![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Stoinici, ia hai aici la un hug colectiv: (IMG:style_emoticons/default/hug.gif) (IMG:style_emoticons/default/hug.gif) (IMG:style_emoticons/default/hug.gif)
Nu stiu altii cum sunt, dar eu m-am apucat de MM si in dorinta de a alege un fel de alimentatie sanatoasa. Am cunostinte care sunt vegetariene pe motivul asta (da' cu cap, nu le lipseste nimic si-s sanatoase tun) sau au ales alte forme de alimentatie. Maine as face ceva cu linte (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si io, si io!!!! La hug colectiv!!! kalua, se poate sa intre si sef-tu in hug-ul nostru?...ma intreb....spune-i de Craciun ca amorul meu bengos pt el e inca fresh! Tot asa, frumos, si calare si pe jos, si devreme acasa e?! Ia sa tragi, te rog, o poza cu el, pt sufletelul meu, cu dedicatie, cand mergeti la "mexican"...
- at -stoina: dear, daca nu pui poze cu tine in rochitele alea pe grup, nu te crezzzz! Claro? |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 610 Joined: 8-August 06 From: Iasi, Romania Member No.: 469 ![]() |
Neata!
Kalua, pup ptr initiere de hug! Doctoreaso, ma juruiesc ca pun! Prietena mea f buna Antonela se muta anu asta intr-o casutza la care lucreaza de 4 ani.Fericire mare, so ,am hotarit sa raminem la Craciun si Rev in casa oamenilor, c-asa se cuvine, sa savuram bucuria la comun.Deci pozele vor fi din minunata lor resedinta, cu minunatele mele rochitze (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) D: ovaz cu lapte 0%, cafea, ceai. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Doctoreaso, l-oi prinde eu pe sef sa-l trag in poza pentru tine. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Ca tot umbla, saptamana trecuta cica s-a dus la Atena cateva zile, in concediu si numai ce suna telefonul, era omul in biroul nostru de-acolo si facea treaba. Aseara a plecat la englezoi, dar maine seara cica apare. Ca o boare. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Azi la pranz mananc pastrav afumat cu masline verzi si ciuperci marinate, un mar inainte. Deseara impusc o supa de linte normala cu branza-crema de capra si tot cu pastrav afumat. |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Merci! Daca accepta, trage-i si cornite de ren, sau macar o caciulita sexy de Mos Craciun....
Eu m-am otravit conform cu iaurt, finn crsip si gem caise. Astazi Maica Tereza ma cheama! |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Iaca ce-am eu pentru tine:
(IMG:http://i37.photobucket.com/albums/e77/karina_luana/Stefanxmaskarte06.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 610 Joined: 8-August 06 From: Iasi, Romania Member No.: 469 ![]() |
OOOOOoooooooooooooo...da ce-i cu bunaciunea asta, mai? Duca-s-ar, ptiuuu, piei ispita!Nu cumva si-a gresit locu de munca, nenea asta? Prea (IMG:style_emoticons/default/cool18.gif) !!!
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Ola,
Ce barbat bine!! As vrea si eu sa muncesc pt un tip ca asta (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Am o perioada f plina la serv. Ieri am mancat: MD: 1 painica cu icre P: varza calita cu carnati de casa C: pomelo Azi: MD: nimic. Nu mi-a fost foame. P: 3 bucati de peste prajit C: nu stiu, ca sunt singura acasa si nu mai am de niciunele (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Ca sa fiu sincera, nu-mi mai arde de mancat. M-am intros de unde am plecat si sunt f nervoasa. Da, sunt singura vinovata si trebuie sa fac ceva ca sa scap de chinul asta. Ma intorc la munci, dar va asigur ca va citesc si va iubesc pe toate! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
OOOOOoooooooooooooo...da ce-i cu bunaciunea asta, mai? Duca-s-ar, ptiuuu, piei ispita!Nu cumva si-a gresit locu de munca, nenea asta? Prea (IMG:style_emoticons/default/cool18.gif) !!! Aici! Aici! Piei de la ea si komm zu mir, mein liebe! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Mai, superba poza, manca-l-as, da' nu putea sa-i treaca prin capsorul ala frumos sa faca o poza de Mos Craciun fara tricou...asa, pt orgasmul meu vizual?! Off, intreaba-l te rog ce masuri i se par ideale la o middle de 40 ani si-ti jur ca mananc numa' trifoi pana cand ajung la cat zice el!!!! Merci, mi-ai luminat ziua in gulagul asta de aici(a se citi office)!!!! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) PS very urgent & top important!!!! cand are de gand sa pozeze pt o revista de gagici, sa ma anunti! This post has been edited by dr_wise: Dec 12 2007, 04:57 PM |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Doctoreaso, ca-s la 20, 40 sau mai mult, ii place ca tipele sa aiba forme. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Si sa fie ingrijite. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 3rd August 2025 - 12:09 AM |
|