IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

685 Pages V  « < 517 518 519 520 521 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi - Montignac?, Idei pentru meniuri Monti
ALISA
post Nov 27 2007, 12:58 PM
Post #5181

Tratabil
**

Group: Tratabil
Member No.: 2,537

1,57.Sunt asa de mare......... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
dr_wise
post Nov 27 2007, 02:07 PM
Post #5182

Musafir

Ba eu vreau soare, cum e acum, dar cu caldura, macar vreo 10 gr C, ca-s numa 5 si mi-a inghetat limba-n gura!!!!
Ce faceti frumoaselor? "Gheata la mal" la tot poporul? Nu se mai lauda nimeni cu pierderea kg?!!!
Mai, fuse careva la targul de cioco sambata, ca nu v-am auzit glasciorul?
Eu m-as fi teleportat, daca puteam!!!!
- at -Alisa: pai eu sunt Michael Jordan pe langa tine...1.63m! De Roxy nici nu mai vorbesc...e Everestul!

This post has been edited by dr_wise: Nov 27 2007, 02:08 PM

+Quote Post
pescarush
post Nov 27 2007, 03:13 PM
Post #5183

Musafir

hai mai, ce va plangeti la +5 grade? sa vedeti voi ce frumos e la -30 ziua / -40 noaptea, constant, timp de 2 luni (asta era prima mea iarna in Canada).
alisa, privim lumea de la aceeasi inaltime (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
nimphe, vad ca ai invatat lectia cu legumele, doar ca lipsesc si la tine, de la cina.

+Quote Post
Nimphetamin
post Nov 27 2007, 03:32 PM
Post #5184

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,359

QUOTE(pescarush @ Nov 27 2007, 03:13 PM) *
nimphe, vad ca ai invatat lectia cu legumele, doar ca lipsesc si la tine, de la cina.

Of, la fel ca si Stoinici, nisi eu nu pot combina mancaruri care au smantana cu legume. Nu poci!! Semintele nu pot fi comnsiderate legume? (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
Mananc rar, pofta e pofta, dom'le! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
ALISA
post Nov 27 2007, 03:44 PM
Post #5185

Tratabil
**

Group: Tratabil
Member No.: 2,537

Eu nu ma laud cu nimic.Nici macar cu 100g.Maine ma cantaresc.Daca tot 62,5 kg am, atunci..............nu stiu ce o sa fac.Eu sunt exceptia care intareste regula.

+Quote Post
Nimphetamin
post Nov 27 2007, 03:49 PM
Post #5186

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,359

QUOTE(ALISA @ Nov 27 2007, 03:44 PM) *
Eu nu ma laud cu nimic.Nici macar cu 100g.Maine ma cantaresc.Daca tot 62,5 kg am, atunci..............nu stiu ce o sa fac.Eu sunt exceptia care intareste regula.

Don't worry, nici eu nu slabesc (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Deci nu esti o exceptie. (IMG:style_emoticons/default/haninoroc.gif)

+Quote Post
robertina
post Nov 27 2007, 06:03 PM
Post #5187

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 2,155

QUOTE(ALISA @ Nov 27 2007, 03:44 PM) *

Alisa,nu ai alta posibilitate,decat aceea de a continua,altfel va fi rau de fundul tau!
In luna asta,cam o saptamana am avut niste abateri.Imi plac rau painicile filosofale si mancam 2 dimi.una la pranz si una seara,cand daca imi era foame,mai inghiteam cate ceva pe la 22.incepusem sa ma simt mai greoaie si sa vad cum risc sa ajung de unde am plecat.
Acum continui mai strict chiar,fara cioco,fructoza,vinisor,migdale.Or fi ele bune,dar se poate si fara ele.Am pierdut 5 kg din august si crede ma,e mare lucru!Mai trage cu ochiul la fete si continua,asa,in virtutea inertiei si rez. chiar si mici,vor aparea!
Va pup pe toate!

+Quote Post
irinica
post Nov 27 2007, 06:30 PM
Post #5188

Obsedat

Group: Obsedat
From: iasi, romania
Member No.: 1,930

Pupici la fete!!

Doctoreaso, minunat ca vei incepe anul dansand pe rupte! Iti doresc sa gasesti o locatie placuta si gasca de ...gasca!

Roxanico, studioasa mai esti? Acum , ca ai slabit atat unde mai incape atat? Aseara ai fost la meditatii, toata ziua esti la cursuri, tre' sa iau exemplu!

Meniul meu este foarte monoton, dar foarte pe placul meu. Faptul ca nu tre' sa ma gandesc la mancare sofisticata, imi da o stare de relaxare si...macar cu asta sa nu mai imi bat capul acum. Sper ca organusmul meu sa nu se invete cu monotonia asta si sa nu vrea sa se mai lepede de kg. ca ...ma fac ca nu-l cunosc.

ora 10: mere cu fulgi si scortisoara
ora 17: salata: varza, linte verde, ceapa verde, morcov, radacina patrunjel, masline, ulei masline, otet.

Trebuie sa slabim, nu se poate! Cum au slabit si alte frumuseti, reusim si noi. Ideea e sa nu renuntam!

+Quote Post
kalua
post Nov 27 2007, 09:51 PM
Post #5189

Musafir

Eu am facut in seara asta placinta la cuptor (aia cu telemea) (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) si-am mancat-o cu acritura.

+Quote Post
irinica
post Nov 27 2007, 10:15 PM
Post #5190

Obsedat

Group: Obsedat
From: iasi, romania
Member No.: 1,930

Am mancat 2 mere la ora 21. Nu imi trebuiau dar le curatasem pt. Maria si nu le-a mancat, astfel incat... nu puteam sa le arunc.

Noapte buna si vise minunate!

+Quote Post

685 Pages V  « < 517 518 519 520 521 > » 
Closed TopicStart new topic
3 User(s) are reading this topic (3 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 28th July 2025 - 01:40 AM