![]() |
![]() ![]() |
![]() |
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
na, ca m-am intors.
nici eu nu mancam ciocolata amaruie, dar acum nu mai pot manca cioco obisnuita. cea cu 70 - 85 - 90% cacao mi se pare mult mai fina. nimphe, daca tortuletul ala iese ca cel la care ma gandesc eu, e fin. ia sa ma duc sa-mi printez is eu, poate fac de Craciun. rox, si eu mi-am propus sa fac clatite pe duminica, sa le fac o surpriza copiilor, sper sa nu ma dezumflu pana atunci (de aia si fac surpriza, sa nu fie dezamagiti daca nu mai am chef sa fac (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ) dar eu le fac de obicei de faza 2, asa ca si daca imi bag si eu nasul pe-acolo, nu e asa tragedie. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nimphe, toate retetele postate de mine sunt incercate si niciuna nu mi se pare foarte complicata sau cu sanse de esec.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
io mi-am luat cu 99%. cu aia ce sa fac? ca e numai cacao! voi ce faceti cu ea? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
aia de 85 imi place (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu o mananc: nu se musca pe ea, se lasa sa se topeasca pe limba (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Daaaaaa! Asa savurez si eu cioco amaruie...musc o bucata mica si-o tin pe limba pana cand se topeste...yam, yam!
Sa va spun ce chestie am mancat la pranz, usor de facut si f prezentabila/ fotogenica: o felie de piept de pui, peste care s-a asezat o felie de cascaval, apoi cateva felii subtiri de sunca presata, o felie de rosie, niste felii de ciuperci, iar deasupra mozzarella. Toata dracovenia asta pusa pe gratar d-ala cu capac, ca sa se topeasca mozzarella. F buna si prezentabila. O sa fac si eu in weekend, sa vad ce iese. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Dr.Wise cred ca cu niste bacon cu m.multa carne si putina slanina doar asa ca a se topeasca e mai gustoasa.Acum nu stiu daca bacon-ul e conform da' cred ca o sa incerc si eu combinatia.
Am vazut la TV o reteta de smochine proaspete taiate in cruce cu mozarela peste ele si bandajate cu prosciuto sau asa ceva , puse la cuptor cred ca sunt super. Am primit un vin de la tara de la un prieten de-a sotului, superbun din ala de pateaza si cu aroma, la tine m-am gandit daca erai mai aproape te invitam la un pahar real, nu virtual. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 817 Joined: 7-May 06 From: Ro Mania Member No.: 324 ![]() |
Buna fetele,
Am facut ecografie la abdomen inferior si a iesit in limite normale.Testele de sange pentru tiroida si hormoni sunt gata in 10 zile, pe 13 merg la dr. sa-mi dea tratament. Intre timp am ajuns la 53.600kg, slava domnului ca am inceput sa dau un pic jos. In weekend am fost acasa, am mancat varza proaspata combinata cu varza murata, si rata de tara, toate facute la cuptor in oala de fonta, si stropite cu vin alb, a iesit o bunatate.Reteta nu v-o pot da pentru ca e secret de familie, bucatareasa nu vrea sa o dea si pace. Am facut si o abatere, am mancat doua bucati de placinta cu branza, doamne, ce minunatie. Azi am mancat asa: d: trei mere 11.30 cereale cu lapte 15.00 peste cu salata 17..00 doua portocale 19.00 salata de cruditati si cascaval, un pahar de vin de Sicilia.Dr_wise, super bun vinul! Incerc sa merg pe jos atat cat imi permite timpul, sincer, m-am saturat sa-mi pun fundul in masina din fatza blocului pana la munca si inapoi.Azi am mers pe jos de dimineata (am fost la analize, apoi la eco, dupa care o tura prin piata), si am fost plina de energie la munca.Ma gandeam ca de acum incolo, sa-i spun colegului sa ma lase mai departe de casa si sa merg pe jos doua statii de metrou. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Alta solutie sa fac si eu un pic de miscare pana in weekend chiar nu vad. Va pup! |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
lotte, chiar aseara ma gandeam ce-o mai fi cu tine.
Si eu am avut azi o burtoaie de ziceai ca-s in luna a patra, a cincea, s-a cunoscut si la kile. Si nu-s inainte de ciclu, nu stiu ce am. (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif) Azi am mancat pastrav cu broccoli si salata de radicchio plus varza murata (fara dressing). Acum fac carne masala cu orez salbatic si salata de varza murata cu ceapa rosie. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 817 Joined: 7-May 06 From: Ro Mania Member No.: 324 ![]() |
Asa si eu, Kalua, am un burtoi tare ciudat.Chiar am dat un search aseara, la sfarsitul lunii august aveam 49kg, tinand cont ca acum o saptamana aveam 54.600, chiar cred ca e ceva in neregula cu mine, in conditiile in care nu fac abateri, nu sunt pofticioasa deloc.
Surpriza ar fi la testul de prolactina, incerc sa caut informatii pe net, se pare ca va fi destul de mare, din ce mi-a spus doctorul, pentru ca sanii se prezinta intr-o forma neobisnuita.Eu habar nu am avut de aceasta prolactina. Fetele, va rog sa-mi spuneti si mie ce orez este bun, din ce am retinut de la voi, basmati de conform.De cand sunt cu Monti, am mancat orez doar la inceput (acum trei ani), acum chiar simt nevoia sa mai diversific meniul. Am gasit informatii pe net, daca sunteti interesate, cititi: Hiperprolactinemia reprezinta o disfunctie hormonala caracterizata prin secretie crescuta de prolactina de catre hipofiza, astfel ca aceasta stare patologica este considerata a fi o afectiune hipofizara. Prezenta unor nivele crescute de prolactina in sangele femeilor care nu alapteaza la san afecteaza ovulatia normala a acestora, astfel incat in final poate produce infertilitate. Aceasta situatie se gaseste la aproximativ 30% din femeile care prezinta endometrioza. Hiperprolactinemia poate produce o serie de disfunctii reproductive, printre care: • productia inadecvata de progesteron pe parcursul fazei luteale postovulatorii; • ovulatie si menstruatie neregulata; • amenoree; • galactoree la femeile care nu sunt insarcinate (scurgere de lapte din sani); • simptome de insuficienta estrogenica (asemanatoare celor de la menopauza), chiar in conditiile unei concentratii serice normale ale estrogenului. Studii recente au descris o concentratie crescuta de prolactina in serul femeilor infertile cu endometrioza, comparativ cu grupul de control alcatuit din femei fertile. S-a remarcat ca aceste valori sunt crescute proportional cu stadiul bolii. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Orezul salbatic (ala negru!, nu maroniu) e singurul cu IG-ul 35, in rest conform mai este cel Basmati sau cel integral, dar fara grasimi la faza 1.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 28th July 2025 - 08:24 AM |
|