![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 416 Joined: 12-July 07 From: iasi, romania Member No.: 1,930 ![]() |
Iaca am mancat si eu 3 patratele de cioco 85%, acu'! Ca mi-ati facut pofta!
Va pup , noapte buna! |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 63 Joined: 1-November 07 Member No.: 2,537 ![]() |
Sa pun si eu meniul de ieri
MD-mar ras cu fulgi un mar P-mancarica de linte cu o pulpica de pui si o salata mare de varza rosie un mar C-un ochi cu cateva bucatele de kaizer o ora de aerobic 3 buc cioco 70% Azi: MD- o cana cu lapte degresat si o farfurie de fructe:mere,kiwi un plic de praf impotriva racelii P-mancarica de linte cu o pulpa de pui C-carnaciori cu salata, conopida cu maioneza |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Neata,
Sigur ca o sa va arat pozele. Ma rog, sunt mai multe, dar pe aceeasi pozitie. O sa apara o singura poza, cea mai reusita. Multam de aprecieri, Irinici, dar nu pt ca arat eu bine m-au chemat. Ci pt ca am o poveste de dragoste interesanta (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Meniul meu de ieri a fost identic cu cel de azi. MD: lapte cu finn crisp P: salata de ardei, rosii, feta si pui afumat C: supa de pui si snitel de pui cu salata de linte. Aseara am gatit: snitele de pui, friptura de pui si salata de linte (fiarta, apoi amestecata cu ceapa rosie, gogosari murati, ulei, otet). De fapt, azi merg la cina cu colegii. No reason, just like that (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mergem la Caru cu Bere. Va pup, sa aveti o zi frumoasa, in ciuda ploii de afara. |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 63 Joined: 1-November 07 Member No.: 2,537 ![]() |
Va pup, sa aveti o zi frumoasa, in ciuda ploii de afara. La noi e fain (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
La noi e fain (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Adica unde? (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 610 Joined: 8-August 06 From: Iasi, Romania Member No.: 469 ![]() |
Buna ,dragelor.La Iasi parca s-au rupt cerurile.E deosebit de placut daca poti petrece o zi ca asta ,in pat sau cu o carte alaturi sau pur si simplu cuibarita in paturica la un film bun.Cu siguranta ca mai sint si alte variante (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ...
Astazi D: ovaz cu lapte 0%, cafea , ceai verde. Gatesc niste carne de oaie, o salata de fasole, niste linte ceva, ceva cu brinza ca e prea multa infrigider, povestesc tot acusica. SA va bucurati de ziua de azi,asa cum este ea! |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Buna dragutelor!
Vrea sa va spun ca sunt super fericita ca mai am doar 1 kil de dat jos. Burta mi s-a desumflat si incept sa-mi revin la vechile masuri. Nu stiu cum sunteti voi, dar eu am perceput cele 2 kg ca pe ceva foarte urat, de care trebuia sa scap neaparat. Ma vedem mai marea...oricum totul vine de la creieras. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Meniul meu de ieri: D: iaurt cu fulgi P: portie dubla de piept de pui cu salata de varza G: 2 mandarine si un mar mic C: 2 felii de pomelo, zmeura si cateva migdale Va pup! Nimphe, din cate am retinut, Alisa e din Sibiu. Cum e salata de linte pe care-ai facut-o aseara? Ca nici acum n-am fost in stare sa-mi prepar lintea pe care o am in dotare. This post has been edited by roxanica10: Dec 5 2007, 10:40 AM |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
La noi e caldut azi, cica la amiaza se fac 11 grade, cerul e albastru-albastru.
Aseara am tras o varza cu carne dumnezeiasca, mi-am luat cu mine pentru la pranz. Inainte mananc 4 prune. Roxanica, am vazut intr-o revista ca Jennifer Anniston are cosmaruri (la propriu) ca se ingrasa si m-am gandit la tine. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Da, din Sibiu sunt.
Apropo de linte.Am facut intr-o zi si eu dupa capul meu o tocanita de linte.Naspa rau.Am aruncat-o, dar nici cainele n-a mancat-o.Acum am cautat in retete si am gasit linte cu smantana.Am respecatat reteta, si a iesit super super buna. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 610 Joined: 8-August 06 From: Iasi, Romania Member No.: 469 ![]() |
Fetele, eu am comis o salata rapida din:o conserva mare de fasole boabe rosie de la Bonduelle(super buna) cu: ceapa rosie, niste varza tocata cu morcov razuit murate(puse de mama mea, o nebunie)salaturi verzi: rucola, latuga si o ierbutza buna 'chivas' dar nu regal:)),patrunjel tocat marunt, rosii cherry, piper si boia dulce, ulei extravirgin cu busuioc si otet.Desi pare fitzoasa, toate sint la indemina in supermarket si ...merita!Timp de executie, 10 minute.De papat, mai repede (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 1st August 2025 - 01:14 PM |
|