![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 610 Joined: 8-August 06 From: Iasi, Romania Member No.: 469 ![]() |
Buna fetelor!
Eu astazi mi-am luat liber, asa ca ma odihnesc si bucataresc. D: painici cu icre ,rosii, ardei gras, cafea cu lapte0% si ceai. Ptr prinz fac rulada din carne de vita si cred ca pseudolasagnia cu dovlecei si ciuperci Champignon.Prestez si un sufleu de brinza dulce, cred. Apoi vreau sa fac si-o salata ca a Irinicii(cu fasole si radacinoase+ceapa) numai c-o s-o incerc cu linte verde(care-i mai dura decit lintea rosie) in loc de fasole. Am votat si eu, consider asta o indatorire, nu ceva benevol.Ce se petrece la noi e valabil everywhere(lipsa la vot) , doar ca in unele tari se plateste daca nu te prezinti.O consider o chestiune de disciplina, da' ia inchipuiti-va sa avem noi asa o regula, ce comentarii ar fi: ca se intoarce Ceausescu, etc. Irinici, site-ul Agnes Toma e in constructie, asa ca nu-ti pot arata modelul ales de mine ptr rochita si costum, da' le vezi in original sau in pozele de la nunta( care va fi in febr pe 23) Rox, exista si varianta cu cacao la inghetata aceea! Poate te incinta mai mult... Eu ma simt efectiv stilcita de oboseala, am avut o duminica grea la florarie, dar ce bine ca pot lenevi.Puuuuuuup la toata gasca si toate cele bune. Miercuri merg la Bucuresti sa ma aprovizionez si sa-mi mobilez garsoniera cea noua de-acolo.Tiiiii, ce ferice sint! |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nasol cu amore puro al tau...Ia gaseste-ti ceva, sa nu ramai singura de Rev! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) As gasi eu "pe cineva", nu "ceva", ca ceva-ul nu-mi e de nici un folos in noaptea de Revelion nici daca scrie pe fruntea lui "vibrator ultima generatie", da' ce fac dupa cu Musiu Dr wise? Ca-i suparacios din fire....oltean, mde!...asa ca decat sa dansez precum ielele cu alt "domn de stiinta" de Revelion, mai vedem...poate isi schimba amore puro ziua de servici...are un talent sa-mi ridice adrenalina, mama mamaaaa! Hai c-o tai la masa. Pofta mare tuturor gogonatelor dragi! PS: care ati fost fratilor la targul de cioco weeekend-ul trecut?!!! Vreau amanunte!!! Picante!!!! Am vazut la Tv c-au avut oferta babana pt cioco amaruie. Au avut si cioco cu tutun, aviz amatoarelor....eu m-am lasat. This post has been edited by dr_wise: Nov 26 2007, 01:20 PM |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Ca-i suparacios din fire....oltean, mde!... AMore puro e oltean??? Pai si al meu e!!! Si e la fel de suparacios (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 416 Joined: 12-July 07 From: iasi, romania Member No.: 1,930 ![]() |
Salutare!
Doctoreaso, nu te vad stand singura in casa de revelion asa ca sigur isi muta ziua de servici husbad-ul tau (IMG:style_emoticons/default/smart.gif) . Acum...stii cum e, oltean sau nu, cam tot sunt suparaciosi in ...unele situatii! Stoino, ca bine zici, uite acum merg sa fierb linte pt. salata de maine. Domle' ce bine ca mi-ai dat ideea (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif) , ca intrasem cam in pana de meniu! Roxanico, nu e greu. Ideea e sa am ce sa mananc, adica sa am grija sa gasesc ceva de mancare monti cand ajung acasa, sa nu-mi bag capul in ce gasesc. E cam monoton dar..asta e! Am citit ca si tu ai mancat o buna bucata de vreme piept de pui cu salata (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) . Pt. mintile mele, mi-am luat azi lecitina de soia de la Rotto Natura, am sa vad daca se intampla ceva. Cicolata o las pt. cand ajung la 55 kg (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif) . Sa-mi vad de ale topicului: ora 8: mere cu fulgi ora 14: salata...idem cu cea de ieri ora 18: iahnie de fasole, putin humus, pepene murat (IMG:style_emoticons/default/wbounce.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 610 Joined: 8-August 06 From: Iasi, Romania Member No.: 469 ![]() |
Fetele,eu astazi am prestat:
-budinca de carne -salata de linte verde cu ceapa, radacinoase, salata eisberg, rucola, si salata aia rosie(ca o varzuca) care uit mereu cum se -numeste.E o bunatate salata asta, o recomand calduros! -clatite italienesti cu naut umplute cu ciuperci si cascaval Toate f bune, am cam papat din toate (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Kalua, guru iubit, cind e potrivit de consumat aceste clatite si in combineisin cu ce? O salatuca, ceva?? |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Salata aia rosie trebuie sa fie radicchio.
Neaparat salata la clatitele alea! Eu am in cuptor o noua inventie, daca iese buna postez reteta (mai ales ca-i din resturi, numai buna). |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Iubitelor, hai ca rezolvai cateva probleme astazi!
Amore puro si-a schimbat ziua de servici! Este pe 23.12. in loc de 31.12. Foarte bine! Or mai fii si bucuresteni pe lumea asta, nu numa' constanteni on duty la Bucuresti! Asa ca-i musai sa-si pregateasca "pistonasele" pt dantuiala! Ole! Meniul zilei: d - 2 painici cu salata de pui, 1 ardei capia rosu mare, cafea cu lapte p - varza la cuptor cu cabanosi, salata de rosii cu castraveti s - iahnie de fasole rosie, 1 rosie, 1 ardei capia, putin castravete, putina ceapa vanata; desert telemea oaie cu rosie. Am devenit dependenta de branza, recunosc! Pana sa incep dieta asta nu dadeam 2 bani pe branzeturi, de iaurt si lapte nici nu se punea problema!!! Aveam o supercolita, de numa' numa'! Ei, acum mananc lactate in cantitati industriale si nu ma mai doare nimic! Hmm... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) ciudat... De abia astept sa se faca ora 22:00, sa ma infig in 2 mere, ca nu mai poci! Iar mananca fiu-meu inghetata sub nasul meu! Asta-i sadism curat! Kalua, e un dulce surpriza aia, sau mancare gatita? |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
E mancare gatita, mie tare mi-a placut si-s bucuroasa ca mi-a ramas sa-mi iau si maine la serviciu, dar fiica-mea a zis ca-i prea carnoasa (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) si Mr. kalua ca-i ok, a mancat si-a cantat si-un cantec, dar cica nu-i chiar pe gustul lui. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Si bine ca mi-ai adus aminte de dulce, trebuie sa-mping si-asa ceva in cuptor. |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 344 Joined: 11-March 07 Member No.: 1,329 ![]() |
Sara buna,
Incerc sa-mi postez si eu din nou meniul aici, doar doar reusesc sa mai dau ceva jos. In ultima vreme m-am mentinut, dar as vrea sa se mai miste cat de cat in jos acul cantarului. Deci : MD : o portocala, cafea fara cofeina cu lapte degresat si un pic de fructoza, apoi fulgi de ovaz cu iaurt usurel si gem conform P : o pulpa de pui, piept de pui, masline, cascaval, doi carnaciori, salata de pui cu ciuperci C : ciorba de fasole cu castraveciori murati facuti de mine ( cu fructoza in loc de zahar, acum i-am incercat prima oara, au iesit buni ) Stiu si unde e buba la meniul meu : dulcele, fructoza din cafea, gemul.... dar nu prea pot fara... O sa incerc totusi sa fac un efort mai mare sa renunt la dulce. Promit (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) |
|
|
![]()
|
|
Kalua,sub ce nume ai postat reteta?
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 27th July 2025 - 09:12 PM |
|