IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

685 Pages V  « < 544 545 546 547 548 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi - Montignac?, Idei pentru meniuri Monti
kalua
post Dec 16 2007, 10:02 PM
Post #5451

Musafir

Pe mine ma paste o raceala sau o gripa, am un cap cat un butoi si-l simt infundat. Si n-am pofta de mancare, n-am pofta de nimic de fapt, numai de zacut.
Hai ca mi-am adus aminte de-o chestie importanta: ma duc eu sambata la Aldi (am citit ca acolo se gaseste mancarea cea mai buna pentru pisici - nu va spun ca industria asta pune zahar si-n mancarea asta cu toate ca pisicile nu percep gustul de dulce, le strica numai dintii (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) ) si dau sa ma uit eu si la vinuri. Si pe cine credeti ca l-am gasit acolo, in sortimentul normal al magazinului? Pe Nero d'Avola, 2,99 sticla. Are totusi gustul un pic mai altfel decat celalalt pe care l-am baut, e mai fructos. Bun tare! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
irinica
post Dec 16 2007, 10:35 PM
Post #5452

Obsedat

Group: Obsedat
From: iasi, romania
Member No.: 1,930

Buna dragelor!

Nu prea mancati in week-end, de aia sunteti slbanoage (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) .

Ce fericita tre' sa fii doctore ca ai gasit cadouri pt. toti! Eu nu am luat nimic, inca si ma apuca o stare de nervi si de groaza la gandul asta.

Sa spovedesc meniul de azi:
ora 12: 2 mere...mai tarziu salata ( varza alba, morcov, fusilli integrale, ton in suc propriu, fara picatura de ulei)
ora 17: crap fiert cu putina salata de varza
mai tarziu 2 mere

Va declar sincer ca n-am mancat atata salata in toata viata mea de pana acum! Ma simt foarte bine( chiar daca mi se pare ca slabesc mult prea incet) si asta ma impulsioneaza si imi da putere sa merg mai departe in ale...slabitului.

Va pup si sa aveti o saptamana frumoasa!!

Stoino, sper sa ai drum bun spre Bucuresti ca ... asa ma enerveaza chestia asta cu dezapezirea... ma scoate din sarite!.

+Quote Post
kalua
post Dec 16 2007, 10:50 PM
Post #5453

Musafir

irinico, prea putine grasimi azi, corpul nu slabeste usor asa. Daca puneai niste ulei de masline in salata de la pranz ar fi fost ok.

+Quote Post
dr_wise
post Dec 17 2007, 08:14 AM
Post #5454

Musafir

'Neata!
Pai stii cum procedez, Irinica draga, in ale cadourilor? Studiez problema amanuntit pana-n Sarbatori, dupa care "engage"!!!
L-am luat de manuta pe Mr Amore, l-am bagat in coltul cu ceasuri automate (parca asa se numesc alea care nu au nevoie de intors sau de baterie, nu?) si i-am spus: care-ti place? Era precum un copil in tara minunilor.
Iar cu fiu-meu e simplu: ciocolata (chiar daca are 19 ani, cioco e de baza in cadourile pt el, asta-i latura de "puiul mamii") + o suma de bani din care sa-si cumpere el ce-i doreste inimioara.
Ultima data cand i-am cumparat eu un pulover (de Sf Ion acum 2 ani), a sarit ca ars ca nu-i place si n-are de gand sa-l poarte, desi era f frumos si de o calitate deosebita (partea cea mai enervanta e ca tot ce primeste de la altii e bine primit, ii cad cu tronc toate, mai putin ce-i iau eu). So, nu mai fac greseli de genul asta! El strange banii primiti de Mos Nicolae, Mos Craciun, colinde si sorcova, Sf Ion (il cheama si Ionut) si 25.01 (ziua lui de nastere) si isi cumpara ce vrea. Si te asigur ca se strange o suma consistenta!!!! Chiar il invidiez, cateodata e mai bogat decat mine si sotul meu la un loc.
Kalua dear, eu am trecut de faza de inceput a racelii, sunt in epicentrul ei. Miercuri am baut apa de la frigider, mda, fiu-meu a bagat apa in frigider si joi seara, cand am venit incinsa de la cumparaturi, am baut o gura si gata, mi-am bagat gatul in pioneze din nou. De abia-mi trecuse tusea de la raceala trecuta.
Sa vedeti cu ce mi-am alintat suculetele gastrice in dim asta:
2 painici "destepte" taiate pe jum, prajite in toaster si unse cu unt + cascaval. Yam, Yam! Ceai de cimbrisor + cafea cu lapte.
Va doresc o sapt minunata!

+Quote Post
roxanica10
post Dec 17 2007, 10:25 AM
Post #5455

Musafir

Dragutelor, vin si eu cu raportul de weekendul asta, rapid, ca iar am treburi. De-abia astept sa scap de saptamana asta si sa incep sa simt spiritul sarbatorilor. Nici eu n-am cumparat cadouri pentru familie.
Vineri seara am fost la petrecerea de Craciun a firmei, organizata intr-un loc dragut, dar cam stramt. Ca sa dansam trebuia sa coboram la parter pe niste scari cam inguste. Eu ma mir ca n-a cazut nimeni pe acolo, ca unii aveau cam mult alcool la bord. A fost super fain. Am dansat precum Stoinici, pana n-am mai putut. M-am super bucurat ca aproape toata seara partener mi-a fost un coleg (dansator profesionist) si nu m-am lasat pana n-am facut un vals cu el (din ala ca la standard). De fapt, noi ne stim din-nainte sa vin eu la aceasta firma, chiar repetam coregrafiile impreuna, pe vremea cand faceam eu dansuri...asa ca in fiecare an, la petrecere, imi iau ratia de dans pentru urmatorul an, ca al meu sot nu prea e incantat de capitolul acesta. Evident, ca iar mi s-a facut un dor nebun de dansuri si as vrea sa ma apuc din nou...dar trebuie sa-mi gasesc timp.
Sambata m-am trezit la 12, am fost pana la serviciu sa deschid un server, ca sa-mi usurez munca de acasa...si apoi am dat o fuga la IKEA de unde ne-am cumparat tot felul de chestii pentru casa. Chiar mi-au mers la suflet aceste cumparaturi. Dup-aia am fost s-o serbam pe sister, care se pregatise cu o groaza de salata si alte mancaruri bune. Am prins un drag de canasta (la remy) c-am plecat abia pe la 3.30 de la sora-mea.
Ieri am fost intr-o permanenta lupta cu timpul: curat prin casa, lucru pentru la serviciu, teatru seara. Am vazut la teatrul de Comedie - Galy Gay o piesa f buna, v-o recomand.
Cam astea ar fi motivele pentru care n-am apucat sa scriu pe aici. De mancat am mancat cand conform, cand neconform. Cu greutatea stau bine.
Kalua, draga, multa sanatate si ai grija de tine!
Irinici, am uitat de la cate kg ai plecat (daca-ti vine sa crezi, tocmai eu care lucrez cu atatea cifre)? Felicitari si tine-o tot asa. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Stoinici drum bun si ai grija cu condusul.
Nimphe, draga mea, eu m-am apucat pe 1 dec de Monti, tocmai pentru a nu mai pune 3-4 kg pe mine de sarbatori. Cred ca ti-am mai spus, ca am fixat data asta de 1 decembrie cu vreo 2 luni inainte si am avut timp sa ma pregatesc. A fost f greu sa renunt la dulciuri si foietaje, dar faptul ca slabeam, ma motiva sa continui. Ideea e ca am mizat pe strictete, adica nu beam nici macar o gura de suc sau sa fi mancat o bomboana mica. Daca nu abordezi cu strictete la inceput regimul (cel putin 3 luni) nu prea ai cum sa ai rezultate.
Va pup dragutelor si o saptamana minunata!

This post has been edited by roxanica10: Dec 17 2007, 10:27 AM

+Quote Post
dr_wise
post Dec 18 2007, 08:03 AM
Post #5456

Musafir

'Neata!
Meniul de ieri:
d - kiwi, painici cu unt si cascaval, ceai, cafea cu lapte
p - ciorba de burta, piept pui gratar, salata de rosii si castraveti
s - sunculita + kaiser cu ceapa rosie, castravete, rosie, un pahar vin rosu sec, cioco 85% cacao
23:30: mar, portocale

+Quote Post
roxanica10
post Dec 18 2007, 09:42 AM
Post #5457

Musafir

Neata dragutelor! Vad ca nu prea mai aveti timp sa scrieti pe aici, dar sunteti scuzate (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) vin sarbatorile si trebuie sa va puneti la punct din mai multe puncte de vedere (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) .
Meniul meu de ieri:
D: o mandarina, dupa iaurt cu fulgi de secara
P: ciorba de vacuta cu smantana, piept de pui la gratar cu salata de varza, desert - tiramisu (ca tot mi-a facut Kalua pofta cu tiramisul facut de Rosie (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) )
C: 1/2 pomelo.
Greutatea 62.2.
Raport complet. Va pup si spor la trebi!

+Quote Post
dr_wise
post Dec 18 2007, 11:37 AM
Post #5458

Musafir

Sa nu mai aud de tiramisu!!!! Sau macar sa nu mai vad portii enorme, cum sunt alea de la restaurantele din Cta!!!! Domle, nu poci sa mananc tot!
Pe mine m-a agatat o buna prietena pe mess si m-a invitat la ea pe 27.12...cica, tu ce ai voie sa mananci?! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) i-am raspuns ca, oricum, carnatii si friptura i le mananc, no way! Si slaninuta ardeleneasca afumata, daca are d-aia de Alba, de la parintii ei....cica n-are, in schimb poseda o minunata palinca de Bihor, veritabila...hmm, aici "e grele"...una calda, una rece!
Deja mi s-a facut foame cu gandul la sarmale, slanini si alte bunataturi...

This post has been edited by dr_wise: Dec 18 2007, 11:38 AM

+Quote Post
pescarush
post Dec 18 2007, 02:22 PM
Post #5459

Musafir

eu n-am mai intrat ca mi-e rusine sa va spun cate neconformitati (a se citi dulciuri (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) ) am bagat in mine ieri.
in fine, pe azi mi-am propus (in afara de muntii de ciocolata din biroul nostru (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ):
D - cereale cu lapte
P - piept de pui la rotisor cu salata de varza murata
C - o salata cu telemea.

+Quote Post
Nimphetamin
post Dec 18 2007, 02:44 PM
Post #5460

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,359

Dragele mele,
Eu am luat-o pe aratura un pic. Dar ma tin pe pozitii cat pot.
Ieri:

MD: doar ceai cu lamaie.
P: fasole cu carnati
C: fasole batuta

Azi:
MD: 1 painica cu unt si telemea de vaca
P: salata de rosii, ardei, telemea si 1 carnat de casa
C: fasole batuta cu carnati de casa

Dupa cum vedeti, am cam lasat-o mai moale cu legumele, pur si simplu nu am timp sa ajung la piata (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

Abia astept sa vina vacanta!!!

+Quote Post

685 Pages V  « < 544 545 546 547 548 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 5th August 2025 - 11:58 PM