IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

685 Pages V  « < 537 538 539 540 541 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi - Montignac?, Idei pentru meniuri Monti
roxanica10
post Dec 10 2007, 10:41 AM
Post #5381

Musafir

Nu e vorba de stres...ideea e sa te mobilizezi un pic si sa-ti dai seama ca daca pentru tine e important sa slabesti, la fel de important e si sa fii un pic mai stricta. E foarte bine daca faci si un pic de sport. Si gandeste pozitiv...ca sigur te va ajuta si aceasta atitudine. Nu mai face din slabit o virtute absoluta. Concentreaza-te si pe altceva.
Go to the top of the page

+Quote Post
dr_wise
post Dec 10 2007, 10:54 AM
Post #5382

Musafir

Daca sunt cu stomacul in pioneze si am stari de greata, pot manca un mar verde crud? Sufar! Il miros, il admir cat de bine arata, da' nu stiu ce sa fac...de azi dimineata am mancat doar 2 finn crisp cu gem de visine si am baut un ceai de menta.
Pot sa mananc mar, sau ma deranjez pana la + infinit? Parca stiam ca marul e bun pt digestie.... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
roxanica10
post Dec 10 2007, 10:56 AM
Post #5383

Musafir

Mie-mi face rau...adica nici gand sa ma stranga la burta.

+Quote Post
dr_wise
post Dec 10 2007, 11:07 AM
Post #5384

Musafir

OK, atunci stau cuminte...poate imi fac orez cu prune uscate....

+Quote Post
kalua
post Dec 10 2007, 11:42 AM
Post #5385

Musafir

Mar ras cu niste finn crisp ar merge. Sau numai mar ras.

roxanico, taietoarea e de la firma Börner si i-am pus poza la topicul cu cumparaturi de bucatarie. Au colege de-ale mele de-asta (modelul anterior, numai cu doua marimi de taiere) de vreo 15 ani si-s inca foarte fericite cu ea. Aici costa 25 euro.

+Quote Post
dona_r
post Dec 10 2007, 01:03 PM
Post #5386

Tratabil
**

Group: Tratabil
Member No.: 2,247

buna fetelor
nu am reusit sa mai postez,dar v-am citit zilnic.eu mi-am luat un al doilea job,dar cred ca renunt ,caci nu mai am timp de nimic,si cad frinta de oboseala seara.in plus,este mai greu sa maninc conform,caci nu am timp sa gatesc.
nimphe,imi pare rau ca esti suparata.nici eu nu am inregistrat progrese grozave la slabit,dar am cam scapat la dulciuri-nu exagerat,dar...-insa e ok ca ma mentin.
dimineata si sotul meu mi-a spus ca parca m-am mai ingrasat-si am fugit la farmacie la cintar.spre mirarea mea absoluta,a raportat o greutate mai mica decit la ultima cintarire.ama vut 75,apoi 75,8,iar astazi dupa o saptamina destul de aiuritoare,48,6.ma mir si eu!
astazi
mic dejun-paine cu tarite +gem dietetic+iaurt degresat
prinz-friptura de vita cu salata de rosii
cina...inca ma gindesc.
o zi buna tuturor va urez!

chiar ieri am vazut reclama la o taietoare germana-cred ca Vorner-si ma gindeam ca as face bine sa o cumpar.costa 150roni.

+Quote Post
dr_wise
post Dec 10 2007, 06:16 PM
Post #5387

Musafir

Meniul meu de "oropsita":
d - 2 finn crisp cu gem visine, ceai de menta
11:00 - un mar verde...am riscat, dar a mers
13:30: piept pui gratar cu ardei gras verde
16:30: fasole iahnie cu ciolan porc + ardei gras verde
18:30: orez cu lapte...stiu ca nu merge sa-l mananc seara, dar o data in an, de dragul stomacului meu rasculat?!....

+Quote Post
pescarush
post Dec 10 2007, 07:44 PM
Post #5388

Musafir

dr_wise, nu stiu cat de bine iti face laptele la stomacul rasculat. orezul e ok, dar laptele...
meniul meu pe azi:

D - jumatate de grapefruit, lapte cu fulgi de ovaz, de grau integral si fructe uscate (prune, caise, piersici, pere)
P - varza calita cu rata
C - salata de aocado

+Quote Post
kalua
post Dec 10 2007, 08:39 PM
Post #5389

Musafir

Pai doctoreasa noastra l-o face cu lapte 0%, apa chioara colorata alb, numai buna pentru dregerea de stomac.

Eu azi:
un mar, doua prune, apoi pastrav fantanel, cateva masline verzi, cateva inimi de anghinare marinate, o mana de salata de varza murata.
salata de boeuf cu carne de pui (pui de la rtotisor), naut, castraveti murati, mazare, gulie fiarta, maioneza indoita cu iaurt. Am mancat-o iar calduta, o nebunie! V-am zis ca fiica-mea-i fan al acestei salate si de gura ei a trebuit sa fac azi?

Taietoarea am vazut-o pentru Romania aici, dar e modelul vechi, cu numai doua grosimi de taiat. Am folosit-o la taiat gulia si castravetii murati pentru salata, una-doua am fost gata,

+Quote Post
dr_wise
post Dec 10 2007, 09:39 PM
Post #5390

Musafir

(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) chiar asa! l-am facut cu lapte 0.1% grasimi si e apa chioara. Dar a fost asa de bun, c-am mancat 2 castroane!

+Quote Post

685 Pages V  « < 537 538 539 540 541 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 2nd August 2025 - 03:12 PM