IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

685 Pages V  « < 526 527 528 529 530 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi - Montignac?, Idei pentru meniuri Monti
danati
post Dec 2 2007, 08:29 PM
Post #5271

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 1,329

QUOTE(kalua @ Dec 2 2007, 06:28 PM) *
danati, iarna, pe langa varza, mai exista muraturile, care se potrivesc perfect la mancarurile pentru anotimpul rece (din fasole uscata, linte, etc).

Stiu, si folosesc, doar mi-am facut niste castraveciori murati cu fructoza tare buni.
Dar simt acut lipsa legumelor crude, nu-i vorba se gasesc si rosii si ardei de import, dar parca nu au acelasi gust, s-apoi sunt si cam scumpicele.
Si decat sa ma apuc cand ajung seara acasa de curatat si ras ridiche, gulie, varza...mai bine ma lipsesc si mananc fara...
O sa fac un efort totusi, vad eu, gasesc o solutie.
Go to the top of the page

+Quote Post
kalua
post Dec 2 2007, 09:46 PM
Post #5272

Musafir

Mie chiar mi s-a facut pofta de-o salata de morcovi. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
dr_wise
post Dec 2 2007, 11:03 PM
Post #5273

Musafir

Hello, dear ladies!

Am vazut in seara asta la Carrefour, la fructe, niste "ceva" care aratau exact ca grapefruit, doar ca erau verzi si se chemau "sweetie". Ati mancat asa ceva? Ce Dne iarta-ma sunt?!
Eu mi-am cumparat un pomelo urias...asta era cel mai mic in gramada de rugby de acolo, dar acasa s-a aratat a fi urias...stau cu el pe biroul PC-ului, l-as curata, da' mi-e lene de ma doare! L-am "decopertat" o tzara, da' mai am vreo 2 - 3 hectare....hmmm, too much! Sper sa-l termin de curatat saptamana asta...
Astazi am mancat:
d - kiwi, lapte cu fulgi ovaz, cafea cu lapte
p - chestie d-aia gatita ieri de care numa' eu ma mai ating, baietii mei fug de ea ca dracu de tamaie...in fine, apoi piept de pui "smecher", pe gratar, cu mozzarella, sunca Praga, ciupersi ci rosie, plus un pahar de vin rosu, un cub de Heidi 85%cacao
s - branza brie cu vin rosu sec, apoi niste smantana cu telemea de oaie si o rosie...fuse seara branzeturilor
Mai pe la 21:00 un mar golden baban
Am fost la aerobic 2 ore si am topait ca o sarita de pe fix....la un moment dat, cand eram sprijinita in coate si trageam lateral de-un picior ca o besmetica( de mi se pusesera carcei si la circumvolutiunile creierului!), m-a lovit o intrebare din putzul gandirii mele....ce mama dracului trag asa ca apucata, eu ma strofoc sa arat bine, sa imbatranesc frumos, si? Cine ma vede? Am senzatia ca eu si sotul meu am inceput sa imbatranim in ritmuri si moduri diferite...bineinteles, el exponential mai repede decat mine...nu ma vede, nu ma admira nici un sot, decat in weekend...si? Ei, fir-ar sa fie, ca-mi vine sa ma duc capsunareasa in Spania si sa-mi gasesc un macho de 70 ani, sa moara privind la abdomenul meu lucrat!!!!

+Quote Post
stoina
post Dec 2 2007, 11:22 PM
Post #5274

Incurabil

Group: Obsedat
From: Iasi, Romania
Member No.: 469

Rox, Marius al meu vine saptaminal in Bucuresti si eu cel mai adesea 'ma lipesc'.Astept gazul acolo, apoi pun tapet si montez mobila, cumparaturesc cele necesare(mai am o droaie, de la corpuri de iluminat, perdele, pina la cele necesare in bucatarie, macar strictu necesar) si chiar nu mai am nici un motiv sa nu vin mai des.Deci, toate sansele sa ne vedem! Sa stii ca-mi esti foarte draga, ai un suflet special si te imbratisez cu mare drag.

Doctoreaso, te iubesc.Pai....ce nu te muti la capitala? Tu stii doar ca noi trb sa aratam asa doar ca sa ne putem iubi pe noi.E primul pas in 'iubirea de ceilalti'.Mai, ce mai filozoafa mi-s la ora asta!
Si eu am fost la Carrefour azi si am sperat sa fac si papa bun.Fetelor, nu stiu ce-i cu mine, dar sint prea obosita, parca nemotivat.Chiar ma ingrijoreaza starea asta de lucruri...In concluzie, ma trezesc maine f dimineata sa gatesc si-abia apoi sa ma arunc in ...viata!
Astazi:
D: fulgi cu lapte si o liguritza de gem conform
P: o omleta cu cascaval si o salata mixta, inghetata conforma de cacao
C: sufleu de brinza (atit am gatit azi)
Dragelor, va doresc o saptamina luminata si offffffff, parca m-apuca emotia, tristetea si iarasi o emotie puternica cind ma gindesc ca acusica e Craciunul.Voi sinteti pregatite? Tre sa incep sa caut daruri ptr ai mei...Veniti la imbratisat! (IMG:style_emoticons/default/grouphug.gif) (IMG:style_emoticons/default/wbounce.gif)

+Quote Post
pescarush
post Dec 2 2007, 11:30 PM
Post #5275

Musafir

doctorito (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) rad de una singura pe-aici. welcome to my world! (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif) (IMG:style_emoticons/default/haninoroc.gif)
hai c-am pus poze pe grup, cu noua freza si culoare, poftiti de le vedeti (IMG:style_emoticons/default/rusinosul.gif)
a, si-am mai pus si una cu zapadocul care a venit azi noapte peste noi. fratilor, de-o tinem tot asa, nu stiu unde o depozitez pe toata pana in primavara! va scriu cand raman sinistrata in casa (si asa altceva nu voi mai avea ce face).

+Quote Post
dr_wise
post Dec 2 2007, 11:55 PM
Post #5276

Musafir

Lasati-ma fratilor cu iubirea de ceilalti, ca am niste draci d-aia mari! In momentul asta as iubi vreo "20 de ceilalti" deodata! Stau asa ca o Penelopa toanta si astept in fiecare weekend...ce?! Sa spal rufele lui amore puro, sa-i calc si sa ma multumesc cu o tavaleala scurta intre doua sforaituri! Ei comedie! Simt ca trece timpul pe langa mine, iar eu stau ca bleaga si privesc la stele (si vorbesc cu ele, vorba cantecului...), sperand intr-un viitor mai bun!
Lui kalua ii e dor de-o salata de morcovi! Poftim! Mie mi-e dor de kilometri de morcovi, fir-ar a naibii de treaba, ca ma simt neterminata de la o vreme! Ma duc in vizita la amore puro la Buc, vreau sa fac sex fara inhibitii, sa duduie peretii, cica "taci, nu tipa asa tare ca ne aude Alex - dobermanul de deasupra si ne latra". Hmmm! Vreau sa fac sex in draci dimineata in patucul meu matrimonial, iar nu-i bine, ma simt ca la Lehliu-n gara, ca daca vine fiu-meu si ne prinde? De parca el nu-mi vede ochii sclipind de pofta?
Acu' mananc pomelo, ca de dracii acumulati, am avut suficienta energie sa-l curat (va recomand operatiunea asta pt momentele de rastriste, asa, ca pe un exercitiu de yoga) si incerc sa ma calmez. Va spun sincer, imi vine sa ma dau la lesbi!!!!
...Haoleuuu....simt ca incepe sa mi se faca greata de atata pomelo...na, colac peste pupaza, ma bate si Dzeu pt gandurile mele sincere....asa-mi trebe!

+Quote Post
fleurdelis
post Dec 3 2007, 12:32 AM
Post #5277

Dependent

From: Bucuresti
Member No.: 2,372

(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Sint pe sub masa de ris! Doctoreaso...da morcovi nu se gasesc? Ia si fa ce-ti doreste inimioara ca viata-i scurta si-i pacat! (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) iote si eu de colo lupul moralist...parca as fi mai breaza! De cite ori nu-mi spun asa, dar constiinta bat-o vina nu ma lasa! Ce mi-ar place sa-mi pierd odata luciditatea si sa fac toate nebuniile ce-mi trec prin cap!
N-am mai dat pe aici de mai bine de o saptamina si trebuie sa va marturisesc: am mincat multe neconformitati da ma bucur ca nu.s singura care am pacatuit...am citit toate mesajele din urma (IMG:style_emoticons/default/wbounce.gif) si acum nu ma mai simt chiar asa de singura si de pacatoasa...Nici nu am curaj sa ma urc pe cintar pina nu ma pun iar serios pe monti!
Ca drept pedeapsa mi-am propus o saptamina de faza 1...sper sa am suficienta vointa ceia ce va va doresc si voua!
Sa ajungem gratioase ca niste balerine si sa dansam lacul lebedelor de revelion (IMG:style_emoticons/default/wbounce.gif) (IMG:style_emoticons/default/grouphug.gif)

+Quote Post
kalua
post Dec 3 2007, 01:18 AM
Post #5278

Musafir

Lasati prostiile, morcovii si pomelo, dati fuguta si vedeti-o pe pescarush. (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif)

+Quote Post
fleurdelis
post Dec 3 2007, 01:24 AM
Post #5279

Dependent

From: Bucuresti
Member No.: 2,372

Unde, unde? Nu sint deloc pe faza! Ce-i cu pescarush? Sper ca arata trasnet asa incit sa ne puna si pe noi la ambitie!

+Quote Post
kalua
post Dec 3 2007, 01:29 AM
Post #5280

Musafir

Ei unde, acolo unde-i si fii-tu (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) , la grupul cu poze. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post

685 Pages V  « < 526 527 528 529 530 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 30th July 2025 - 01:15 AM