![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 610 Joined: 8-August 06 From: Iasi, Romania Member No.: 469 ![]() |
Mei Kalua si nemtii astia-s mai catolici ca papa.Daca si Monti zice ca ai voie sa gusti o data pe sapt un dulce, un patratel de ciocolata ...da na', fiecare tine ptr el, deci cit isi doreste de restrictiv au' ba.
D: painica cu humus si 2 ardei grasi, cafea, ceai. E weekend!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/yahoo[1].gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
stoina, micul tau dejun e de faza a 2-a pentru ca tahina din humus are IG-ul 40. Asta daca-i bulcile-s filozofale.
Chestia cu dulcele sta asa: trebuie sa ne dezobisnuim corpul de gustul de dulce, asta-i chestia primordiala. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 610 Joined: 8-August 06 From: Iasi, Romania Member No.: 469 ![]() |
Da, bulcutza e filozofala, numai de-astea prestez...Pare rau ptr gafa de azi....las' c-o rog pe Irinici sa se uite pe cutie daca are tahina humusu asta...dupa gust, n-as zice!
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Din cate-mi aduc aminte, a scris aici ca-i cu tahina. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
dona, fructele de mare le pui cu suc de lamaie (sau limeta), sare, piper, ulei la marinat macar vreo doua ore si gata. Se pot adauga plante dupa gust: tarhon proaspat, menta, coriandru, patrunjel, fiecare cum ii place. |
|
|
![]()
|
|
Aaaaaaaaa, sa va spui.Ma salutai cu Doctoreasa pe mess si e bine-sanatoasa, ocupata la slujba si cu calc virusat acasa.Bineinteles ca ne-am ales cu toatele cu cite-o pupatura anacondica, in avans, pina la reintoarcerea ei pe scena.Tot in avans, i-am intors pupaceala de la intreaga gasca (IMG:style_emoticons/default/wbounce.gif)
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Haide, bre, ca aveam mustrari prea mari de doua zile incoace....macar de-as fi lipsit din motive placute...pe dracu!!!
Zic repede ce mancai si ma mai intorc deseara: mi: d - kiwi, iaurt cu 3 finn crips + gem visine, cafea cu lapte ceai verde p - tocana de legume(fara cartofi) + ceafa porc ceai verde s - branza olandeza, salata de ton cu cons de ton in sos chili, desert telemea oaie cu rosie 23:00: 2 mere joi: d - kiwi, lapte cald cu caise uscate si fulgi ovaz, cafea cu lapte ceai verde p- mancarica de vinete la cuptor cu cotlet porc ceai verde s - telemea oaie cu smantana, o rosie, un ardei capia cand m-am trezit sa-mi fac patul am inghitit o para in somn si m-am culcat again... vi: d - kiwi, 2 painici cu salata de piept pui, castraveti, ciuperci, marar, maioneza light, ceai de cimbrisor, cafea cu lapte Acu' sunt iar bagata in trebi ca la balamuc...va tzuc cu drag pe toate, don't worry, cei din urma vor fi cei dintai! si un big hug cu gogonatele mele dragi si cu guru/kalua: (IMG:style_emoticons/default/grouphug.gif) A prestooooo! PS: nu calculiciu' e virusat dragutoooo, "hardul" meu...a se citi creieras...e virusat rau de rau! imi trebe sex si mancare buna...si un vin bun... This post has been edited by dr_wise: Nov 23 2007, 11:30 AM |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 317 Joined: 7-October 07 From: Bucuresti Member No.: 2,372 ![]() |
Iubita sa ai parte de tot ce-ti doresti cit mai repede...ca noi avem nevoie de tine proaspata si voiasa pe aici! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
ieri am inceput bine: Jumatate de ardei rosu cu philadelphia, ceai verde...suc de citrice. Sper ca ai observat Kalua ca m-am conformat dupa mustruluiala si am mutat sucul mai tarziu...e bine si asa! La prinz: fiind pe drum am intrat la chinezi si am mancat relativ aiurea! Aveau bufet...si zic eu ca am ales lucruri conforme dar cine stie ce mai baga ei in mincarea aia de iese asa de buna! Pekingsupe, un egrol mic cu sos dulce acrisor, carne de vita cu sos, glasnudeln cu muguri de soia... (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) si o felie de mar pane cu scortisoara (asta sigur nu-i conform) si am mai baut si o cola laiht ca mi s-a facut asa o pofta! Seara ca pedeapsa am baut doar un ceai si am mancat o bucatica de pomelo. Azi: Tot o jumatate de ardei gras cu brinza... (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) ar trebui sa mai variez si eu meniul asta dar dimineata fantezia mea culinara nu functioneaza deloc! Ceai si suc de citrice! pentru prinz am scos file de somon de la congelator o sa-l fac cu piure de spanac! |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 63 Joined: 1-November 07 Member No.: 2,537 ![]() |
Si eu adaug pe langa salata de varza, cascaval,ciuperci umplute cu branza si sunca (IMG:style_emoticons/default/notworthy.gif) , niste masline negre.Ce buuuun!
Azi trebuie sa ma mai alimentez si eu cu mere, cascaval si alte nebunii, ca deja imi fac planuri despre ce o sa gatesc in weekend This post has been edited by ALISA: Nov 23 2007, 12:55 PM |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Tocmai m-am intors si eu de la masa, asa ca pot scrie meniul:
D: 3 mandarine, dupa iaurt cu fulgi P: salata de varza (aperitiv), varza calita cu piept de pui (nu prea aveau aia la cantina conformitati astazi) C: pomelo |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
La noi la cantina a fost azi bufet mediteranean. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Si eu n-am putut sa mananc decat antipasti ca n-a mai fost loc in stomac si pentru restul! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
Ia chiar sa-i scriu bucatarului un e-mail de multumire si apreciere. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 27th July 2025 - 02:34 PM |
|