![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
51 de kile? (IMG:style_emoticons/default/estiok.gif)
Eu nu mai visez demult la atatea kile (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Lasa ca la tine 51kg sunt parfum de frezii, probabil ca arati excelent mai rotunjioara la fata! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) rotunjoara la fata? sa vezi la burta ce rotunjoara voi fi daca nu ma opresc aici. (IMG:style_emoticons/default/crazy28.gif) (IMG:style_emoticons/default/yucky.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
am postat si eu la "totul despre...
ma bagati si pe mine in seama va rog?? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
albinuza, ti-am trimis pm, daca vrei cartea lui Monti, lasa-mi o adresa de e-mail.
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 135 Joined: 18-September 07 Member No.: 2,247 ![]() |
buna fetelor
in sfirsit am gasit si eu icre crude!sa caut sa vad unde a postat dr.wisse modul de preparare. Nimphe,eu iti recomand tortul de ciocolata.eu il stiu dupa numele de tort cu blat de bezea,si este un deliciu,te asigur!! (IMG:style_emoticons/default/lamultiani.gif) |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 416 Joined: 12-July 07 From: iasi, romania Member No.: 1,930 ![]() |
Buna dragelor!
Ia sa incep si eu cu...ce am mancat ieri: ora 8: mere cu fulgi si scortisoara ora 14 : salata: linte, varza, ceapa verde, morcov, p[atrunjel, ilei masline, otet ora 19: vinete, ciuperci, ceapa ,,trase'' in putin ulei azi: ora 7: mere cu fulgi si scortisoara ora 14; salata ora 19: doua mere Azi trebuia sa dau un examea la dogmatica si nu l-am mai dat!!! Pe moment, bucuria a fost maxima, ca sunt franta de oboseala dupa atatea nopti de invatat dar, era mai bine daca terminam cu el acum. Roxanico, sarut-mana (IMG:style_emoticons/default/notworthy.gif) ! Va pupacesc si va iubesc, chiar daca nu am timp sa stau mai mult de vorba cu voi!! Stoina unde o fi? Plimbareste, plimbareste! |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 135 Joined: 18-September 07 Member No.: 2,247 ![]() |
meniul de astazi
mic dejun-ovav cu mar ras mai tirziu-doua mere prinz-mincare de ceapa cu carne de oaie+salata de varza cina-3 felii de salam sasesc+o felie brinza de oaie+o felie cascaval+ridiche alba ceai QUOTE Azi trebuia sa dau un examea la dogmatica si nu l-am mai dat!!! off topic-unde esti studenta Irina? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Aveam sarmale Dr.Wise (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) erau de cateva zile da' astea nu se strica, azi le-am gatat ca al meu sot a fost plecat 2 zile si n-a avut cine sa le manance.
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Dona, vezi ca reteta a pus-o kalua la "retete pt felul II".
Dragutele mele, gata, s-a finalizat si ziua asta! La servici a fost o zi de...., in schimb acasa si cu voi e o placere!!! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Meniul de astazi: d - lapte cald cu fulgi ovaz si caise uscate taiate cubulete, cafea cu lapte ceai verde cu iasomie p - piept de pui gratar cu salata de rosii si castraveti s - o portocala, salata din: salata verde, ceapa rosie, rosie, castravete, sunca presata, kaiser, prosciutto, muschi tiganesc, ou fiert, cascaval, telemea oaie, otet mere, ulei masline...o bunatate! un pahar de vin rosu sec, migdale, cioco 85% cacao. Ca de Craciun!!! Noroc ca me mentin la 71,5kg. Multumesc lui Dzeu! Mai, bag seama lipseste de ceva vreme tov.stoina, da' nici pe messenger nu i-am mai vazut zambetul, e clar, e plecata in "tarile calde" cumva... Voi cu ce va mai laudati, ati inceput pregatirile de Craciun? Aveam sarmale Dr.Wise (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) erau de cateva zile da' astea nu se strica, azi le-am gatat ca al meu sot a fost plecat 2 zile si n-a avut cine sa le manance. Aaaaaaaa! Super oferta!!!! Sarmale cu vin rosu....sa-ti dea Dzeu sanatate! Sa stii ca-mi alintai suculetele gastrice! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 817 Joined: 7-May 06 From: Ro Mania Member No.: 324 ![]() |
Dr_wise, cina ta a fost tare bogata:), sa-ti fie de bine!
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 28th July 2025 - 04:32 PM |
|