IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

685 Pages V  « < 525 526 527 528 529 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi - Montignac?, Idei pentru meniuri Monti
stoina
post Dec 2 2007, 12:19 AM
Post #5261

Incurabil

Group: Obsedat
From: Iasi, Romania
Member No.: 469

Kalua, sa-ti traiasca pisuca si ai grija s-o disciplinezi din start, cum o inveti asa va fi !
Mai fetelor, haideti la mine la florarie, am daruri frumoase de tot! (IMG:style_emoticons/default/yeah.gif)
Si eu stau bine cu apa, e o chestie impusa.
De fapt, am vrut sa va spun cit de ferice sint ca simt iarasi mirosul MEU de paine filozofala si ce bine e sa papi conform!De maine devin 100% corecta si trb sa bag o saptamina de md-uri glucidice, ca am sfeclit-o tare, la hotel am papat numai omlete si de-astea....
Irinici, n-am vb cu directoru de la Inedit, ci cu propretaru-n (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) persoana, bre! (IMG:style_emoticons/default/trampoline.gif)
I-am spus cit il iubim si cum o gasca de fete fromoase foc ii asteapta produsele pe piata.Omul e tare fain, compania si-a vindut-o cu tot cu retete, brand, la DR Oetker si faptul ca el conduce tot procesul tehnologic(impreuna cu sotia) ma face sa am incredere in continuare in produsele lor.Cica nu pun zahar decit in laptele de soia(are si varianta fara) si va scoate si un produs cu drojdie.Spunea el ca vegetarienii au mare nevoie de B12, si extractul de drojdie ii ajuta semnificativ.Destept baiatul si ce mandra m-am simtit prima oara, acum ani buni, cind a aparut el cu produsele Inedit cu Iso 9001 si cu ambalajele alea destepte tare.Vine la Iasi omul si de-abia-l astept! A facut si-o invitatie la Pitesti prietenilor mei(ea, prietena mea e verisoara cu el) si am promis ca n-o las sa mearga singura in vizita asta (IMG:style_emoticons/default/w000t.gif) )
Ia sa va pup si va doresc o duminica tihnita, in slijba lui Monti (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
irinica
post Dec 2 2007, 08:20 AM
Post #5262

Obsedat

From: iasi, romania
Member No.: 1,930

Kalua, sa-ti traiasac pisoiu'!! Ai mei copii vor pisica da' eu nu ma simt in stare sa mai am grija si de ea.

Doctore, eu zic sa te pregatesti...neutru. Adica sa iei jucarii care s-ar potrivi si la baiat si la fetita si la hainute sa ocolesti cele de culoare roz sau bleu. Eu pe fata mea o imbrac cat mai putin in roz, ca ...oricum se vede ca e fata , nu tre' sa accentuez asta (IMG:style_emoticons/default/kiss_girl.gif) . Eu nu am primit catalogul de iarna de la quelle (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) ?!

Stoina, abia astept sa mananc ceva INEDIT! Salivez deja! Cam nepotrivita re-lansarea, dat fiind ca va fi chiar de Craciun si atunci nu cred sa aiba vanzari spectaculoase dar...e foarte bine si atunci.

Ieri am mancat: ora 9: icre de crap cu ceapa verde, pe bucatele de peste afumat ( n-aveam nici o rosie in casa si singura leguma a fost ceapa (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) )
ora 13: 2 mere
ora 16: peste cu salata de varza
ora 20: mere

Va pup! Duminica placuta!

+Quote Post
Nimphetamin
post Dec 2 2007, 10:46 AM
Post #5263

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,359

Dragele mele,
Se vede ca se apropie sarbatorile, ca tare zarva mai e pe aici (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)
Ieri m-am rasfatat: pe la 11 am fost la cosmetica si la coafor. Doar m-am vopsit, azi ma si tund. Am 4 culori in cap, dar sunt f faine!
Daca tot imbatranesc 1 an, s-o fac cu mandrie (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Cred ca si frizura o sa fie faina, daca iese va pun o poza sa ma admirati si voi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Cat timp ma rasfatam, al meu sot a smotruit prin toata casa! Asa ca cand m-am intorsmi-a ramas doar de gatit. Am gatit supa de pui(rosii, telina, mazare si niste taiteti din grau durum) si pui cu ciuperci si smantana.

Seara, la 18, eram invitati la masa, la Caru cu Bere (e un restaurant must see in Bucuresti) la nasii nostri. Sa fi vazut ce de lume pe strazi!! Toti se duceau probabil sa vada bradiu' din Pta Unirii. L-am vazut dupa ce am iesit de la restaurant si va pot spune ca e un kitsch. Adica mie nu-mi zice deloc ca e brad, ca e doar un schelet metalic cu multe lumini.

Ca sa revin on topic, meniul de ieri:
MD: 1 cremwurst cu rosii si branza
P: supa de pui si pui cu ciuperci si smantana
C: ciorba de burta si fripturi. Astea erau pe un platou de 2 persoane: mici, fripturi de pui si porc la gratar, carnati. Singurele legume la asta au fost gogosari in otet.

Acasa am ajuns pe la 22, dar dupa o zi de munca, nu ne-a mai ars de nik, asa ca ne-am pus in pat la citit (eu), privit TV (Liviu).

Azi e zi de relaxare, planuim niste plimbari, ca e soare.
Va pup, sa vaeti o zi frumoasa! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
kalua
post Dec 2 2007, 12:38 PM
Post #5264

Musafir

Mie mi-a dat aseara telefon o amica tot originara din tara, prinde de vreo luna romanii la tv si maica-sa i-a spus sa se uite neaparat la inaugurarea bradului. A zis ca toata tevatura, cu spectacol cu tot, a fost groaznica de kitsch si ca nu i-a venit decat sa rada si sa-si spuna ca nu-si mai pierde timpul a doua oara-n viata cu asa ceva. Eu una n-am vazut, nu pot spune nimic.
Eu am fost aiurea ieri in ceea ce priveste mancarea, mai tot timpul imi venea sa bag ceva in gura. Nu mai spun ca am cumparat pentru rest niste batoane din aluat de covrigi, erau fierbinti, au umplut casa cu miros de paine calda. Dar m-am tinut tare, a trebuit sa bag vointa la inaintare si sa-mi spun: "ori eu, ori voi!".

+Quote Post
azur_deissima
post Dec 2 2007, 01:44 PM
Post #5265

Musafir

Montignacelor,nu mai tin minte exact:este ok la orezul basmati putin ulei de masline(cum e in cazul pastelor integrale)?Daca nu...am comis-o (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Am mancat langa o portie de orez o salata de rosii cu ulei de masline....

+Quote Post
danati
post Dec 2 2007, 06:14 PM
Post #5266

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 1,329

QUOTE(kalua @ Dec 1 2007, 09:56 AM) *
danati, cina e ok, dar foarte putine legume, salate mananci. Mult prea putine.

Da, ai dreptate, de cand au disparut rosiile si ardeii din piata, parca nu mai exista nici o leguma mancabila cruda (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
Ca sa vezi ca mi-am insusit critica, astazi am facut o uriasa salata de varza, pe care am mancat-o cu....varza la cuptor
Am tocat la varza pentru doua luni ( nu-mi place deloc sa toc varza, si nu am nici un robot mai mare....as baga jumatate de varza intr-un robot din asta si asa poate as manca in fiecare zi salata...)
Dimineata am facut painici in noua mea forma si au iesit super. Am mancat cu oua ochi si kaiser.
Pe seara nu stiu ce o sa mai mananc, sper sa ma multumesc cu niste mere.
Sa aveti o saptamana bogata !

+Quote Post
kalua
post Dec 2 2007, 06:28 PM
Post #5267

Musafir

danati, iarna, pe langa varza, mai exista muraturile, care se potrivesc perfect la mancarurile pentru anotimpul rece (din fasole uscata, linte, etc).

+Quote Post
roxanica10
post Dec 2 2007, 06:37 PM
Post #5268

Musafir

Kalua, sa va traiasca pisicuta! Si al meu sot e mare iubitor de pisici, dar cum noi stam la 10 e mai bine sa nu ne luam una. Asa zice el. Eu prefer catelusii.

Astazi mi-a mai revenit inima la loc. Am inceput sa scad in greutate (64.2) si sper ca pana la sfarsitul saptamanii viitoare sa-mi revin la normal.
Meniul meu de ieri:
D: iaurt cu gem dietetic si fulgi de grau
G: inghetata Diet de cacao cu alune de padure
P: varza anatolica cu smantana
C: struguri
Azi:
D: struguri, dupa 40 min ceai cu fulgi de grau si gem dietetic
P: mancare de mazare, conopida si brocoli cu pulpe de pui si salata de varza alba
C: probabil fructe, sau o salata ca iesim in oras.
Stoinici, daca ti-ai luat garsoniera aici, inseamna c-o sa vii mai des? Multumim pentru vestea buna de la Inedit.
Doftoreaso, mi-i dor de tine (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .
Eu beau ceai de matase de porumb cu cozi de cirese si merg des la toaleta (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) , c-am inteles ca asta-i bun pentru raceala la rinichi.
Va pupic!

+Quote Post
dona_r
post Dec 2 2007, 06:57 PM
Post #5269

Tratabil
**

Group: Tratabil
Member No.: 2,247

buna seara
eu astazi am prestat o salata de icre de crap,o nebunie.din pacate nu aveam paine conforma dezghetata(o tin la congelator)si am mincat-o doar pe felii de de rosii si gogosari in otet.sper sa nu-mi fie rau!
Am tocat la varza pentru doua luni ( nu-mi place deloc sa toc varza, si nu am nici un robot mai mare....as baga jumatate de varza intr-un robot din asta si asa poate as manca in fiecare zi salata...)

si eu fac la fel,desi am robot mare...dar e plictisitor sa faci mereu dezordine cu varza asta...eu toc mai multa si o frec cu putina sare si o depozitez intr-un borcan mare in frigider.astfel maninc zilnic salata .din pacate ma cam balonez de la ea...asta e.si m-am cam plicyisit de varza...
astazi-
mic dejun-paine cu tarite +iaurt dietetic
prinz-icre+rosii+gogosari
cina-salata de varza+icre
sa aveti o noua saptamina cit mai buna (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

+Quote Post
lotte
post Dec 2 2007, 07:45 PM
Post #5270

Incurabil

From: Ro Mania
Member No.: 324

Buna fetele,

Am plecat de-acasa ieri pe la pranz si abia ce m-am intors (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
Eu, ieri:

9.30 fulgi de ovaz cu mere rase
15.00:muschiulet de vita in sos de mustar (pe care l-am cam ocolit), salata.Demult nu am mai mancat asa un muschiulet, va recomand restaurantul Uptown, este super dragut, mancarea arata foarte bine si este yummy!

Apoi am fost la un mic shopping, mi-am luat geanta, ghete, trei pulovere, si smacuri (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Chiar am ajuns la DJ Tiesto, desi m-am gandit de sapte ori pana sa intru in sala, caci eram tentata sa vand biletele.

02.00am branza cu rosii, peste marinat, ceapa,ciocolata 85% vin rosu (sticla noua primita cadou saptamana asta (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) )

Azi:

10.00 fulgi de ovaz cu mere
12. rodie
14.00 somon la gratar cu salata
Vreo doua ore am facut ture in Parcul Libertatii
19.00 ciupercute gratinate, salata de cruditati, spanac, cascaval.Si un pahar de vin rosu.

Pup.

+Quote Post

685 Pages V  « < 525 526 527 528 529 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 29th July 2025 - 12:39 PM