![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
La ala cu la multi ani de la pe langa drum, pe langa gard.
Va multumesc din inima si va iubesc! Tort conform pentru fetele mele: (IMG:http://www.dkimages.com/discover/previews/856/935005.JPG) (IMG:http://www.lust-auf-genuss.de/bilder/Inhaltsverzeichnisse/meringuetorte_80.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Kalua, multimim pt tratatie, dar cum poate sa fie minunea aia conforma??? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
De fapt, daca e doar din bezea si fructe,cum arata, poate luam toate cate o felie... Pupicis (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/lamultiani.gif) La multi ani Kalua!!!!!! Eu iti urez sa fii iubita cu patima, astfel incat sa te simti tanara si frumoasa toata viata!!! (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
..si zici ca suntem amandoua "middle" now...?... |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 610 Joined: 8-August 06 From: Iasi, Romania Member No.: 469 ![]() |
Si eu si eu la pitrecere!
Draga mea, sa traiesti frumos, sa fii sanatoasa si sa fii iubita! Sa-ti dea Dumnezeu bucurie si liniste in suflet si ani multi cu fericire! Te iubesc din inima si te imbratisez cu drag.Spune-ne ce faci astazi. Ala, multumesc din suflet de retete. D: 2 kiwi, later ovaz cu lapte si prune din compot(cu fructoza compotu)Place tare mult chestia cu fructele first, o adopt si eu. Astazi fug dupa citeva cadouase, a nins la Iasi si e frigutz bine.A venit iarna, suratelor si in suflet nu prea-s pregatita ! HAideti la petrecere la Kalua,sa ne veselim si s-o bucuram! Uhhh, ce ce nu sintem mai aproape, ce gasc-am face noi! |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ohohoo, si ce gasca!
|
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
LA MULTI ANI kalua! (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif) (IMG:style_emoticons/default/lamultiani.gif) (IMG:style_emoticons/default/partytime.gif)
sa fii fericita si sa ramai tanara, ca acum. vin si eu la o felie de tort (IMG:style_emoticons/default/barfa.gif) . dai si un vin trocken? eu nu stiu cat de conform voi manca azi, ca avem Ladies Christmas Lunch, mergem la restaurant mandarin. va pup pe toate, sa aveti week-end placut. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 817 Joined: 7-May 06 From: Ro Mania Member No.: 324 ![]() |
Dragele mele,
In sfarsit mi-am luat analizele, care au iesit perfect! Nu exista nici o disfunctie hormonala, si in plus am facut teste pentru calciu, magneziu si glicemie.Sunt foarte bune si astea!Doctorita mi-a spus ca nu a mai vazut asa analize bune de mult timp. Si atunci, eu de ce m-am ingrasat? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) O fi avand dreptate prietena mea din Cipru, de bine ce imi e! Eu sunt super ocupata la munca, in acelasi timp ma simt destul de epuizata, astazi pana la 2 i-am explicat suedezului cum sta treaba cu Monti (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) , dupa care mi-am adunat fortele si am muncit pe branci pana la 7pm. Si maine, iar la munca, pe la 10, dupa care pe la pranz facem un gratar in santier, iar seara e petrecere in club cu ai mei colegi. Marti am avut Christmas dinner cu ai mei colegi, La Caru' cu Bere, personal nu-mi place acest restaurant, dupa o zi de munca in care faci sapte lucruri in acelasi timp, sa mergi seara acolo, nu stii cum sa iesi mai repede pe usa, ce zgomot este (in schimb cladirea e superba). La cina am mancat doua ciupercute umplute cu branza de burduf, vita la gratar cu salata, am gustat un whisky la aperitiv si apoi am baut vin Cabernet Sauvignon de la Trei Hectare, foarte bun! Am facut lista pentru cadourile de Craciun ale colaboratorilor, si tare mi-a placut, pentru ca am taiat de la portie pe toti nesuferitii, si seful mi-a aprobat propunerea (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Sa va scris si valorile la cateva analize: Magneziu seric: 2.29 Glucoza serica (glicemie): 85 Calciu seric 9.6 Va pup. |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 135 Joined: 18-September 07 Member No.: 2,247 ![]() |
kalua,intru si eu mai pe inserat si-ti urez sa ai parte numai de prieteni adevarati in viata,si multe bucurii alaturi de familia ta
La multi ani! (IMG:style_emoticons/default/lamultiani.gif) |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 48 Joined: 4-September 07 Member No.: 2,155 ![]() |
La multi ani Kalua!
This post has been edited by robertina: Dec 14 2007, 10:04 PM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 3rd August 2025 - 10:39 PM |
|