IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

685 Pages V  « < 530 531 532 533 534 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi - Montignac?, Idei pentru meniuri Monti
kalua
post Dec 4 2007, 02:50 PM
Post #5311

Musafir

fleur, il poti manca asa cum vrei, graul ala incoltit.

Eu am mancat
1 mar, doua prune
pastrav afumat cu masline verzi si doua rosii
Deseara vreau sa fac varza cu carne (am o bucatica mortala de kaiser cumparata la austrieci, o bag si pe-aia acolo)

Pe mine ma apuca seara o pofta nebuna de dulce, e mai ceva ca cu tigarile si lasatul de fumat. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
dr_wise
post Dec 4 2007, 02:54 PM
Post #5312

Musafir

(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) si pe mine ma apuca pofta de dulce seara...si m-am lasat de fumat de vreo 5 ani...cred?! (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) e belea! sigur are legatura cu hormonii!

+Quote Post
ALISA
post Dec 4 2007, 03:56 PM
Post #5313

Tratabil
**

Group: Tratabil
Member No.: 2,537

Sa-mi spuneti si mie unde vedeti pozele, ca sa va pot lauda si eu (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

QUOTE(dona_r @ Dec 4 2007, 02:49 PM) *
salutare
mi-am achizitionat si eu pomelo astazi.cum se maninca chestia acasta,ca un fruct?sau se face salata? (IMG:style_emoticons/default/pls.gif)

Cum vrei tu.E ca o portocala sau grepfruit.Eu il curat si dupa aia ii dau jos pielita aia si gata.

+Quote Post
dona_r
post Dec 4 2007, 05:21 PM
Post #5314

Tratabil
**

Group: Tratabil
Member No.: 2,247

multam` Alisa.intre timp l-am mincat.era intr-adevar fooarte complicat... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

masa mea de astazi
mic dejun-am sarit peste el,pe motiv de trezire tirzie (IMG:style_emoticons/default/slap.gif)
pe la 10-o cafea neconforma,pe motiv de rezistenta scazuta la aroma ce s-a raspindit peste tot
pe la 12-citeva migdale-foame mare
prinz-salata de varza cu brinza +ou-nu aveam nimic gatit
cina-sper sa fie asa-mincare rece de ceapa cu piept de pui si masline.
cam aiurea zi din pct.de vedere alimentar,dar...mea culpa

+Quote Post
Nimphetamin
post Dec 4 2007, 05:26 PM
Post #5315

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,359

Ola,
Meniul meu de azi:

MD: lapte cu pesmeti finn crisp hi fibre. Manacre de saraci, dar buna rau (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
P: salata de rosii, ardei, feta si jumatate d epulpa de pui afumat. Am zis sa cumpar asa decat mezel (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
C: supa de pui.

Va spun ca am facut si o abatere (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) De cand am terminat-o pe abatere, m-am dus la toatelta din 5 in 5 minute (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Corpul meu nu mai suporta chestiile neconforme. Dar tot el le cere!!!
Sunt inainte de ciclu si am avut niste pofte teribile tot week-endul. Poate le simt mai intens din cauza ca m-am lasat de anticonceptionale?

Kalua, ti-am vazut matza. E cute cute!! S-o stapanesti sanatoasa! Eu imi doresc un caine, golden retriever, dar pana nu am casa, nu poci (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)

Diseara o sa fie o chestie...mai altfel...o sa pozez...intr-o revista. Va zic ce si cum cand apare.
Pana una alta, va asigur ca nu e Playboy (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)

+Quote Post
irinica
post Dec 4 2007, 06:00 PM
Post #5316

Obsedat

Group: Obsedat
From: iasi, romania
Member No.: 1,930

(IMG:style_emoticons/default/w000t.gif) Nimphe superr!! La cum arati era de asteptat sa fii convocata la o sedinta foto! Abia aspept sa ne zici despre ce e vorba.

Azi: ora 10: mere cu fulgi
ora 17: peste prajit, icre de crap ( deja m-am saturat de icre pt. o buna bucata de vreme), salata de varza, muraturi (o gogonica)

(IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)

+Quote Post
stoina
post Dec 4 2007, 06:28 PM
Post #5317

Incurabil

From: Iasi, Romania
Member No.: 469

P: First:o salata mixta cu ceva parmezan, apoi piept de pui la gratar cu brocolli, capuccino decaf, ceai verde
Asta seara cred ca prestez niste mere cu scortisoara,le confirm (ori ba) acusica.

+Quote Post
kalua
post Dec 4 2007, 07:01 PM
Post #5318

Musafir

Nimphe, si poate nu pui pozele de-acolo si aici, sa vad si eu...

+Quote Post
lotte
post Dec 4 2007, 08:03 PM
Post #5319

Incurabil

From: Ro Mania
Member No.: 324

Buna fetele,

Am ajuns la 53.200kg doua zile la rand.Mi-a cam pierit pofta de mancare, probabil si pentru ca legumele au gust cam de plastic in perioada asta.

Azi:
d: fulgi cu mere rase
g:grepfruit, portocale
p: tuna cu salata
c:un dovlecel pe gratar, cascaval deasupra si felii de rosie, castravete.cioco 85%

Pup.

+Quote Post
stoina
post Dec 4 2007, 09:21 PM
Post #5320

Incurabil

From: Iasi, Romania
Member No.: 469

Raport complet: am sarit merele, am papat visine decongelate cu iaurt 0%.Ce bun, nici nu se compara cu iaurturile cu fructe din comertz. Puuuup.

+Quote Post

685 Pages V  « < 530 531 532 533 534 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 31st July 2025 - 03:32 PM