IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

685 Pages V  « < 533 534 535 536 537 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi - Montignac?, Idei pentru meniuri Monti
stoina
post Dec 6 2007, 10:21 AM
Post #5341

Incurabil

Group: Obsedat
From: Iasi, Romania
Member No.: 469

Neata!
Doctoreaso, mi-ai lipsit!

D: sufleu de brinza cu iaurt 0%, ceai verde, cafea(a aparut un ness nou decaf,de la Nescafe)

ASeara am fugit si noi prin nebunia din Carrefour si-am cumparat cadou Alexandrei.Noi, adultii casei ne-am daruit ginduri bune si caldele realizari( de comun acord am hotarit sa nu ne cadorisim).
Voua, dragelor, va aduc profunde multumiri pentru sustinere si prietenie.Sint atit de fericita ca existati si va doresc sa fiti fericite si sanatoase si astazi nespus de veseloase! Haideti la pupaceala colectiva!:grouphug: (IMG:style_emoticons/default/wbounce.gif) (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) .

Go to the top of the page

+Quote Post
roxanica10
post Dec 6 2007, 11:22 AM
Post #5342

Musafir

Iaca si eu la pupaceala colectiva (IMG:style_emoticons/default/grouphug.gif) . Iar sunt prinsa in treburi, dar n-am rezistat sa nu va salut. La mine cei doi mosi (Nicolae si Craciun) se unesc si-mi vor lua un laptop. Alui meu i-am luat de mos Nicolae un telefon mobil.
Kalua (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) , sunt cam obsedata cu greutatea...dar asta-i un lucru foarte bun. Stiu ca in trecut am fost delasatoare si d-aia ajunsesem la 85. Nu-mi mai pasa ce se intampla cu mine.
Trebuie sa va spun ca am calcat in strachini aseara si azi dimineata. Cu atatia sarbatoriti si prajituri la mai putin de 1 m de mine, n-am rezistat.
Meniul de ieri:
D: un mar, dupa iaurt cu fulgi
P: file de peste la cuptor, piept de pui la gratar, salata de varza
C: salata de ton, tiramisu si ciocolata calda (am iesit cu o prietena draga la o barfa mica)
Fetelor, nu stiu cum e la voi, dar la noi in Bucuresti traficul a devenit infernal. E aproape imposibil sa nu te imbolnavesti de nervi. ]
La multi ani Nimphe si sa fii la inaltime diseara! (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif)
La multi ani si celor care au persoane in familie cu numele de Nicoleta, Nicu, Nicolae etc.!

+Quote Post
kalua
post Dec 6 2007, 12:19 PM
Post #5343

Musafir

Mie mi-a adus mosu doua kile de mere, o cioco Lindt 72% si un voucher ca am voie sa ma joc cu matza. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Deseara avem cica petrecerea de Craciun, sper sa ma tin tare pe pozitie.
Si la mine la serviciu se aduc in fiecare zi cozonaci, fursecuri si tot feluri de dulciuri, pana acum am rezistat fara sa ma doara, la mine seara vine pofta de dulce. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

+Quote Post
stoina
post Dec 6 2007, 12:29 PM
Post #5344

Incurabil

Paaaaai ...azi e ziua lui Nimfe? Unde esti Frumusete ,nu dai de baut? Hai incoace sa te string in brate si sa-ti urez sa fii sanatoasa, povestea ta de iubire sa fie perpetua si constanta(si eu am o poveste mai nebuna!), si sa fiti fericiti!Sa te iubesti asa cum esti(fetele mi-au spus ca esti o speciala, ce voiai, sa fii mama perfectiunii? (IMG:style_emoticons/default/sicsic.gif) )si sa te bucuri de ziua de astazi asa cum se cuvine.Sa traiesti , Frumoasa Montignaca! (IMG:style_emoticons/default/flowers.gif)

+Quote Post
Nimphetamin
post Dec 6 2007, 01:00 PM
Post #5345

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,359

Dragele mele, ce m-as face fara voi??? (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)
Multumesc mult pt urari si aprecieri! Sper sa fie totul asa cum imi doresc, ca pana acum nu prea a fost. Adica acum incepe sa-mi fie si mie bine, mai putin pe partea kilelor (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
In rest, rezultatele incep sa apara: un sot minunat si o relatie pe masura, un job aproape perfect, lume draga in jurul meu. Cateva kile in minus si 3 C (1 casa, 1 copil, 1 caine) si totul e mai mult decat perfect (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Va dati seama ca azi nu voi fi conforma (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Si nici in we, cand plec acasa, la Tulcea, la ai mei. Nu am mai fost acasa de ziua mea de 10 ani (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

Asa ca nu dau raportul zilele astea, nu va suparati pe mine (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)

Sa stiti ca am primit un cantar de-ala smecher de ziua mea, kiar de la sot, asa ca nu ami am incotro si va trebui sa-mi urmaresc oscilatiile de la o zi la alta. O sa devin mai ceva ca Roxa, care nu poate sa stea fara sa se cantareasca (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Stoinici, sa stii ca e un topic cu povesti de dragoste, ce-ar fi sa postezi si tu? Eu o sa scriu cand am mai mult timp (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Multam de aprecieri, nush ce ti-au spus fetili, dar au dreptate (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Va pup all (IMG:style_emoticons/default/pupicei.gif) (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif) (IMG:style_emoticons/default/grouphug.gif)

+Quote Post
lotte
post Dec 6 2007, 02:37 PM
Post #5346

Incurabil

From: Ro Mania
Member No.: 324

Buna fetele,

Eu am dat jos un kg de la o zi la alta, se poate?
Nu stiu ce am, dar nici iarba nu-mi place, nici somnul nu mi-e dulce, si de mancare chiar nu am chef.
Sambata merg la cosmetica sa ma fac mumoasa. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Rux draga, pupici inca o data.

+Quote Post
stoina
post Dec 6 2007, 02:42 PM
Post #5347

Incurabil

Raportez P:varza cu carne de oaie(o bucatica), niste praz crud si vreo 2 ardei copti.Desert : imi ramasese o bucatica de praz si ca sa nu-l arunc l-am 'suflecat' cu niste brinza PHiladelphia.Bunatate, ce mai, Doamne, sa traiti si sa-nfloriti,fete destepte! Monti sper sa traiasca pina la 100 cel putinsi ptr binele omenirii sa-si creasca un 'mostenitor' (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )

+Quote Post
pescarush
post Dec 6 2007, 03:25 PM
Post #5348

Musafir

nimphe, (IMG:style_emoticons/default/lmani.gif) si de la mine, sa fii fericita si sa ti se implineasca toate visele. (IMG:style_emoticons/default/wizard.gif) (IMG:style_emoticons/default/partytime.gif) (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif)

fetele, eu credeam ca After Eight vine din Europa, nici nu m-am gandit ca n-a aparut inca specialitatea asta pe-acolo.
si la mine a venit (IMG:style_emoticons/default/mos1.gif) unificat, acum vreo 3 saptamani si mi-a adus un laptop. cred ca a incurcat datele mosul asta (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) ca mi-a adus si cioco mai devreme cu o zi, dar nu-i nimic, inca mai am din ea.

meniul meu pe azi:

D - cereale cu lapte
P - finn crisp cu pate de ton (facut cu conserva, philadelphia cu chives si putina ceapa rosie), o rosie, castravete
C - vreau sa fac o tocanita de pulpe de pui, cu salata de varza.

l.e. da, lotte, se poate, si la mine arata asa cantarul cateodata. poate ai avut o retentie de apa, care s-a dus pana a 2-a zi.
rox, as zice ca e bine sa fii atenta cu greutatea, dar nu obsedata.
oricum, felicitari fetelor ca tineti kg sub control.

+Quote Post
roxanica10
post Dec 6 2007, 03:43 PM
Post #5349

Musafir

Dragutelor, eu nici pana la ora asta n-am putut sa mananc ceva conform...dupa seria de dulciuri de dimineata. Pur si simplu nu mi-e foame. Mi-am luat o salata greceasca fara branza cu gratar de piept de pui la pachet, ca am de gand sa inoptez pe aici (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .
Pescarush, ai perfecta dreptate...dar la mine sunt probleme vechi, demult inradacinate vis-a-vis de greutatea. Mi-am facut promisiunea ca n-o sa mai fiu delasatoare cu mine si cu corpul meu.
Cat te-a costat laptopul? Eu m-am decis sa-i cer mosului un astfel de cadou, pentru ca m-am saturat sa-l car in weekend pe cel de la serviciu...si cum al meu imi da limita de timp cand stau la calculatorul lui, vreau sa ma simt si eu bine...sa stau pe elady cat am chef.
Stoinici, sa traiasca Monti ca ne face pe toate fericite si nu simtim regimul ca pe ceva frustrant.
Irinici, ce le-ai luat prichindeilor de Mosu'?
Lottte, ai vazut ca urarile mele de zilele trecute incep sa se adevereasca (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ?!

+Quote Post
kalua
post Dec 6 2007, 04:48 PM
Post #5350

Musafir

Am uitat sa va spun ultima chestie cu matza: acasa Mr. kalua e la comp, fiica-mea are laptop si eu un sub-notebook cu un mouse mic si dragut. Ieri am ramas cu mouseul in mana, matza a muscat in cablul lui si-a facut doua bucati. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

Am citit in Internet ca After Eight-ul asta a aparut din septembrie si-i editie limitata. Si in crema de menta este cacao.

+Quote Post

685 Pages V  « < 533 534 535 536 537 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 2nd August 2025 - 04:06 AM