IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

685 Pages V  « < 532 533 534 535 536 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi - Montignac?, Idei pentru meniuri Monti
pescarush
post Dec 5 2007, 02:23 PM
Post #5331

Musafir

la mine totul a mers conform planului ieri... pana la ciocolata.
sunt ca drogata in ultimul timp. merg si eu ca omu' la supermarket sa iau paine si lapte si ce credeti? ma impiedic de "After Eight" 85% cacao, cu umplutura de menta. astia parca sa-mi faca mie in ciuda au aranjat ditamai standurile cu ciocolata de toate felurile. (IMG:style_emoticons/default/angry.gif)
asa, si acum, ca am dat vina pe altii, sa pun si meniul - plan pe azi:
D - 1/2 grapefruit, pauza, crackers din ovaz cu gem conform, ceai
P - nu stiu, ca mergem la restaurant (face cinste managerul la cei care au stat tarziu la inventar)
C - cred ca fac bruschetta, ca am un aluat 100% whole wheat prin frigider si la fac la copii o pizza.

nimphe, astept sa vad pozele.
aici erau -11 grade (IMG:style_emoticons/default/germare.gif) cand am venit la servici, parca au anuntat ca urca la -7 azi.
Go to the top of the page

+Quote Post
irinica
post Dec 5 2007, 05:52 PM
Post #5332

Obsedat

Group: Obsedat
From: iasi, romania
Member No.: 1,930

Nimphe nu ne spui si noua povestea ta de dragoste?! Deja e scrisa pe undeva pe aici si nu vad eu pe unde?? (IMG:style_emoticons/default/love.gif)

Pescarush After Eight 85%? Doamne, asta ar fi...un cadou special pt. mine! Ciocolata asta e preferata mea si daca au facut 85% cacao, inseamna ca sunt de-ai nostri. Pe la noi nu am vazut, ma intreb daca prin Europa pe undeva...se gaseste (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) ?!

Roxanico, toata admiratia! Tine in frau kg, ca altfel ...stii tu mai bine cum este (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) .

meniul de azi: ora 10: mere cu fulgi
ora 17: macrou afumat ( foarte sarat (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) ) cu ceapa verde si icre de crap. Nu m-am saturat, da' asta aveam repede, repede.
Acusica pregatesc o salata imensa: fasole, morcov, telina, ceapa verde si mai vad eu ce ierburi mai gasesc pe acolo. Imi face Stoina pofta! (IMG:style_emoticons/default/grouphug.gif)

+Quote Post
kalua
post Dec 5 2007, 06:19 PM
Post #5333

Musafir

Pai sa ne spuna stoina de iarba aia cu nume de whiskey, eu una n-am vazut-o, n-o cunosc. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Nici eu n-am vazut After Eight 85% pe-aici, dar nici nu m-am uitat dupa asa cevca. In schimb au scos Duplo cu cioco 70 (sau 75), dar astia oricum contin si napolitana, deci nu-i de noi. Cert este ca ciocolata cu peste 70% cacao are cautare mare, de-aia fac mai toti cu asa ceva. Sunt curioasa cand o face si Milka ciocolata neagra.

+Quote Post
asgaard
post Dec 5 2007, 06:37 PM
Post #5334

Obsedat

Member No.: 670

cred ca e vorba despre chives=ciboulette= ceapa ciorii pe romaneste (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
stoina
post Dec 5 2007, 06:50 PM
Post #5335

Incurabil

From: Iasi, Romania
Member No.: 469

Mai, am darmat pamintu cu varza mea (preparata ca varza de savoia,dar cu o varza cam chetroasa) si cu friptura mea de oaie care se tocheste-n gura.Rupere bre!haidati la mine, la un papa bun de tot si am si-un vin ros sec de la mama lui din Spania (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Kalua, e prima data cind am cumparat iarba 'chivas'.Are gust usor de ceapa verde, si arata tot ca ceapa, dar tubulara si mult mai fina ca gabarit.As fi vrut sa arat o poza, dar nici internetu n-a auzit de ea (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif)

Asa e , asgaard, e vb de chives! Chivas era in memoria mea(nu prea recenta, ca n-am mai gustat un Chivas de ha-ha!)

+Quote Post
kalua
post Dec 5 2007, 07:21 PM
Post #5336

Musafir

Hai sa-i punem si-o poza, sa stie toata lumea ce-i aia (Oma avea in gradina):
(IMG:http://www.uni-graz.at/~katzer/pictures/alli_13.jpg)

+Quote Post
stoina
post Dec 5 2007, 09:50 PM
Post #5337

Incurabil

Fetele, azi am gatit ca la nebuni, pe linga salata de fasole, varza si fripturica am facut si sufleul de brinza(cu urda) si-a iesit o mare nebunie.Vb lui Marius: periculos de bun! Marius, fericit spune: mai, Montignac asta e nemaipomenit, numai cu grasimile,ce ma fac? Are dreptate, ptr ca el a facut tratament impotriva colesterolului.Trebuie sa refacem analizele si vedem cum sta treaba...

+Quote Post
Nimphetamin
post Dec 5 2007, 10:08 PM
Post #5338

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,359

QUOTE(irinica @ Dec 5 2007, 05:52 PM) *
Nimphe nu ne spui si noua povestea ta de dragoste?! Deja e scrisa pe undeva pe aici si nu vad eu pe unde?? (IMG:style_emoticons/default/love.gif)

Pescarush After Eight 85%? Doamne, asta ar fi...un cadou special pt. mine! Ciocolata asta e preferata mea si daca au facut 85% cacao, inseamna ca sunt de-ai nostri. Pe la noi nu am vazut, ma intreb daca prin Europa pe undeva...se gaseste (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) ?!

Pai nush daca e un topic cu asa ceva... Nu scriu aici despre ea, ca sa nu fiu (IMG:style_emoticons/default/estifftopic.gif)

Si mie imi place mult After Eight, e chiar deosebita combinatia asta (IMG:style_emoticons/default/estiok.gif)

+Quote Post
stoina
post Dec 5 2007, 10:12 PM
Post #5339

Incurabil

Rox, ce mult ma bucur ptr tine! Asa e, trb tinute in friu, mama lor de kilograme!

+Quote Post
dr_wise
post Dec 6 2007, 07:59 AM
Post #5340

Musafir

'Neataaaaaa!
Scuze pt absenta din seara trecuta, dar am umblat ca nebuna prin Carrefour la "cules" de cadouri de Mos Nicolae. Ce era acolo, nu va spun...
Mai, da' aveti un fix cu cioco asta de vreo doua zile si m-ati influentat si pe mine.
Seara trecuta, dupa ce am servit cina pe la vreo 21:45, mi s-a facut pofta de ceva bun....tocmai ii luasem lui fiu-meu o cutie de bomboane Milka pt brad si eram in mare pofta; m-am dus intinsa la camara, am cotrobait de mi s-au bulbucat ochii, cioco nexam...?!...eram sigura ca am una acolo, pastrata de fripturici...asta e!
Pana la urma am mai stat o ora si jum la PC si am mancat inainte de culcare mere.
Meniul de ieri:
d - kiwi, mere rase cu scortisoara si fulgi ovaz, cafea cu lapte
ceai verde cu vanilie si lamaie
p - piept de pui gratar cu salata de rosii si castraveti
ceai verde
s - mozzarella cu rosie, apoi am gustat din icrele de stiuca proaspat pregatite, iar la sfarsit am mancat o conserva de ton cu ceapa rosie si ardei capia
inainte de culcare: 2 mere
Ce v-a adus Mos Nicolae?

This post has been edited by dr_wise: Dec 6 2007, 08:00 AM

+Quote Post

685 Pages V  « < 532 533 534 535 536 > » 
Closed TopicStart new topic
4 User(s) are reading this topic (4 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 1st August 2025 - 01:23 PM