![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 344 Joined: 11-March 07 Member No.: 1,329 ![]() |
Vin si eu cu meniu de ieri :
MD : o portocala, mai tarziu oua ochiuri cu cascaval, ceai P : o pulpa de pui la gratar C : mancarica de naut cu putina toba si castraveti murati Azi : MD : o portocala, apoi masline si cateva feliute de cascaval si muschi file P : ciorba de burta, o jumatate de pulpa de pui la gratar C : un rest de mancare de praz cu masline si niste branza cu smantana, vreo trei-patru caise confiate Aaa, si mai voiam sa va zic ca am achizitionat de la Real tavite pentru briose, asa ca abia astept sa le fac proba, cred ca in weekend . O seara buna sa aveti ! De fapt o noapte buna, ca-i deja tarziu ... (IMG:style_emoticons/default/yawn.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
danati, sper ca restul de saptamana ai luat mic dejun glucidic. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 63 Joined: 1-November 07 Member No.: 2,537 ![]() |
Ce am mancat ieri???
MD-mar ras cu fulgi P-salata de varza cu omleta cu sunca si ciuperci+4 patratele de cioco 70% C-varza calita cu carne tocata si smantana This post has been edited by ALISA: Nov 29 2007, 09:07 AM |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
nimphe, daca tortuletul ala iese ca cel la care ma gandesc eu, e fin. La care tort te gandesti? Nimphe, toate retetele postate de mine sunt incercate si niciuna nu mi se pare foarte complicata sau cu sanse de esec. Stiu, ca doar am gatit aproape toate retetele! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Vroiam ceva cu care sigur ii dau pe spate, adica ceva super super. Ieri iar am gatit: o supa de fasole. A iesit...o nebunie, chiar daca am fost prima data gand am gatit asa ceva!! De cand cu nautul, au ajuns sa-mi placa f m fasoalele (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Meniul de ieri: MD: mere rase cu fulgi P: salata de rosii, ardei, muschi file si cascaval C: 1 bol de supa de fasole Azi n-am mai putut sa mananc meniu glucidic! Mi s-a luat de mere cu ovaz (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Va pup, sa aveti o zi minunata! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Lotte, draga mea, sper sa treci peste aceasta perioada, si sa-ti recapeti echilibrul hormonal. Sa stii ca am si eu o prietena care are aceeasi problema la sani, si-a facut niste investigatii si nu prea a ajuns la nici un rezultat. Cred ca trebuie sa cosulti si un ginecolog.
Nimphe, eu zic sa nu te stresezi prea tare cu invitatii...mancare sa fie...(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) , ca sigur ai clienti. Alisa, mult succes. Acum inteleg de ce 62.5 ti se pare mult. Pescarush, mai avem si zile mai proaste. Important e sa nu ne lasam influentate de intamplarile astea. Data viitoare o sa fac si clatite conforme, ca sa nu mai ma ispiteasca cele normale. V-am tot auzit pe voi ca se lipesc si d-aia nu m-am incumetat. Dragele mele, sa stiti ca si eu am o burta de zile mari si niste dureri de ovare pe masura. Greutatea mea a crescut inexplicabil in ultimele 3 zile: 62.7 - 63.2 - 63.8 - 64.2 (azi dimineata). In afara de tratamentul de la tian-shi, mai iau si o groaza de alte pastile ca m-am procopsit c-o infectie urinara si raceala jos. In fine, m-am facut fata cuminte si nu mai fac nici o abatere pana nu scad sub 63. Meniul meu de ieri: D: un iaurt cu fulgi (apropo de aceasta combinatie, imi spunea o prietena ca a citit intr-o carte ca aceasta combinatie decalficiaza; oare o fi asa?) P: merluciu la tava cu ceva sos si legume, omleta simpla si salata de varza C: 1/2 pomelo, 2 mandarine, cateva alune si migdale. Va pup si sa fiti cuminti (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ! |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
'Neata!
Domle, bag seama ca sunt in crestere "cotele apelor Dunarii", nu-i "gheata la mal". Roxy, te deochiai! Cand te invidiam pt greutatea ta, hop, o dadusi in bara! Nu-i bai, iti revii tu. Misssn, multumesc mult pt invitatie, sa stii ca daca eram pe aproape nu te refuzam...da' am o hiba, nu beau niciodata vinul gol, imi trebe musai si-o friptura sau altceva care sa mearga la el...aveai asa ceva? (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) lotte: lasa ca-s bune si analizele astea, vezi cum stai si iei masuri. Incearca, daca nu-i problema grava, si un tratament neconventional, homeopat sau acupunctura. Eu tot aman sa merg la un cabinet de acupunctura, sa-mi tratez o rino- sinuzita cronica. Sanatate multa! Meniul de ieri: d - mere rase cu fulgi ovaz si scortisoara p - piept de pui gratar cu cascaval, sunca presata, ciuperci, rosie si mozzarella, salata de varza alba murata s - ei, aici e aici, iar am mancat mult...am inceput cu degustari de prosciutto si kaiser...buneeeee!...apoi mi-am facut o salata de ton in sos chili, un pahar de vin rosu sec (c-am venit inghetata ca un...de la Polul Nord) si am incheiat "apoteotic" cu migdale, si mai tarziu cu 2 mere. Astazi sper sa fiu cuminte. Va pup cu drag! |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 344 Joined: 11-March 07 Member No.: 1,329 ![]() |
danati, sper ca restul de saptamana ai luat mic dejun glucidic. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Da, doar ca am ramas in pana de fulgi Fortin si a trebuit sa improvizez altceva dimineata. Acum m-am aprovizionat cu fulgi si iaurt usurel, asa ca (IMG:style_emoticons/default/cookies28.gif) meniu glucidic dimineata ! Sper sa fac in weekend si niste painici filosofale, sa-mi inaugurez tava de briose (IMG:style_emoticons/default/322.gif) |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
nimphe, tu urmaresti "neveste disperate"? nu te mai stresa, ca incepi sa semeni cu Bree. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
nu trebuie sa fie totul perfect, crede-ma, e mai relaxata atmosfera, nu stati toti cu paiul infipt... eu ma gandeam la "molton lava", pe care l-am mancat pe-aici, neconform. oricum, trebuie sa incerc si eu reteta asta! roxy, mersi de incurajari (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) n-am mai avut alte peripetii. n-o iau eu asa in tragic, sunt zile si mai rele, si apoi, mergem pe prinicipiul lui Murphy: "ce incepe bine se termina prost, ce incepe prost se termina si mai prost" (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) am fost si eu ieri la check up, tensiunea e "perfecta... mica dar buna" ca sa citez. acum trebuie sa merg sa-mi fac analizele de sange. meniul meu pe azi: D - o clementina, pauza, lapte cu muesli P - spanac cu 2 oua ochiuri C - inca nu stiu, probabil somon afumat, cascaval, masline, rosii. a, m-am ingrasat si eu un pic, inca nu am ajuns la cote ingrijoratoare, dar dimineata aveam 51 kg. dar stiu si ce-am facut: am mancat cam multa ciocolata (chiar daca conforma) in ultimul timp si m-am mai dat si la migdale/fistic (IMG:style_emoticons/default/trozneala.gif) gata ca ma apuc de treaba. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
nimphe, tu urmaresti "neveste disperate"? nu te mai stresa, ca incepi sa semeni cu Bree. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nu trebuie sa fie totul perfect, crede-ma, e mai relaxata atmosfera, nu stati toti cu paiul infipt... eu ma gandeam la "molton lava", pe care l-am mancat pe-aici, neconform. Da, urmaresc Nevestele, cum sa nu? Am vazut pana la ep. 7, seria 4 (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nu am auzit de tortul asta, Molton lava (IMG:style_emoticons/default/inocentul.gif) Da...as putea sa seman cu Bree (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Lasa ca la tine 51kg sunt parfum de frezii, probabil ca arati excelent mai rotunjioara la fata! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 28th July 2025 - 04:43 PM |
|