IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

685 Pages V  « < 543 544 545 546 547 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi - Montignac?, Idei pentru meniuri Monti
irinica
post Dec 14 2007, 10:49 PM
Post #5441

Obsedat

Group: Obsedat
From: iasi, romania
Member No.: 1,930

Draga mea, bucurii... si vise implinite, cat toata zapada care curge acum din cer!!! E foarte frumos afara, e pentru tine!

(IMG:style_emoticons/default/lmani.gif)

Am avut zile grele si intoarse pe dos, mai sunt si de astea ce sa facem.

Azi am mancat ce nu trebuie, adica acum am mancat ce nu trebuie si mai mult de asta ma intrat sa scriu, sa ma certat si sa nu mai fac!

ora 10: salata de varza rosie ( numai cu ulei de masline e foarte buna! Eu puneam si putin otet dar e mai buna FARA!)
ora 13: 2 mere
ora 17: vinete in sos de rosii si putin ulei
acum... (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) orez neconform

Am 78 kg! Mare realizare! De asta va iubesc sincer si va multumesc pentru efortul de a nu ne lasa balta voi, slabanoagelor!!

(IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)

Go to the top of the page

+Quote Post
dr_wise
post Dec 14 2007, 10:51 PM
Post #5442

Musafir

Domle, bag seama, e din ce in ce mai greu sa fac fata avalansei de tentatii....astazi iara fuse o zi cu rauri de prajituri la birou si am ciugulit si eu cateva, ca doar sunt om, nu piatra!
Meniul zilei:
d - iaurt cu gem caise si fulgi ovaz
p - bip, bip, bip + un espresso black decofeinizat + 2 L apa plata, sa duca pe pustii glucidele ingerate
s - un triunghi branza brie, apoi sunculita afumata + kaiser + usturoi
Acum 2 mere, unul verde/ granny smith si unul golgen
Va pup!

+Quote Post
Nimphetamin
post Dec 14 2007, 10:59 PM
Post #5443

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,359

Mai, fetelor, mi se pare mie sau in afara de zapada ninge si cu tentatii? (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Mai rau e ca nu ne putem opri!
Vad ca nici cele care au slabit si-si permit, nici cele care nu prea au slabit si nu-si permit abateri, nu reusesc sa se abtina (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
Ce sa mai, vin sarbatorile, e clar! Si inca ma intreb cum a putut Rox sa-si inceapa Monti pe 1 decembrie care e nu numai luna cadourilor, ci si a ...tentatiilor (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

Eu marturisesc: sunt in pauza! Ma simt obosita, ma simt invinsa (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Nu ma apuc sa ma plang aici, dar vreau sa stiti ca nu ma las de Monti, mi-a intrat in sange, pur si simplu.
Numai ca zilele astea ma lupt cu mine insami si uneori pierd (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
Mi-e rusine sa va spun toate astea, dar ma gandesc ca asa e corect sa fac...sa ma spovedesc (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Toata saptamana asta am fost singura, ca barbatu' meu a fost prin delegatii, teambuildinguri si in we asta s-a dus sa taie alt porc la tara (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Ma intreb cum de rezista Wise fara amore puro al ei, ca eu sufar ca un caine plouat dupa numai o saptamana (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)

Deci nu am ce sa postez (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Poate salata de azi de la pranz: rosii, ardei, cascaval. In rest...Monti si Kalua si toate...iertati-ma! (IMG:style_emoticons/default/pls.gif)

+Quote Post
pescarush
post Dec 15 2007, 02:01 AM
Post #5444

Musafir

nimphe, hai sus moralul! e doar luna decembrie, cand vorba ta, ninge si cu tentatii. daca ati vedea ce e la mine la job, care mai de care prajitura, ciocolata, departamentul nostru imparte cu toti ceilalti (ca nu suntem egoisti (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ), noi primim toate astea de la supplieri. dar e cea mai faina perioada a anului, toti se strang la noi in birou si tragem cate un ras, desi avem o perioada cam nebuna, nu stiu ce s-a intamplat anul asta, ca pana acum luna decembrie era destul de lejer la noi.
eu nu prea-mi fac probleme, ca ma stiu fata cu ambatz (si modesta, pe deasupra (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ) si stiu ca asa e in perioada sarbatorilor, dar dupa... bag eu inapoi instructie.
eu nu mai spun ce am mancat la mandarin, ca e tabu (IMG:style_emoticons/default/mf_seehearspeak.gif) pe topicul asta.
irinica (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif) felicitari. mai fata, dar tu calci pe langa cu orez??? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) intelegeam daca era o praji buna, dar orez? (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
lotte, hai ca mi-ai placut cu lista! felicitari pentru analize. (IMG:style_emoticons/default/322.gif) maine ma duc si eu sa mi le fac, ca umblu cu trimiterea aia dupa mine de aproape o luna. mi-e cam teama sa nu ma bage la B12 injectabil, ca uit sa le iau in fiecare zi.
v-am pupat, ma duc in vecini la un ceai.

+Quote Post
kalua
post Dec 15 2007, 11:38 AM
Post #5445

Musafir

Multumesc pentru restul de felicitari. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

lotte, o fi varsta... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
lotte
post Dec 15 2007, 11:51 AM
Post #5446

Incurabil

From: Ro Mania
Member No.: 324

Kalua, pai si tu esti exceptie de la varsta?(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .
Chestia cu varsta chiar nu o cred.
In doua luni o sa ajung la 51.00kg, gasesc eu o cale, sanatoasa, bineinteles.

Va pup si va urez un weekend excelent.

+Quote Post
kalua
post Dec 15 2007, 11:58 AM
Post #5447

Musafir

Eu am inceput sa ma ingras la 35 de ani, asa, din senin. Nu mult, vreun kil pe an, dar m-am gandit ca unde ajung in ritmul asta?

+Quote Post
irinica
post Dec 15 2007, 06:28 PM
Post #5448

Obsedat

From: iasi, romania
Member No.: 1,930

Pescarush pai..am sarbatorit kg pierdute cu orezul ala (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . Orezul este o mare bucurie pt. mine si nu aveam in casa nici salbatic nici basmati si nu aveam de gand sa mananc dar...mi-a venit gandul . Pentru mine nu e o mare chestie sa renunt la dulce, ca nu sunt poftitoare de dulce dar am eu unele prefetinte ciudate ( de gurmand mare!) cu care ma mai lupt.

Azi: ora 12: salata (varza rosie, morcov, ridiche neagra, ulei de masline, ton )
ora 18: 2 mere...mai tarziu cred ca tot o salata cu ton

Aici e plin de zapada si e foarte frumos ( chiar daca e greu sa sofezi intr-un oras in care ... se circula prin nameti)!!!

Duminica placuta si fara tentatii!!

+Quote Post
stoina
post Dec 15 2007, 11:16 PM
Post #5449

Incurabil

From: Iasi, Romania
Member No.: 469

Buna dragelor!
Iata-ma si pe mine dupa cina de sf de an de la firma,unde am dansat incontinuu(astazi de-abia ma misc) si unde n-am papat decit un gratar gustos.Ptr ca am fost pe post de soferache,nu am baut decit apa la greu.
Astazi am fost la una din 'mamicile' mele de pe vremea cind lucram la Pol cu plata, la ziua ei de nastere.Viorica e o fiinta de inalta clasa ,incepind cu calitatile ei ca persoana, iar ca gospodina nu mai vb.Mai, ce la bunatati ne-a mai oferit, absolut totul facut de minutele ei vrednice, papa nu bun, ci de vis! Am cosiderat ca efectiv merita sa ma ingras cu un patratzel de prajitura care s-a topit in gura, nu alta.La sfirsit, dupa prajiturici, Viorica ne-a oferit un platou de brinzeturi de tot soiul cu: boabe de strugure, kiwi, mar, para, pomello, toate asezate frumusel pe un platou pus la rece.O minunatie!
Maine la prinz fug la Bucharest.Ma asteapta aventura, caci si astazi a nins non stop.
Mai, eu va iubesc taaare!
Peseu:Kalua,misterioasa fiinta, nu soptii nimic din ghidusiile de ieri.Immm?

+Quote Post
dr_wise
post Dec 16 2007, 08:32 PM
Post #5450

Musafir

Saluti, dragutelor!!!!
Mama, ce vorbarete!!!
Ia uitati aici meniul de weekend:

Sambata:
d - kiwi, iaurt cu fulgi ovaz, cafea cu lapte
p - gulas de vita cu salata de cruditati, un pahar de vin rosu, cioco 85% cacao
s - fructe: mere, portocale

Duminica:
d - kiwi, 2 cremwursti Cris-Tim cu mustar, cafea cu lapte
p - smantana cu telemea de oaie, vin rosu, cioco 85% cacao
s - mar, portocale
Acum ceai de cimbrisor cu lamaie.
Domle, va anunt in mod oficial ca mi-am terminat cumparaturile de Craciun. Am avut maraton, ieri si azi, dar am scapat de-o grija!
In schimb amore puro e daramat, a zis ca de abia asteapta sa ajunga la Buc sa se odihneasca, fiindca acasa nu mai sunt sanse sa zaca precum o foca pe banchiza...hmm, bineinteles ca nu!!! Ieri dim l-am pus la batut covoare, apoi am mutat mobila dupa noua mea viziune artistica, l-am hranit bine la pranz, l-am lasat sa zaca o militzara, dupa care l-am scos la un shopping nocturn dupa ora 20. A bodoganit ca o baba pana la hypermarket, dar i-am luat cadoul de Craciun si a tacut malc.
Astazi iar l-am scos la shopping, dar avea "incalzirea" facuta de ieri.
Gata! Mai am maruntisuri de achizitionat, dar cu astea ma descurc singura.

+Quote Post

685 Pages V  « < 543 544 545 546 547 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 5th August 2025 - 12:56 PM