![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 63 Joined: 1-November 07 Member No.: 2,537 ![]() |
Sunt si eu pe aici, nu ma prea pot aduna.Incerc sa mananac cat de cat corect, dar de azi numar si caloriile.Sa vad poate mananc prea mult.
|
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Kalua (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) ce ideea buna mi-ai dat cu salata de boeuf. Chiar ma gandeam ce sa pun in ea, ca vreau sa fac si eu de Craciun. O inteleg pe Nina de ce-i place. Suna f bine compozitia. Eu cred c-o sa-i mai adaug si niste gogosar murat si o sa scot gulia.
Razatoare din asta Boerner are mama de cand a aparut la noi in tara si e buna. Cred ca v-am mai spus ca o data cand taiam un cartof m-am apasat prea tare pe ea si mi s-a rupt, dar a facut-o tata cu ceva de otel...asa ca acum este f stabila. O sa-mi iau si eu pentru mine, ca intr-adevar usureaza munca. Mie mi-e cam frica sa toc varza la ea cand vad cutitele alea (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Fetelor, dupa cum va spuneam mai demult, nu mai incerc sa inteleg si sa-mi explic oscilatiile de greutate. Daca duminica aveam 64.5, azi cantaream 62.7. Eu ma bucur, dar parca nu-i normal sa variez aproape 2 kile in 2 zile. Meniul meu de ieri: D: un mar, dupa iaurt cu fulgi de secara P: ciorba de aripioare de pui a la grec, piept de pui la gratar cu salata de varza C: pomelo si cateva migdale. Stoinici si Irinici, pe unde umblati? Ati intrat deja in febra pregatirilor de Craciun? Nu mai stiu cine intreba pe aici de o reteta de carnati de casa conformi, incerc sa va fac rost de una de la mami (care a lucrat in industria carnii si are ceva cunostinte (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) ). Va pupic si-o zi usoara! This post has been edited by roxanica10: Dec 11 2007, 11:24 AM |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu-i bai, roxy!
Ieri aveam 70kg, azi 71.5...tam-tam! Ale naibii kg, nu vor sa fuga de pe soldurile mele! Da' nu ma plang, la cate neconf am rontait in ultima perioada, ba la o zi de nastere, ba la un botez, o invitatie la rest, e foarte bine ca nu s-au depus prajiturile pe solduri. Multumesc lui Dzeu si lui Nea MM! Amin! |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Iuhuuuuuu! Ce-ati patit fratilor, de sunteti asa de "vorbarete" in ultima perioada?! SOS SOS SOS
|
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 416 Joined: 12-July 07 From: iasi, romania Member No.: 1,930 ![]() |
Uite ca sunt si eu pe aici!
As vrea eu sa fi intrat in febra cumparaturilor si pregatirilor de Craciun! Nu cred ca imi placa ceva mai mult decat sa fac bucurii celor din jurul meu. Astazi a nins asa frumos...si asa de multa iubire simt in suflet cand ninge si e totul asa scuze... Ninsoarea si iarna si curatenia asta adusa de zapada imi aminteste de fiecare data ca iubesc. Asta e legatura mea cu iubitul meu, de aceea nu voi putea uita vreodata tineretile mele si timpurile cand eram lipsita de griji. Sunt of topic, stiu! N-am avut timp sa scriu in ultimele zile ca am invatat cat am putut de mult dar...tot degeaba. Nu reusesc sa raman cu nimic din ce invat si asta ma scoate din toate rabdarile si ma simt batrana si cu mintile in scadere. Am mancat conform dar nu pot spune exact ce si cum , ca nu mi-am notat si cum va spuneam , nu ma mai tin mintile. Ba da ma avut si neconformitati: duminica si luni cate un cappuccino din acela la plic (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Nimpfe , nu te stresa dar trebuie sa slabesti acum, fiindca cu fiecare zi care trece iti va fi mai greu. Cu zi ce trece, grasimile alea se ,,ancoreaza" mai bine de tine si de aceea va fi mult mai greu. Eu regret foarte mult ca nu am avut ambitie sa ma mentin cand slabisem, ca eram tare frumusica. Doctore, sper ca ti-au trecut deranjamentele. Razatoarea e minunata, a mea e cea de la teleshoping. Copiii ai comandat-o si eu..a trebuit sa ridic coletul , dupa scandalul de rigoare , dar nu imi pare rau deloc. Va pup, slabanoagelor!! |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mai irinico, mai, da' tu cu cappuccino de-ala de la plic iti faci de cap? (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) As intelege daca ti-ai face un cappuccino adevarat, dar asa... (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Eu am o gramada de trebusoara, se pare ca firma noastra mai cumpara o firma marisoara, ne ia dracu' dupa aceea, ca parca vad ca munca o sa fie dubla, personalul mai putin. Inafara de asta am facut azi o chestie de trei sferturi milion euro, ochii cat cepele, atentia incordata. La sfarsit mai scot o lista, numai asa, de chichi, si vad ca sistemul magaziei mi-a bulit vreo 35 de pozitii fara niciun motiv logic pentru mine. Se pare ca e un bug si pe cine sa-l loveasca daca nu pe mine? (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Ma car acasa ca m-am saturat. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 817 Joined: 7-May 06 From: Ro Mania Member No.: 324 ![]() |
Buna fetele,
Eu ma pregatesc pentru Christmas dinner, asta inseamna ca o sa mananc pe la 9.00pm, ceea ce e total unusual pentru mine. Iar am inceput sa cresc, azi aveam 53.600Kg, si burta e umflata.Joi primesc analizele si va tin la curent. Va pup. |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
- at -lotte: chiar voiam sa-ti trimit un PM si sa te intreb cum ti-au iesit analizele. Distractie placuta la petrecere!
Mai, sa stiti ca eu va invidiez tare pt petrecerile astea de Craciun, organizate de firmele voastre. Sefii mei sunt niste incuiati! E o atmosfera la mine la office, brrr, de abia astept sa ma mut la Bucuresti...cu voia lui Dzeu...parca as fi aici in batalion disciplinar! Dar sa trecem la problemele noastre.... Meniul de astazi: d - kiwi, mere rase cu scortisoara si fulgi ovaz, cafea cu lapte p - piept pui gratar cu fasole verde sotata s - piept de pui gratar, o portie mica de musaca cu conopida, salata de cruditati Mai tarziu un mar verde desert. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
lotte, petrecere frumoasa!
Noi parca suntem surori siameze, si eu am crescut azi in greutate fara motive. Noi am avut saptamana trecuta petrecerea de Craciun a firmei, joia asta mergem numai cu departamentul mare la mexican (cica pentru Craciun, da' nu-i cu dantuiala), iar vinerea viitoare ne facem noi o minipetrecere, cu vin fiert. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 610 Joined: 8-August 06 From: Iasi, Romania Member No.: 469 ![]() |
Salutare, fetele!Iertareeee!
Eu v-am savurat zilnic, dar pur si simplu n-am apucat sa postez.Am o oboseala cronica, as dormi si-as zace continuu. Avem si noi pitrecere pe 14, eu m-am lipit cu cele 5 angajate ale mele la firma lui Marius.De-abia astept! D: 1 painica si 1/2 cu brinza diet si masline, ceai, cafea decof cu lapte 0% pina-n ora 17 : mere si 2 portocale P: fasolica cu pulpa de pui si salata eisbeirg cu morcov ras, o patratica de cioco 85% C: brinza diet cu o lingurita de gem conform, capsuni Eu maninc 100% conform si mi-s tare ferice.Ptr sarbatori mi-am cumparat 2 rochite si-o fusta .Rochitele sint sarbatoare ptr mine, de mult n-am mai cutezat a purta...Si-mi sta binisor, desi sint o elefantzica veritabila...Eu sint tare ferice si merg inainte, ptr ca-n zilele cit am stat la Bucuresti si-am comis neconformitati pusesem deja 1/2 de kg (in 3 zile, de la niste desert).Deci, nu se poate dom'le, maninc atit de curat incit mai devreme sau mai tirziu, mei repede ori ba, voi reusi! Dragostea mea ptr voi e vesnica, gagici, asa ca va pupesc din inima! Rox, eu intrebam de retetat de cirnati! SAru-mina ptr atentie si replica! Pup! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 2nd August 2025 - 08:51 PM |
|