![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 63 Joined: 1-November 07 Member No.: 2,537 ![]() |
1,57.Sunt asa de mare......... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ba eu vreau soare, cum e acum, dar cu caldura, macar vreo 10 gr C, ca-s numa 5 si mi-a inghetat limba-n gura!!!!
Ce faceti frumoaselor? "Gheata la mal" la tot poporul? Nu se mai lauda nimeni cu pierderea kg?!!! Mai, fuse careva la targul de cioco sambata, ca nu v-am auzit glasciorul? Eu m-as fi teleportat, daca puteam!!!! - at -Alisa: pai eu sunt Michael Jordan pe langa tine...1.63m! De Roxy nici nu mai vorbesc...e Everestul! This post has been edited by dr_wise: Nov 27 2007, 02:08 PM |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
hai mai, ce va plangeti la +5 grade? sa vedeti voi ce frumos e la -30 ziua / -40 noaptea, constant, timp de 2 luni (asta era prima mea iarna in Canada).
alisa, privim lumea de la aceeasi inaltime (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) nimphe, vad ca ai invatat lectia cu legumele, doar ca lipsesc si la tine, de la cina. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
nimphe, vad ca ai invatat lectia cu legumele, doar ca lipsesc si la tine, de la cina. Of, la fel ca si Stoinici, nisi eu nu pot combina mancaruri care au smantana cu legume. Nu poci!! Semintele nu pot fi comnsiderate legume? (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Mananc rar, pofta e pofta, dom'le! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 63 Joined: 1-November 07 Member No.: 2,537 ![]() |
Eu nu ma laud cu nimic.Nici macar cu 100g.Maine ma cantaresc.Daca tot 62,5 kg am, atunci..............nu stiu ce o sa fac.Eu sunt exceptia care intareste regula.
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Eu nu ma laud cu nimic.Nici macar cu 100g.Maine ma cantaresc.Daca tot 62,5 kg am, atunci..............nu stiu ce o sa fac.Eu sunt exceptia care intareste regula. Don't worry, nici eu nu slabesc (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Deci nu esti o exceptie. (IMG:style_emoticons/default/haninoroc.gif) |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 48 Joined: 4-September 07 Member No.: 2,155 ![]() |
Eu nu ma laud cu nimic.Nici macar cu 100g.Maine ma cantaresc.Daca tot 62,5 kg am, atunci..............nu stiu ce o sa fac.Eu sunt exceptia care intareste regula. Alisa,nu ai alta posibilitate,decat aceea de a continua,altfel va fi rau de fundul tau! In luna asta,cam o saptamana am avut niste abateri.Imi plac rau painicile filosofale si mancam 2 dimi.una la pranz si una seara,cand daca imi era foame,mai inghiteam cate ceva pe la 22.incepusem sa ma simt mai greoaie si sa vad cum risc sa ajung de unde am plecat. Acum continui mai strict chiar,fara cioco,fructoza,vinisor,migdale.Or fi ele bune,dar se poate si fara ele.Am pierdut 5 kg din august si crede ma,e mare lucru!Mai trage cu ochiul la fete si continua,asa,in virtutea inertiei si rez. chiar si mici,vor aparea! Va pup pe toate! |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 416 Joined: 12-July 07 From: iasi, romania Member No.: 1,930 ![]() |
Pupici la fete!!
Doctoreaso, minunat ca vei incepe anul dansand pe rupte! Iti doresc sa gasesti o locatie placuta si gasca de ...gasca! Roxanico, studioasa mai esti? Acum , ca ai slabit atat unde mai incape atat? Aseara ai fost la meditatii, toata ziua esti la cursuri, tre' sa iau exemplu! Meniul meu este foarte monoton, dar foarte pe placul meu. Faptul ca nu tre' sa ma gandesc la mancare sofisticata, imi da o stare de relaxare si...macar cu asta sa nu mai imi bat capul acum. Sper ca organusmul meu sa nu se invete cu monotonia asta si sa nu vrea sa se mai lepede de kg. ca ...ma fac ca nu-l cunosc. ora 10: mere cu fulgi si scortisoara ora 17: salata: varza, linte verde, ceapa verde, morcov, radacina patrunjel, masline, ulei masline, otet. Trebuie sa slabim, nu se poate! Cum au slabit si alte frumuseti, reusim si noi. Ideea e sa nu renuntam! |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu am facut in seara asta placinta la cuptor (aia cu telemea) (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) si-am mancat-o cu acritura.
|
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 416 Joined: 12-July 07 From: iasi, romania Member No.: 1,930 ![]() |
Am mancat 2 mere la ora 21. Nu imi trebuiau dar le curatasem pt. Maria si nu le-a mancat, astfel incat... nu puteam sa le arunc.
Noapte buna si vise minunate! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 28th July 2025 - 01:40 AM |
|