![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
fleur, il poti manca asa cum vrei, graul ala incoltit.
Eu am mancat 1 mar, doua prune pastrav afumat cu masline verzi si doua rosii Deseara vreau sa fac varza cu carne (am o bucatica mortala de kaiser cumparata la austrieci, o bag si pe-aia acolo) Pe mine ma apuca seara o pofta nebuna de dulce, e mai ceva ca cu tigarile si lasatul de fumat. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) si pe mine ma apuca pofta de dulce seara...si m-am lasat de fumat de vreo 5 ani...cred?! (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) e belea! sigur are legatura cu hormonii!
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 63 Joined: 1-November 07 Member No.: 2,537 ![]() |
Sa-mi spuneti si mie unde vedeti pozele, ca sa va pot lauda si eu (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
salutare mi-am achizitionat si eu pomelo astazi.cum se maninca chestia acasta,ca un fruct?sau se face salata? (IMG:style_emoticons/default/pls.gif) Cum vrei tu.E ca o portocala sau grepfruit.Eu il curat si dupa aia ii dau jos pielita aia si gata. |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 135 Joined: 18-September 07 Member No.: 2,247 ![]() |
multam` Alisa.intre timp l-am mincat.era intr-adevar fooarte complicat... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
masa mea de astazi mic dejun-am sarit peste el,pe motiv de trezire tirzie (IMG:style_emoticons/default/slap.gif) pe la 10-o cafea neconforma,pe motiv de rezistenta scazuta la aroma ce s-a raspindit peste tot pe la 12-citeva migdale-foame mare prinz-salata de varza cu brinza +ou-nu aveam nimic gatit cina-sper sa fie asa-mincare rece de ceapa cu piept de pui si masline. cam aiurea zi din pct.de vedere alimentar,dar...mea culpa |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Ola,
Meniul meu de azi: MD: lapte cu pesmeti finn crisp hi fibre. Manacre de saraci, dar buna rau (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) P: salata de rosii, ardei, feta si jumatate d epulpa de pui afumat. Am zis sa cumpar asa decat mezel (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) C: supa de pui. Va spun ca am facut si o abatere (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) De cand am terminat-o pe abatere, m-am dus la toatelta din 5 in 5 minute (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Corpul meu nu mai suporta chestiile neconforme. Dar tot el le cere!!! Sunt inainte de ciclu si am avut niste pofte teribile tot week-endul. Poate le simt mai intens din cauza ca m-am lasat de anticonceptionale? Kalua, ti-am vazut matza. E cute cute!! S-o stapanesti sanatoasa! Eu imi doresc un caine, golden retriever, dar pana nu am casa, nu poci (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Diseara o sa fie o chestie...mai altfel...o sa pozez...intr-o revista. Va zic ce si cum cand apare. Pana una alta, va asigur ca nu e Playboy (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 416 Joined: 12-July 07 From: iasi, romania Member No.: 1,930 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/w000t.gif) Nimphe superr!! La cum arati era de asteptat sa fii convocata la o sedinta foto! Abia aspept sa ne zici despre ce e vorba.
Azi: ora 10: mere cu fulgi ora 17: peste prajit, icre de crap ( deja m-am saturat de icre pt. o buna bucata de vreme), salata de varza, muraturi (o gogonica) (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 610 Joined: 8-August 06 From: Iasi, Romania Member No.: 469 ![]() |
P: First:o salata mixta cu ceva parmezan, apoi piept de pui la gratar cu brocolli, capuccino decaf, ceai verde
Asta seara cred ca prestez niste mere cu scortisoara,le confirm (ori ba) acusica. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nimphe, si poate nu pui pozele de-acolo si aici, sa vad si eu...
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 817 Joined: 7-May 06 From: Ro Mania Member No.: 324 ![]() |
Buna fetele,
Am ajuns la 53.200kg doua zile la rand.Mi-a cam pierit pofta de mancare, probabil si pentru ca legumele au gust cam de plastic in perioada asta. Azi: d: fulgi cu mere rase g:grepfruit, portocale p: tuna cu salata c:un dovlecel pe gratar, cascaval deasupra si felii de rosie, castravete.cioco 85% Pup. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 610 Joined: 8-August 06 From: Iasi, Romania Member No.: 469 ![]() |
Raport complet: am sarit merele, am papat visine decongelate cu iaurt 0%.Ce bun, nici nu se compara cu iaurturile cu fructe din comertz. Puuuup.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 31st July 2025 - 03:32 PM |
|