfac si sa-l maninc dar asa nu am chef si nici pohta de mancare! Asta-i de bine! Azi lucru rar m-am sculat singura disdedimineata...afara era inca intuneric si ma uit la ceas 6.00 Ce bine! De cind asteptam momentul sa iau pachetele care ma asteapta de o saptamina pe balcon sa le duc la Atlasib si sa le trimit in RO. Cu ochii cirpiti de somn si cu blugii trasi direct peste pijamale am tulito la gara... Nu va mai povestesc cum am orbecait prin gara dupa autobuzul ala fantoma si cum m-am certat cu soferii si cu politistii sa-mi dea voie sa parchez masina acolo pina incarc pachetele si platesc! Ufff ce cosmar! N-am mai fost buna de nimic toata ziua! Cind m-am intors am mincat o bucatica de cascaval cu o rosie! La prinz o bucatica de peste la cuptor cu orez basmati si spanac! Acu n-am nici o pofta! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 24th July 2025 - 05:55 AM |
|