IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

685 Pages V  « < 509 510 511 512 513 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi - Montignac?, Idei pentru meniuri Monti
stoina
post Nov 22 2007, 07:20 PM
Post #5101

Incurabil

Group: Obsedat
From: Iasi, Romania
Member No.: 469

Salutare fetelor!
Ce-o fi cu Anaconda mea Dobrogeana? Cum de n-o postat nik astazi?

In ce priveste micul meu dejun, nu pot decit sa-i fiu recunoscatoare lui Blu, care mi-a amintit ca eu mic- dejunez cam ...lipidic.Deci, obligatoriu am sa prestez 3 glucidice si maxim 4 lipidice.Iar ptr seara am sa prestez niste supe, ceva.De linte, de ex., ca tot ma innebunesc eu dupa ea.

Acu vreo ora si ceva am papat crap in folie(l-am plimbat dupa mine juma de zi prin oras) si ptr ca Irinici imi lasase la florarie humus, am papat humus cu niste resturi de salata de ieri.Spun saru-mina pretenei mele dragi si-o pup si-o imbratisez.
Asta seara mai pap niste capsuni si gata!

Rox, sint organisme(ca al meu, de ex) care nu asimileaza calciul.Dar acum sint atitea tratamente pre-natale si post-natale incit pericolul ptr tine aproape nu mai exista, totul e sa te tii sub stricta supraveghere.Hai, ca noi vrem la botez!! (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif)

Kalua, rugaminte cit casa:Irinici vrea sa-si roage sotul sa aduca niste glass noodles, la drumul de intoarcere spre casa, de prin Austria sau Italia.Ai idee firma producatoare, denumirea exacta si magazinele unde se comercializeaza?Te rugam respectuos (IMG:style_emoticons/default/pls.gif) (IMG:style_emoticons/default/flowers.gif) si (IMG:style_emoticons/default/thankyou.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
dona_r
post Nov 22 2007, 07:31 PM
Post #5102

Tratabil
**

Group: Tratabil
Member No.: 2,247

fetelor,si astazi am fost obraznica...am mincat un baton de ciocolata total neconform.fiul meu a primit din italia o punga cu dulciuri care arata si miros inebunitor!am stat eu deoparte,dar ieri si astazi am cedat.
are dreptate roxi cind spune ca abaterile dau dependenta...prima este mai grea,celelalte vin mai usor...
fiti tari pe pozitie.
mic dejun-brinza cu rosii ardel
cina-omleta cu salata de varza
cina-salata de fructe de mare(facuta in mod amator,nu prea m-am priceput)+un baton de cioco
acusi imi voi face un ceai.

+Quote Post
pescarush
post Nov 22 2007, 07:37 PM
Post #5103

Musafir

eu inca nu stiu ce mananc diseara, dar pun meniul pana acum:
D - 2 tortillas 100% integrale cu f. putin gem (ultimele ramasite), un ceai verde
ora 11 - un mar
P - iahnie de fasole, goala, fara nimic altceva; muraturi nu mai am, iar de salata n-a fost timp sa fac dimineata, ca e freezing rain si a trebuit sa plec mai repede de-acasa, datorita conditiilor meteo. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
copiii au primit deja prima "snow day" si inca nici n-a inceput iarna. asa-mi trebuie, ca nu m-am putut face profesoara (IMG:style_emoticons/default/angry.gif)
ma duc sa-mi pun o decaf, ca simt ca ar mai intra ceva.

+Quote Post
kalua
post Nov 22 2007, 08:04 PM
Post #5104

Musafir

stoinici, irinici, ma gandesc ca si-n Italia si-n Austria se gasesc glass noodles la hypermarketuri (in Austria sa incerce la Merkur sau Interspar, trebuie sa gaseasca acolo), la raionul cu chestii exotice m-as uita. Si binenteles ca la magazinele asiatice. Pe-ai mei scrie Longkou Vermicelli, sunt facuti in China si importanti de-o firma nemteasca, Reichold Feinkost (dar numele asta-i scris mic pe dosul pachetului). Nu conteaza de la ce firma sunt, important e sa fie facuti numai din amidon de fasole mungo si apa.

Chiar, ce-o fi cu doctoreasa noastra? Sper sa lipseasca din motive placute.

+Quote Post
stoina
post Nov 22 2007, 10:49 PM
Post #5105

Incurabil

Group: Obsedat
From: Iasi, Romania
Member No.: 469

Asta seara, dupa capsuni am gustatsi 2 linguri dintr-un compot de visine cu fructoza.Mai, ma uit la preturile la tot ce-i conform:gemuri, compoturi, toate sint de 2,5-3 ori mai scumpe decit cele cu zahar si ma intreb oare de ce?
Oricum, va recomand sa va combinati iaurtul de dim cu fructe din compot si fulgi.Astazi dim eu mi-am asezonat prunele cu scortisoara+iaurt+ fulgi si-a rezultat o minunatie, ce mai!
Va pupesc de noapte buna si o vreau pe Anaconda mea, i-am simtit lipsa azi....

+Quote Post
kalua
post Nov 22 2007, 10:57 PM
Post #5106

Musafir

M-am mai uitat azi pe site-ul montignac nemtesc, astia-s severi tare: la faza 1 NU fructoza, nu ciocolata, numai dulceata/gem facute in casa fara adaos de indulcitor.
Nici chiar asa, dar parca si noi prea ne destrabalam cu o gramada de fructoza... (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
La fel cu nucile, alunele, migdalele, din cauza ca-s foarte grase, zic ca-s considerate exceptii la faza 1. (IMG:style_emoticons/default/hannibalu.gif)

+Quote Post
ALISA
post Nov 23 2007, 09:17 AM
Post #5107

Tratabil
**

Member No.: 2,537

Salata de aseara (ora 18 ) a cazut.A fost inlocuita de un ochi cu branza de oaie si zacusca.
Azi:
MD-iaurt cu fulgi si dulceata amestecat cu un grepfruit
P-ciuperci la cuptor+cascaval+salata maaaare de varza rosie

+Quote Post
dona_r
post Nov 23 2007, 10:20 AM
Post #5108

Tratabil
**

M-am mai uitat azi pe site-ul montignac nemtesc, astia-s severi tare: la faza 1 NU fructoza, nu ciocolata, numai dulceata/gem facute in casa fara adaos de indulcitor.
Nici chiar asa, dar parca si noi prea ne destrabalam cu o gramada de fructoza...
La fel cu nucile, alunele, migdalele, din cauza ca-s foarte grase, zic ca-s considerate exceptii la faza 1.

adevarul este ca in cele trei luni in care am tinut strict s-au vazut urmarile bune.am mai calcat si atunci putin in strachini,fiind luna cu concediul la mare si cite o lg.de tort la niste aniversari,dar in rest....nici nu am visat la dulciuri.
sper sa-mi fi trecut poftele si sa las ciocolatele la locul lor!

+Quote Post
roxanica10
post Nov 23 2007, 10:21 AM
Post #5109

Musafir

Fetelor, intru sa va spun ca a noastra doftoreasa munceste cu drag si spor si nu mai are timp de nimic.

Aseara am mancat struguri...si cred ca voi mai manca in cateva seri pentru ca acum e sezonul lor.
Va pup pe toate si va multumesc ca v-ati spus parerea vis-a-vis de problema cu Calciu. In genere, nu prea ma ofilesc eu asa de repede....sunt o fire curajoasa si nu-mi place sa-mi plang de mila.
Irinici (IMG:style_emoticons/default/kissing24.gif) (stii tu de ce).

+Quote Post
dona_r
post Nov 23 2007, 10:22 AM
Post #5110

Tratabil
**

kalua-o sugestie pentru fructe de mare?dar nu pane,caci nu prea-mi place.te rooog!
eu aseara le-am fiert,si le-am amestecat cu gogosari in otet,rosii si o lg de ulei.amatoare,ca sa spun...

+Quote Post

685 Pages V  « < 509 510 511 512 513 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 27th July 2025 - 10:29 AM