![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 317 Joined: 7-October 07 From: Bucuresti Member No.: 2,372 ![]() |
D: suc de citrice, dupa o ora philadelphia cu ardei gras si ptrunjel si un ou moale
P: muschi de porc la cuptor cu salata de rosii si coriandru C: trei felii de limba cu ardei gras, ceai |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Toate bune si frumoase pana la sucul de citrice, mai ales baut pe stomacul gol, fleur.
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 317 Joined: 7-October 07 From: Bucuresti Member No.: 2,372 ![]() |
Ufff! Kalua e un obicei vechi de care nu ma pot dezbara!
Nu-i chiar pe stomacul gol, intai beau un pahar cu apa!...Daca nu beau sucu asta dimineata, parca toata ziua sint pe dos, e precum cafeaua pentru altii! |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 135 Joined: 18-September 07 Member No.: 2,247 ![]() |
buna fetelor,nici nu mai postez ce am mincat astazi,cind am terminat apoteotic cu un munte de ciocolata neconforma.... (IMG:style_emoticons/default/wall.gif) nici macar nu m-am bucurat, o mincam mustrindu-ma in acelasi timp.
ma gindesc cu emotii la venirea sarbatorilor,am sa ma baricadez in casa.de fapt,cind stau in casa maninc mai mult. (IMG:style_emoticons/default/slap.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 610 Joined: 8-August 06 From: Iasi, Romania Member No.: 469 ![]() |
Drajelor,am fost la Carrefour si ce-i acolo suratelor.....Numai dulciuri dintre cele mai bengoase, ornate cu funditze si cozonaci de toate formele si felurili... (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Asta e ! (IMG:style_emoticons/default/mf_seehearspeak.gif)
Am papat acasa niste cascaval cu un ardei gras si desert capsuni, mai mult de-asta am alergat pina acolo, dupa fructicici. Fetele,(IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) !!! P.S. Bineinteles ca am cumparat 3 cutii de bombonele frumoase foc.Le-am asezat ca pe niste bibelouri si le privesc ca pe un vestitor de sarbatoare.Parol, doar atit! (IMG:style_emoticons/default/yes.gif) |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
asa, stoina, baga-ti tentatia in casa, sub nas (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif)
sau poate o fi vreun exercitiu de vointa ce ti-ai impus de una singura? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) eu, una stiu ca m-as da la ele, daca ar trebui sa le admir in fiecare zi. |
|
|
blu_dea |
![]()
|
Musafir ![]() |
Meniu meu de MARTI:
06:30 - 225g gem dietetic 14:00 - snitele de pui(in faina de naut) cu cascaval si salata de varza rosie MIERCURI 06:30 - 250g piept de curcan(mezel),150g jambon,salata de varza rosie,100 g gem dietetic 15:30 - omleta cu cascaval si branza,salata de castraveti cu otet maine ma cantaresc,n-am apucat sa o fac astazi....mi-e cam teama... va pup! alisa,iti inteleg prea bine frustrarea,fetele de aici stiu ca si eu incepeam una- doua sa ma plang de stagnari.Poate ar trebui sa te tii mai strict de indicatiile lui.Uite,iti dau un copy-paste dintr-un document de-al meu. micul dejun MIC DEJUN GLUCIDIC - cel mai indicat MIC DEJUN PROTIDO-LIPIDIC -Acest mic dejun trebuie totuşi să rămână excepţional. Căci dimineaţa, pe stomacul gol, organismul are nevoie să reconstituie rezervele de glucoză (glicogen hepatic şi muscular). PRANZUL #ANTREUL - cruditati ( rosii,castraveti,telina,ciuperci,fasole verde,varza,conopida, verde,varza,conopida,ridichii,morocv ras,salata verde) - carne - peste(sardine,ansoa,heringi,ton) - oua #FELUL PRINCIPAL - carne pui sau peste - garnitura (dovlecei,vinete,rosii,broccoli,spanac,ardei verde,marar,telina,fasole verde,ciuperci,varza,mazare,conopida,varza acra,linte,naut,fasole uscata) - branza (tare-de capra sau oaie CINA @ ideal ar fi să se poată servi trei cine glucidice din şapte. Am avea astfel zece mese din 20 (şase mic dejunuri şi trei cine) fără a conţine nici un fel de grăsimi ci doar glucide bune - at -cina ar trebui să fie cea mai uşoară masă a zilei - at -limitarea grăsimilor şi evitarea carnii dacă deja am consumat la prânz Masa protido-lipidica -cruditati -peste/carne/pasari -mezeluri Masa protido-glucidica-FARA GRASIMI! -ciorba de legume,supa crema-ciuperci,rosii,dovleac -linte,fasole uscata,mazare,orez complet,paste integrale -fructe coapte,gem de fructe,branza 0% |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
blu, tu mananci cate un borcan de gem la MD? (ma rog, borcan mai mic, atata au ale mele, dar mie imi ajunge unul de multe ori). de ce nu mananci cu niste fulgi de cereale inmuiati in apa, de ex? sau iaurt 1% cu fulgi si gem?
nu cred ca e bine sa mananci asa mult gem. |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 63 Joined: 1-November 07 Member No.: 2,537 ![]() |
Azi
MD-un mar ras cu fulgi (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) P- o pulpa de pui la cuptor cu salata de varza rosie C-o salata mare de cruditati cu bucatele de branza si sos de iaurt (azi vreau sa merg la shopping dupa serviciu, asa ca salata o sa o cumpar de undeva) Blu, la mine micul dejun e intotdeauna glucidic.Cina e protido lipidica 100%.Atunci mi-e cel mai foame. This post has been edited by ALISA: Nov 22 2007, 08:46 AM |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Stoinici si mie-mi place sa admir bunatatile de prin vitrinele cofetariilor, dar raman decat cu 'admiratul' de cele mai multe ori.
Meniul meu de ieri: D: un mar, dupa, iaurt cu fulgi P: piept de pui la gratar, file de peste, omleta simpla cu salata verde (li se terminasera alora toate legumele pentru salata) C: migdale, alune, o portocala Si acum dragutelor sa va povestesc o intamplare. Spuneam mai demult ca stiu o tipa care se uita la tine si-ti spune ce ai din cap pana-n picioare (e vorba de o ramaura a medicinei chinezesti). Am fost ieri la o consultatie la ea, mai mult pentru a-mi spune ca sunt bine....dar minunea nu s-a intamplat. Tipa nu mai ma tinea minte, nu mai fusesem la ea de un an si ceva. Si a inceput sa-mi spuna diverse. Am inceput sa zambesc cand a spus ca nu-i place pancreasul meu, ca-i dezechilibrat si bulversat. Mi-a mai atras atentia si asupra lipsei acute de Calciu si mi-a spus ca in orice moment pot cadea pe strada din acest motiv. Pe scurt, a zis sa mai astept daca vreau bebe, ca nu doar copilul trebuie sa fie sanatos, ci si mama (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Revenind la pancreas, dupa aceea i-am povestit c-am tinut un regim si tin in continuare...stia de Montignac, dar probabil nu atat de in amanunt cum stim noi. Ea a zis ca nu este adepta regimurilor stricte, ci sa mancam cate putin din fiecare, pentru ca organismul nu trebuie privat de nimic. Dar nu a insistat prea mult pe tema asta, probabil simtindu-ma pe pozitie. Mi-a subliniat ca daca pentru mine scopul e sa-mi mentin greutatea, pentru ea scopul e sa ma stie sanatoasa. So, mi-a dat calciu si alte pastile, pe care le-am luat si-n curand ma voi apuca de tratament. In orice caz, aveam impresia ca-mi aude gandurile....in fine, barbata-miu nu prea crede in aceste chestii, dar eu n-am cum sa nu cred, pentru ca majoritatea le stiu si din analize. Tragand o concluzie, eu continui cu Monti, ca ma simt prea bine, dar incerc sa-mi rezolv si aceste probleme de sanatate prin medicamentatie. Blu, eu mananc un borcan de gem din ala mic, cam la 4 mic-dejunuri. Incearca sa-l amesteci cu fulgi si iaurt si o sa vezi cat e de bun. Iti tin pumnii sa fie bine cu cantarul. Cat priveste bucataria libaneza, sunt cam necunoscatoare la acest capitol. Nu prea am avut sansa sa ma delectez cu mancarurile de la ei. M-ar interesa si bucataria indiana, ca tot le-am auzit pe Kalua si Cleo, mari amatoare. Mi-a placut la japonezi, iar chinezii mi se pare ca pun prea mult zahar in orice...deci nu-s pe gustul meu. Va pupic si-o zi usoara! This post has been edited by roxanica10: Nov 22 2007, 09:59 AM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 27th July 2025 - 12:36 AM |
|