![]() |
![]() ![]() |
![]() |
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mai, ma faceti sa merg la Penny maine si sa ma uit dupa dracoveniile alea! Si cu ce se mananca pe urma? Au gust bun sau nu?
Eu rontai acum un mar si ma simt ca o drogata...imi plac merele astea la nebunie! Daca ar fi sa-mi ceara un medic sa scot merele din alimentatia mea, m-ar termina! Oare sunt un urmas direct al lui Adam?!... In seara asta am mancat: cateva lingurite de salata de pui cu maioneza telemea cu smantana, rosie, castravete, ceapa rosie acum doua mere, soiuri diferite |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
N-au niciun gust. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
hmmm, in cazul asta nu merita efortul!
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
Multumesc frumos pentru raspuns (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Acum pot sta linistita. Credeam ca e ceva rau in general sa bei suc pe stomacul gol ca in ultima vreme cam asa fac (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 317 Joined: 7-October 07 From: Bucuresti Member No.: 2,372 ![]() |
Bacardi draga, da unde vezi tu raspunsul pentru suc de fructe pe stomacul gol? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
Ca pe mine kalua ma mustruluieste de fiecare data cind beau (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 416 Joined: 12-July 07 From: iasi, romania Member No.: 1,930 ![]() |
Buna dimineata dragelor!
Eu sunt foarte harnica de dimineata, am prajit peste ( cu faina de naut, bineinteles), am facut icre de crap ( ca de stiuca nu am gasit) si am facut si o salata. Eu tocmai ma delectez cu imensa salata compusa din: fusilli integrale ( fierte aldente), salata verde, ton in suc propriu. Atat!! E foarte buna. Acusica plec la munca si ...mai vorbim pe seara. Va pup si sa aveti o zi minunata! Aaaaa, era sa uit! Cum sa nu merite pastele alea efortul Doctore, daca se pot combina cu grasimi?? Eu de asta ma strofoc atat, sa-mi pot face salate cu paste de vreo doua ori pe saptamana, ca mi-a zis Kalua ca sigur nu incetinesc slabitul. Fleur draga, am batut noi, eu si Stoina, saua dar vad ca ai priceput cu mult mai repede decat ne-am fi asteptat. Dar mai vorbim, important este sa gasesti exact de alea care zice Kalua. Din nou va pupacesc si fug ... (IMG:style_emoticons/default/wbounce.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Irinica mie nu mi s-au parut chiar asa nemaipomenite icrele de stiuca, desi multa lume zice ca sunt cele mai bune, mie tot alea de crap mi se par mai bune.La noi se gasesc la Carrefour , la Kaufland si la Real, dar cel mai bine aratau cele de la Carrefour.
Eu stiu acum poate nu stiu bine, ca sucul pe stomacul gol e cel mai eficient. Acum cand era copilul mic scria prin carti ca cel mai bine sa le dai suc de fructe la copii mici e la ora 10 dimineata si 5 dupa amiaza. Probabil ca nu e bine sa bei suc pe stomacul gol din cauza aciditatii lui. |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
'Neata!
Mmmm, ce bine e sa lenevesti dupa o saptamana de doi bani!!!! Am tropait pe net pana acum si ma simt deja energizata! Domle, eu m-am cam lasat de paste, taitei si alte fainoase, nu ma mai atrag deloc, prefer fructe si legume cat mai multe. Am in camara spaghete De Cecco, pene rigate aceeasi firma, da' tot cu painici filosofale si finn crisp ma simt mai bine. Iar tonul prefer sa-l combin cu salata verde si lamaie. In dimineata asta am savurat finn crisp cu gem visine, iaurt Milli si o cana babana cu cafea cu lapte. Acum am de gand s-o tai la praduit de conopida, dovlecei si vinete, fiindca vreau sa fac la cuptor, in vas de lut, o tocana de legume, garnitura pt snitele din piept de pui. Va pup cu drag! |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sucurile de fructe fac ca insulina sa tasneasca din pancreas, nu alta (diabeticilor, cand au o criza hipoglicemica, li se recomanda un pahar de suc de portocale ca sa-si revina ).
Cine vrea sa bea neaparat suc de fructe, s-o faca intr-adevar dupa masa. Cel mai bine numai dupa micul dejun si in nici un caz seara. Empty, iti mut intrebarea la topicul cu probleme culinare montignace. |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
doctore, ca tine ma simt si eu. bine ca a trecut saptamana !!!
mie nu-mi plac glass noodles, le am pe-acolo, dar nici n-am mai facut. fiu-meu a spus ca se opresc "jumate in gat, jumate in gura, si nu se pot hotari unde sa stea/plece" (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) asta a fost descrierea lui despre glass noodles, cand i-am dat sa guste. eu am mancat numai neconform ieri, ni s-a adus la servici si MD si pranz. azi nu stiu inca ce mananc, dimineata mere rase cu scortisoara si fulgi, iar la pranz fac peste cu legume, cred. sa aveti un week-end placut. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 27th July 2025 - 05:51 PM |
|