![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
E ultima reteta de la felul doi
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 63 Joined: 1-November 07 Member No.: 2,537 ![]() |
Si eu ieri am gasit la oferta curmale si smochine.Am luat din amnadoua, ca nu stiam de care am voie.Si pe drum, am mancat vreo 5 curmale.Ca de alea eram 100% sigura ca-s Monti.Si ajung acasa si vad ca de fapt aveau IG70 (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) si smochinele erau alea bune IG 40.Asa ca ratasem tot.
Meniul pe ieri: MD-mar ras cu fulgi P-salata de vinete, un snitel, ciuperci umplute+salata mare varza 5 curmale (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) C-omleta cu un carnacior mic, ciuperci, castravete This post has been edited by ALISA: Nov 27 2007, 09:04 AM |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Neata,
Meniul meu de ieri: MD: 2 mere rase cu fulgi de ovaz P: salata de rosii, ardei, feta si muschi file C: ficatei cu branza de vaci si smantana. desert: seminte (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Mi-era atat de pofta de ficatetii aia, ca mi-am luat si azi la pranz. Diseara iar gatesc, dar nu stiu ce. Ori varza anatolica, ori ultima retata postata de Kalua (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Nu m-am mai urcat pe cantar, nici masurat. Hainele nu-mi spun nik, asa ca prefer sa nu ma deprim (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Va pup, sa aveti o zi minunata! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 135 Joined: 18-September 07 Member No.: 2,247 ![]() |
buna ziua fetelor
spuneti-mi,fasolea este conforma?ca am mincat ieri o portie de fasole in disperare de cauza,ca nu aveam nimic gatit prin casa. ieri-mic dejun-cereale cu iaurt 0,1%grasimi prinz-varza calita cu gogosari in otet,carne de pui cina-fasole inabusita cu ciolan,o bucata mica de ficatel de pui,gogosari in otet,ciocolata conforma. astazi-mic dejun-o portie de paste mizura integrale fierte "a dente" prinz...inca nu stiu sa aveti o zi buna (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
buna ziua fetelor spuneti-mi,fasolea este conforma?ca am mincat ieri o portie de fasole in disperare de cauza,ca nu aveam nimic gatit prin casa. Da, este foarte conforma (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Dar insotita de legume (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 610 Joined: 8-August 06 From: Iasi, Romania Member No.: 469 ![]() |
Neata!
Ehehe, eu iarasi mi-am incasat-o! Ieri am mancat cam toata ziua, am tot gustat ce-am gatit si aseara la fel.In concluzie, toata noaptea m-am zvircolit,am avut senzatia de stomac greu.Nimic neconform, doar ca neinvatata fiind sa pap consistent seara, am incasat-o! Astazi ma simt tot nashpa, asa ca am papat o portocala mica si o cafea. Pup si-o zi frumoasa.La Iasi a nins:(, la voi cum e? |
|
|
![]()
|
|
Pup si-o zi frumoasa.La Iasi a nins:(, la voi cum e? In Buc. e muuult soare, dar extrem de frig (IMG:style_emoticons/default/germare.gif) De nins sa ninga la munte, nu in orash, asta e deviza mea:) |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 63 Joined: 1-November 07 Member No.: 2,537 ![]() |
Si la Sibiu a inceput sa ninga.Usor, incet, incet
|
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
La Bucuresti e in continuare soare, dar nu ninge. Vrem si noi ninsoare.
Aseara am cam inghetat cand m-am intors de la meditatii...era un vant. (IMG:style_emoticons/default/germare.gif) Pun si eu meniul meu de ieri, ca-s cam pe graba (avem ceva oaspeti din afara): D: un mar, dupa iaurt cu fulgi P: ciorba de porc, mancare de mazare cu pui si salata de varza C: 1/2 pomelo, 2 mandarine si f putine migdale si alune Alisa, tu ce inaltime ai? Va pupic! |
|
|
![]()
|
|
Mi-am luat si eu ieri pomelo (IMG:style_emoticons/default/yeah.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 28th July 2025 - 01:40 AM |
|