![]() |
![]() ![]() |
![]() |
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu mi-s aia! Nu stie ce pierde!!!
In fine...sa revenim la oile noastre, respectiv meniul meu de mimoza pudica: d - kiwi, finn crisp cu gem caise, iaurt, cafea cu lapte p - un triunghi branza brie, 1 ardei capia verde + 1 ardei capia rosu + 1 rosie; desert 2 cuburi amare in draci de cioco 85% cacao Lindl...mai, parca-i mai amara asta decat Heidi cu aceeasi concentratie de cacao... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) s - salata din salata verde, ardei gras rosu, rosie, castravete, muschi file, ou, cascaval si telemea oaie cuburi, ulei masline, zeama lamaie, patrunjel proaspat mai pe seara: 1-2 mere verzi |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 610 Joined: 8-August 06 From: Iasi, Romania Member No.: 469 ![]() |
Fetele, am primit asta de la finii mei(ultimii) si-mi place tare.In plus, puteti s-o faceti cu cine vreti voi(asta stiati, nu? (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
http://www.elfyourself.com/?id=1331243285 |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ne-am facut si noi la serviciu (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 135 Joined: 18-September 07 Member No.: 2,247 ![]() |
buna seara
am ajuns si eu in sfirsit de pe o suta de drumuri...astazi am mincat cam aiurea mic dejun-cascaval cu rosie prinz-migdale si alune crude cina-salata de ton cu rosii si ceapa+migdale +un mar probabil inainte de culcare mai maninc doua mere. noapte buna! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Sigur e sef Kalua? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ca arata prea bine.
Dr.Wise o partida de amor bengos cand vine al tau barbat acasa si iti trece (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 610 Joined: 8-August 06 From: Iasi, Romania Member No.: 469 ![]() |
Ieri P: omleta cu cirnacior de oaie si gogonzola, salata eisbeirg cu morcov
C: sufleu de brinza Azi, D: painica cu brinza Ph.cu seminte de pin si rucola, 1 ardei kapia, cafea, ceai P: budinca de carne de vita cu salata C: musai fructe Va pup cu drag, in Iasi e o vijgalaie proasta, adica ninge fara sa se aseze, bate tarisor vintu, pe jos e o aparaie murdara, ptiiiiiii, vreau soare si cald!!! |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu am mancat un mar, apoi macrou la gratar (imi place pestele asta, da-l mananc o data la cativa ani din cauza oaselor) cu foarte putina conopida fiarta si salata asortata.
Am fost la masa cu fostul meu sef care a slabit 15 kg. (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) Face jogging in fiecare zi, intre 15 si 90 de minute, dimineata bea un shake dintr-o banana, un mar, un kiwi si-o portocala cu niste fulgi de cereale in el, la pranz nu prea mananca (acum a mancat cateva bucatele de conopida fiarta) si seara, cu familia, a zis ca mananca maximal jumatate de portie din ce este, dar fara sosuri si cat se poate de fara grasimi. |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
ce faci kalua? ne bagi in ispita pe toate?
ziceai ca-i plac alea cu forme? ca il dau la o parte pe dnul Montignac pentru unul ca el (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) eu nu stiu cum va arata meniul meu pana la sfarsitul zilei, dar pun aici pentru MD si pranz: D - 2 clementine, cereale cu lapte P - mancare de mazare cu 2 oua ochiuri C - ? mai astept sa vad ce faceti voi. am fost ieri sa-mi fac provizii de After Eight cu 85% cacao. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
M-am uitat si eu dupa After Eightul asta, nu l-am gasit la magazinele la care ma duc eu. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
|
|
|
![]()
|
|
La noi nu se gaseste After Eight cu 85% (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Nici ciocolata mea Lindt cu 99% nu mai e de gasit! (IMG:style_emoticons/default/evilmad.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 3rd August 2025 - 07:51 AM |
|