IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

685 Pages V  « < 514 515 516 517 518 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi - Montignac?, Idei pentru meniuri Monti
dr_wise
post Nov 25 2007, 05:42 PM
Post #5151

Musafir

Roxy, si eu sunt saten - aluna, de vreo luna incoace!!!
Chiar ieri am fost la coafeza mea si m-a "convocat" inainte de Sarbatori sa testeze o coafura si un look nou pe parul meu....?!...cica are de gand sa mi-l vopseasca alta culoare la varfuri...?!...asa se poarta?! oricum, am incredere deplina in alegerile ei, n-a dat-o in bara niciodata si-mi place tot ce testeaza pe parul meu.
Meniul de astazi:
d - kiwi, mere rase cu scortisoara si fulgi ovaz, cafea cu lapte
p - un mar, ceafa de porc innabusita, ghiveci, salata de varza alba, un pahar de vin rosu sec, cioco 85% cacao
Acum gasca mananca inghetata tiramisu si se presupune ca eu sunt de piatra si nu salivez de pofta...hmmm!
Mai pe seara niste mere, sau un mar si-o portocala, sau o inghetata, fir-ar mama lui de pancreas drogat!!!! Sper sa rezist eroic!!!
I'll be back!
Go to the top of the page

+Quote Post
Bacardi_Girl
post Nov 25 2007, 07:58 PM
Post #5152

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
Member No.: 265

Fleur imi raspunsese una din fete ca e valabil numai pentru montignace dar acum ca am citit ce spune kalua poate ca mai bine l-as bea si eu dupa ce ciugulesc ceva (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Nimphetamin
post Nov 25 2007, 08:57 PM
Post #5153

Membru de Onoare

From: Bucuresti
Member No.: 1,359

Dragele mele luptatoare, bine v-am regasit! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
M-am intors de la socri si am citit mesajele postate in zilele de we. Tare mi-i drag sa va citesc (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)
La C-lung a fost o vreme superba, mai cald decat in Bucuresti! N-em plimbat, am mers cu soacra si cumnata la shopping si ne-am cumparat tot felul de kestioare...Dau raportul la topicul specializat (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Cu meniul a fost OK, v-am zis ca socrii imi gatesc cat pot ei de conform. S-au strecurat si cateva neconformitati (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)

Ideea Revului Monti la Buc, mi s-a parut super, doar ca eu plec in Austria cu grupul meu de prieteni. La fel ca la Rox, la mine s-au facut planurile din timp, adica din septembrie!

Nu stiu ce mananc maine, dar stiu sigur ca imi incep ziua cu mere rase cu fulgi.

Va pup, noapte buna si sa aveti o saptamana plina de succese!

+Quote Post
irinica
post Nov 25 2007, 11:49 PM
Post #5154

Obsedat

Group: Obsedat
From: iasi, romania
Member No.: 1,930

Of Roxanico, am stat mai mult pe aici ( in fata calc. ) ca am un partial joi si citesc, citesc ...da' nu reusesc sa si retin mare lucru. Apropos, stiti vreo minune de bulina care ajut memoria, la vreme de stramtoare?

Dupa micul dejun afisat deja, am mai mancat:
ora 13: peste cu legume ( ceapa si rosii) la cuptor, salata ( fasole boabe, ceapa verde, varza, morcov, patrunjel, ulei masline, zeama de lamaie)
ora 18: aceeasi salata de la pranz
ora 23: in timpul discursului lui Base, 2 mere

O saptamana minunata! (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)

+Quote Post
ALISA
post Nov 26 2007, 08:39 AM
Post #5155

Tratabil
**

Group: Tratabil
Member No.: 2,537

Azi:
MD-mar ras cu fulgi
P-salata de vinete, un snitel, ciuperci umplute+salata mare varza
C-varza calita cu carne tocata

+Quote Post
Nimphetamin
post Nov 26 2007, 09:29 AM
Post #5156

Membru de Onoare

Neata, fetelor, ati votat???
Eu da (IMG:style_emoticons/default/secret.gif)

+Quote Post
ALISA
post Nov 26 2007, 09:35 AM
Post #5157

Tratabil
**

Group: Tratabil
Member No.: 2,537

Si eu am votat, daca tot s-au luptat stramosii nostri ca sa avem noi drept de vot.Oricum nu ne ajuta cu nimic.

+Quote Post
roxanica10
post Nov 26 2007, 10:40 AM
Post #5158

Musafir

Eu n-am mai apucat sa votez ieri.
Irinica, eu stiam ca ciocolata te ajuta un pic la memorare, dar nu cred ca vrei sa o abordezi acum. Bafta multa la examen si ai incredere in tine! Tu tii acum si post? Sincer, te felicit daca reusesti sa combini postul cu Monti si sa nu cazi pe strada de foame. Nu-s o mare carnivora, dar cred ca nu m-as satura doar din legume.
Doftorici si eu ii dau mana libera coafezei mele si niciodata nu-s dezamagita de rezultat.
Aseara am mancat inca o portie de varza anatolica + 2-3 fursecuri neconforme. Va vine sa credeti c-am facut la clatite de mi-a venit rau si n-am avut chef sa gust si-am poftit la niste amarate de fursecuri? Asta e. Noroc ca-s prietena cu cantarul. A...sa ma laud un pic: musafirii au fost f incantati de mancare (m-au laudat (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) ). Va dati seama ce mandru a fost al meu sot.
De ieri am inceput sa iau calciu, gingobiloba si digest (tratamentul recomandat de tipa cu medicina chinezeasca). O sa-mi supraveghez greutatea zilnic, ca n-am chef sa iau in greutate nici macar 100 gr.
O saptamana faina!

+Quote Post
dr_wise
post Nov 26 2007, 10:40 AM
Post #5159

Musafir

'Neata!
Da domle, votai, cum sa nu votez?!
Aseara am rezistat eroic atacului cu inghetata, am mancat doar un mar si o portocala.
Ref. Revelion 2008, hmm, ma baga in boala amore puro al meu!!! Cica s-ar putea sa fie de servici exact pe 31.12. In concluzie nu vreau sa incurc pe nimeni.
Va doresc o sapt minunata!

+Quote Post
Nimphetamin
post Nov 26 2007, 11:04 AM
Post #5160

Membru de Onoare

- at -Doftoreaso, inghetata pe vremea asta??? (IMG:style_emoticons/default/germare.gif) Eu n-am suferit dupa inghetata toata vara, daramite iarna (IMG:style_emoticons/default/inocentul.gif)
Nasol cu amore puro al tau...Ia gaseste-ti ceva, sa nu ramai singura de Rev!

- at -Rox, felicitari pt felicitarile primite. Si ma bucur taaare mult cand sunt laudata pt gatelile mele. Eu sunt obishnuita sa fiu felicitata, dar nu ma satur (IMG:style_emoticons/default/estiok.gif)
Diseara o sa gatesc si eu ceva, ca nu mai sunt de nici unele prin frigiderul meu (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

Dar nu mult, pt k in we plec la ai mei de data asta.

Va pup, sa aveti o supersaptamana! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

Ia sa va arat ce articol am gasit in newsletterul la care sunt eu abonata:

Ce alimente nu e bine sa combinam Imprimare E-mail [_CMN_YM] [_CMN_DELICIOUS]
Monday, 26 November 2007

Chiar daca avem grija sa mancam cate putin si sanatos la o masa, asocierea unor alimente poate duce la ingrasare inexplicabila si la aparitia unor dezechilibre in organism.

Potrivit lectorului universitar Lygia Alexandrescu, nutritionist la Clinica de Slabire si Consultanta Nutritionala Natural Silhouette, acest lucru se intampla pentru ca unele combinatii de alimente pot anihila substantele nutritive din hrana. De aceea trebuie sa respectam cateva reguli de alimentatie.

Amestecarea, la o masa, a proteinelor (carne, peste, oua, branza etc.) cu carbohidrati (cartofi, paste, cereale, paine, dulciuri etc.) sau cu grasimi (unt, sunca, smantana etc.) anihileaza absorbtia substantelor nutritive. Spre exemplu, daca mancam, la aceeasi masa, branza (bogata in calciu) si paine (bogata in carbohidrati), carbohidratii vor anihila calciul si, desi consumam din belsug lactate, putem avea lipsa de calciu. De asemenea, astfel de combinari ale alimentelor pot duce la alterarea digestiei, la balonare, constipatie, la aparitia kilogramelor in plus, a celulitei, la degenerarea unor tesuturi si la scaderea rezistentei la boli.

Aceste produse nu trebuie eliminate definitiv din alimentatie, ci trebuie consumate la momente diferite. De exemplu, carbohidratii se consuma individual, necombinati, la o masa. La fel si proteinele, care pot fi amestecate numai cu grasimi. Practic, la o masa se pot consuma carne, oua, peste, branza si legume proaspete sau preparate la abur. Pastele, cerealele, dulciurile trebuie insa mancate doar separat, la fel si fructele. Astfel, inainte de a ne aseza la masa, trebuie sa analizam cat bine ne fac alimentele din farfurie, pentru a ne pastra silueta si sanatatea.

Deci tot mai multa lume il copiaza pe prietenul nostru, Domnul Montignac (IMG:style_emoticons/default/pistolar.gif)

+Quote Post

685 Pages V  « < 514 515 516 517 518 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 27th July 2025 - 09:16 PM