![]() ![]() |
| dr_wise |
Dec 3 2007, 07:57 AM
|
|
Musafir |
'Neataaaaa!
Jaaaaaaa, asa mai da! S-a mai rotunjit la fata, nu mult, dar ii sta mult mai bine asa, decat cand ajunsese la 48kg. Tunsoarea o prinde de minune, la fel si culoarea parului...ce sa zic, e bineeeeee! Sincer, la culoarea parului trebe sa mai aprofundez, fiindca PC de acasa le arata pe toate mai inchise, dar in 2 ore ajung la office si arunc din nou o privire. Revin cu decizia finala. Domle, va rog sa ma scuzati pt seara trecuta, da' exercitiile alea pt fesieri sunt crima curata!!!! Te fac sa te gandesti serios pt ce le faci si cu ce te alegi dupa....daca mai merg si maine la Andra si ma pune sa fac acelasi lucru, pana in weeekend ma impusc! Acu imi dreg constiinta cu mere rase, scortisoara si fulgi ovaz....buuuuun! Sa aveti o saptamana de vis! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
|
Dec 3 2007, 08:39 AM
|
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 63 Joined: 1-November 07 Member No.: 2,537 |
N-are rost sa spun ce am facut in weekend:ca toate felurile de mancare incep cu beep
Dar azi o luam de la capat MD-mar ras cu fulgi P-ou umplut, conopida cu maioneza, un cremwursti, un ardei C-mancarica de linte |
|
|
|
Dec 3 2007, 09:26 AM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 |
Lasati-ma fratilor cu iubirea de ceilalti, ca am niste draci d-aia mari! In momentul asta as iubi vreo "20 de ceilalti" deodata! Stau asa ca o Penelopa toanta si astept in fiecare weekend...ce?! Sa spal rufele lui amore puro, sa-i calc si sa ma multumesc cu o tavaleala scurta intre doua sforaituri! Ei comedie! Simt ca trece timpul pe langa mine, iar eu stau ca bleaga si privesc la stele (si vorbesc cu ele, vorba cantecului...), sperand intr-un viitor mai bun! Lui kalua ii e dor de-o salata de morcovi! Poftim! Mie mi-e dor de kilometri de morcovi, fir-ar a naibii de treaba, ca ma simt neterminata de la o vreme! Ma duc in vizita la amore puro la Buc, vreau sa fac sex fara inhibitii, sa duduie peretii, cica "taci, nu tipa asa tare ca ne aude Alex - dobermanul de deasupra si ne latra". Hmmm! Vreau sa fac sex in draci dimineata in patucul meu matrimonial, iar nu-i bine, ma simt ca la Lehliu-n gara, ca daca vine fiu-meu si ne prinde? De parca el nu-mi vede ochii sclipind de pofta? Acu' mananc pomelo, ca de dracii acumulati, am avut suficienta energie sa-l curat (va recomand operatiunea asta pt momentele de rastriste, asa, ca pe un exercitiu de yoga) si incerc sa ma calmez. Va spun sincer, imi vine sa ma dau la lesbi!!!! ...Haoleuuu....simt ca incepe sa mi se faca greata de atata pomelo...na, colac peste pupaza, ma bate si Dzeu pt gandurile mele sincere....asa-mi trebe! Dear, esti mortala!!! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Sper ca intre timp te-ai mai calmat. Daca nu, eu zic sa te muti cu el aici, ce mare filosofie??? |
|
|
|
Dec 3 2007, 09:31 AM
|
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 610 Joined: 8-August 06 From: Iasi, Romania Member No.: 469 |
Neata gagici!
Doctoreaso, ce sa te scuzam bre, te iubim,ce mai! Tre sa te decoram ptr sinceritate! Cite dintre noi nu gindesc asa, dar cite o marturisim (IMG:style_emoticons/default/notworthy.gif) (IMG:style_emoticons/default/winner_first_h4h.gif) ..??? D: mere cu scortisoara, fulgi, ceai, cafea Puuuuuuuuuuup! |
|
|
|
| kalua |
Dec 3 2007, 10:06 AM
|
|
Musafir |
Mai doctoreaso mai, ia spune tu ce-i faci cadou iubirii tale de Craciun? O soseta, o camasuta? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Ia rapeste-l la o cabana, hotel, sechestreaza-l in camera si fa-i ce-ti place tie! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ai si tu cadou, are si el! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
|
Dec 3 2007, 10:09 AM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 |
Meniul meu de azi pare sa fie:
MD: 300 gr lapte 0% cu 3 finn crisp hi fibre P: o bucata de budinca de carne, 1 bucata de feta, 1 rosie si 1 ardei C: supa de pui Mi-am luat niste pesmeti numai din secara extrudata. Sunt conformi? Cu ce se pot combina? Va pup, sa aveti o saptamana plina! |
|
|
|
| kalua |
Dec 3 2007, 10:30 AM
|
|
Musafir |
Pesmetii aia cred ca se invart pe la IG 45-50.
|
|
|
|
| dr_wise |
Dec 3 2007, 11:45 AM
|
|
Musafir |
Mai doctoreaso mai, ia spune tu ce-i faci cadou iubirii tale de Craciun? O soseta, o camasuta? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Ia rapeste-l la o cabana, hotel, sechestreaza-l in camera si fa-i ce-ti place tie! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ai si tu cadou, are si el! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Fugi soro d-aci!!! Eu sunt available oriunde, oricand!!! Nu-mi trebe cabana, nici macar o tufa!!!! Veni, vedi, vici! Amore puro s-a prostit, a devenit gingas, ce mai, lasa-ma in supararea mea....ii dau time out pana cand termina fiu-meu liceul si se muta la Fac, la Buc. Daca nu actioneaza INSTANT cu mutarea mea, ce mai, ma duc capsunareasa in Spania! Am zis! Voi fi cea mai savuroasa capsuna! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Pana atunci imi lucrez muschii! Eventual, ma mut in Siberia si voi fi inregistrata la demografie ca 1 locuitoare pe 1000km patrati...cine ma mai aude acolo, hmm?!!! Hai, sa mai bem un "verde de Paris"....adica ceai verde... |
|
|
|
| kalua |
Dec 3 2007, 11:50 AM
|
|
Musafir |
Pai daca el are nelinisti din cauza catelului de sus si din cauza fiului din camera cealalta, du-l in pustietate, sa nu mai aiba scuze de-astea. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
edit: sweetie e o incrucusare intre grapefruit si pomelo, e mai suculenta si cica mai dulce decat grapefruit si pomelo. Eu am mancat o singura data, era amaruie bine. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) edit2: cu dedicatie speciala pentru mancatoarele de pomelo: (IMG:http://www.hot-screensaver.com/wp-myimages/funny-cat.jpg) |
|
|
|
| dr_wise |
Dec 3 2007, 02:25 PM
|
|
Musafir |
Imi place "aratarea"! E noua ta achizitie cumva?! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Are privirea mea sictirita! O fi avand si ea problemele mele?...
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 23rd December 2025 - 05:29 AM |
|
|