IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

685 Pages V  « < 502 503 504 505 506 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi - Montignac?, Idei pentru meniuri Monti
blu_dea
post Nov 20 2007, 03:27 AM
Post #5031

Musafir

Vin si eu cu meniul meu hapciupalitic (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) :
07:00 -120 g gem fara zahar
15:00 -naut cu orez basmati
18:00 -conopida fiarta

O intrebare: stiu ca pastele trebuiesc fierte al dente.E valabil si pt orezul basmati?In mancarica asta cu naut s-a inmuiat un pic si n-a fost rau deloc. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

Va pup!
Go to the top of the page

+Quote Post
dr_wise
post Nov 20 2007, 08:26 AM
Post #5032

Musafir

Neata!
Mai blu, ce mancare-i asta, soro?! Eu muream de inanitie dupa cateva zile, zau!
Sa ne pupam, sa ne imbratisam, cine stie, poate incepe sa ne placa mai mult decat trebe (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
Irinici, stai linistita; am slabit in prima luna cca 5-6kg, dupa care intr-un ritm din ce in ce mai lent, adica cca 3 kg la inceput, dupa care 1.5kg/luna. Acum, din aug incoace, ma tot pacaleste. M-am ingrasat 2kg si tot variaza greutatea mea. Am inceput sa-mi doresc sa ma mentin macar, fara sa ma mai ingras, nici nu ma mai gandesc la slabit, desi mi-as dori sa mai scap de vreo 5kg macar...asta e!
Si e f bine pt organismul tau sa slabesti lent. Si eu, si roxy am simtit la un moment dat stari de oboseala si organism slabit, asa ca nu-i cazul sa-ti doresti o accelerare a slabirii.
Am mancat in dim asta lapte fierbinte cu fulgi ovaz...buuun!

+Quote Post
Nimphetamin
post Nov 20 2007, 09:24 AM
Post #5033

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,359

Dom'le, cine a inventat chestia asta din mere rase cu fulgi de ovaz??? Sa-i dea Dzeu sanatate, ca taaaaaaaaare buna mai e!!!
Am mancat si eu azi, prima data, ca am tinut mortis sa mananc MD glucidic. Ce sa mai, buna rau! (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)
Meniul meu nu s-a stabilizat pe ziua de azi, dar fac o incercare:
MD: 2-3 linguri de lapte cu orez (ultima portie) si 1 mar ras cu fulgi de ovaz
P: salata de rosii si ardei cu ton
C: cred ca fac niste snitele de porc. Am dezghetat o bucata de muchi si nsite coaste de porc si nush ce sa fac (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Poate imi dati idei...

Va pup, sa aveti o zi frumoasa ca, uite, a iesit soarele (IMG:style_emoticons/default/yeah.gif)

+Quote Post
ALISA
post Nov 20 2007, 09:57 AM
Post #5034

Tratabil
**

Group: Tratabil
Member No.: 2,537

pomelo
MD:iaurt degresat cu cereale si dulceata
P:salata de naut cu maioneza+branza Fagaras
Azi merg la aerobic (IMG:style_emoticons/default/sicsic.gif) Abia astept sa vad bunaciunea aia de instructor

This post has been edited by ALISA: Nov 20 2007, 09:58 AM

+Quote Post
kalua
post Nov 20 2007, 10:39 AM
Post #5035

Musafir

Blu, tu tare aiurea mananci in continuare. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
Alysa, unde ti-s salatele/legumele pe langa mancaruri?

Va imbratisez si eu pe fuga. Am niste draci de mor, m-au suparat tare prapaditii astia de italieni. (IMG:style_emoticons/default/giljotiini.gif)

+Quote Post
dr_wise
post Nov 20 2007, 10:54 AM
Post #5036

Musafir

[quote name='Nimphetamin' date='Nov 20 2007, 09:24 AM' post='129337']
Dom'le, cine a inventat chestia asta din mere rase cu fulgi de ovaz??? Sa-i dea Dzeu sanatate, ca taaaaaaaaare buna mai e!!!
quote]
Taticul lui blu, sa-i dea Dzeu sanatate! Sau blu?.... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Anyway, sa le dea Dzeu sanatate amandurora!!!

+Quote Post
ALISA
post Nov 20 2007, 11:40 AM
Post #5037

Tratabil
**

Legume????????Pai in salata am:naut, ceva urme de ardei.Astea sunt legumele.

+Quote Post
stoina
post Nov 20 2007, 11:46 AM
Post #5038

Incurabil

Group: Obsedat
From: Iasi, Romania
Member No.: 469

Neata girls!
Astazi dim am lenevit olecutza in pat si ce bineee-i! (IMG:style_emoticons/default/lazy.gif) Apoi m-a sunat iubitul meu ca vine-acasa sa pape si am pregatit un mic dejun MaRE si taaare bun cu: brinzeturi fel de fel, oua moi, cirnati de Plescoi(sint cu oaie si vita si conformi) jambon Serrano, masline, cafea si ceiutz si vreo 2 tigarusi (IMG:style_emoticons/default/w000t.gif)
Ptr prinz am de ieri secretu' cuptorului facut cu muschi de vita de-ala destept si am primit 2 crapi mari.Sa vad cum ma descurc cu d-nealor.
Eu ma subtiez, desi kg stagneaza.Oare maninc prea multa carne???Inainte de Montignac mancam mult mai putina carne, dar fainoasele compensau....Ieri de exemplu, sa mor si nu alta de placere, am papat un salatoi intreg cu secretu cuptorului si ce bun e ....astazi dim am bagat rosii cherry la greu si ceapa rosie,nu mai concep sa existe meniu fara verzatura.Am probleme inca la ce e asezonat cu smintina, dar nu ma omor dupa mancarurile smintinite.Hai, va pup, ce soare e afara si ce happy ma face ! (IMG:style_emoticons/default/bounce.gif)

+Quote Post
kalua
post Nov 20 2007, 01:17 PM
Post #5039

Musafir

QUOTE(ALISA @ Nov 20 2007, 10:40 AM) *
Legume????????Pai in salata am:naut, ceva urme de ardei.Astea sunt legumele.

Prea putine. Nautul nu-i leguma. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Eu tocmai am venit de la cantina, am mancat omleta umpluta cu ciuperci calite (cu ceapa), foarte bun, nu uleios. Era o omleta uriasa, am rabit cu chiu, cu vai trei sferturi din ea. Am ras si o salata de varza alba, varza rosie, morcovi rasi si niste frunze de salata. In aia de varza rosie au scapat cam multa sare.
Si-acum as face bubu. (IMG:style_emoticons/default/yawn.gif) (IMG:style_emoticons/default/lazy.gif)

edit: ha! Tocmai am primit un e-mail de la italienii care m-au suparat in care imi spun ca se simt de tot cacatul pentru ca eu le-am tinut spatele, am luat pacatele lor asupra mea si ei s-au luat de mine. (IMG:style_emoticons/default/ike.gif)

+Quote Post
ALISA
post Nov 20 2007, 02:03 PM
Post #5040

Tratabil
**

Da, recunosc ca nu ma prea impac cu legumele. (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif) O sa incerc sa mai adaug la meniu

+Quote Post

685 Pages V  « < 502 503 504 505 506 > » 
Closed TopicStart new topic
3 User(s) are reading this topic (3 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 25th July 2025 - 06:03 PM