![]() |
![]() ![]() |
![]() |
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Draga Kalua, cum ai facut iahnia de naut? Ca-s mare amatoare de naut.
La mine asteapta niste dovlecei in frigider sa fac din ei tocinei de saptamana trecuta, dar n-am apucat pana acum. Meniul meu de ieri: D: o mandarina, dupa iaurt cu fulgi P: ciorba de zarzavat, mancare de varza cu piept de pui la gratar G: migdale C: un mar Am stat aseara pana dupa 11 la serviciu si astazi voi proceda la fel. Am mult de lucru, dar asta e. Irinici, facand un calcul simplu - ai dat pana acum 17 kg, ceea ce nu-i rau deloc. Ai ajuns-o pe doftoreasa la kg pierdute. Tine-o tot asa. Si eu trebuie sa iau cadouri pentru lume. Joi seara merg cu barbata-miu la petrecerea ei de Craciun (la ei se poate cu perechea) si tema-i wild west. Lotte, 'La multi ani draga mea, sa-ti dea Dumnezeu multa sanatate si fericire!' si cred ca ti se potriveste tare mult aceasta vorba 'planteaza un cuvint de iubire adinc in inima unui om; hraneste-l cu un zimbet si o rugaciune si priveste ce se intimpla'. Te pup si distractie placuta (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Pupici si pentru restul fetelor si-o zi frumoasa! This post has been edited by roxanica10: Dec 19 2007, 09:56 AM |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Rox, mi-ai luat-o inainte (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Lotte, (IMG:style_emoticons/default/lamultiani.gif) sa ai o zi minuata si sa te simti asa cum meriti! Restul urarilor ti le-am trimis privat (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Pupicis, (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu ziceam ca am luat toate cadourile si azi dimineata mi-a picat fisa ca n-am luat nica pentru studentica mea. (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) M-oi duce azi la drogherie si-i iau de-acolo ceva.
Bre, cum mancati voi dovlecei si vinete iarna? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Au vreun gust? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Nautul l-am facut simplu de tot: l-am fiert si l-am scazut. Intr-o tigaie am calit multa ceapa initr-un strop de ulei si apoi mult ardei kapia taiat mic. am turnat totul peste naut si am mai lasat ceva la fiert acolo, sa se intrepatrunda gusturile. La sfarsit am facut aproape totul o apa si-un pamant cu chestia asta: (IMG:http://image.auctionweb.info/lister/original/101668/9419450cc1f95a5260d1959d703b0985.jpg) lotte, la multi ani buni, in continuare cu optimism si sanatate! (IMG:style_emoticons/default/tararam.gif) (IMG:style_emoticons/default/lamultiani.gif) Si poate s-o gasi si un barbat pe masura ta! (IMG:style_emoticons/default/pistolar.gif) |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 41 Joined: 4-December 07 Member No.: 2,774 ![]() |
Bre, cum mancati voi dovlecei si vinete iarna? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Au vreun gust? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Au gust si inca cum ....ca nu sunt cultivati local, ci tot importati. Plus ca diversele combinatii cu branza le da o atroma speciala. Ma bucur ca v-au placut ideiile mele. Vroiam sa va intreb, sarmalutele in cu orez in foaie de vita, de la conserve sunt oare conforme. Ca am gasit la Lidle niste nebunii importate din Grecia si nu m-am putut abtine. |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Daaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! La multi ani, lotte, sa-ti dea Dzeu tot ce-ti doresti si, din partea mea, un partener perfect, tandru, frumos, iubaret, cu bani si devreme acasa....si bun dansator, si mare cunoscator de vinuri... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) PS very important: daca-l gasesti p-asta "perfectu", intreaba-l, te rog, daca n-are un frate mai mare, asa, mai la 45 - 50 ani.... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/lamultiani.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Mey, am si eu 2 dovlecei in frigider de vreo luna, da' mi-e lene sa-i prepar....le pusesem gand rau ieri, dupa ce am citit reteta lui matra, da' cand am ajuns acasa, pe la vreo 20:30, aveam o foame, de nu-mi mai ardea de preparat dovlecei la cuptor so, am mancat gorgonzola aia instant, precum pelicanul! Iar vinetele le pun din toamna la congelator, gata coapte si scurse, doar le dezghet si le prepar zacusca sau salata de vinete. Atat ma duce capu'... |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 41 Joined: 4-December 07 Member No.: 2,774 ![]() |
Ultima mea postare era raspuns pentru Kaula dar vad ca nu am citat bine intrebarea ei.
Mai dureaza pana ma obisnuiesc cu facilitatile forumului. Sper sa aveti rabdare si cu mine. Iertare Kalua, azi sunt ametita rau de tot bag de seama. Ti-am scris gresit ID ul (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) Iertare! Voi posta si eu meniul meu de ieri, insa nu e tinut strict in limtele Monti. D: o banana, un ou fiert si un pumn de fulgi de grau de la Nestle P: o ultima bucatica din mancare de vinete cu gorgonzitac si 5 sarmale cu orez de la conserva pe la ora 5: un iaurt mare de 400g S: 2 portocale si un castron mare e salata de rosii, ardei, castraveti, masline si feta......fara ulei de masline ca am uitat sa cumpar si.... pe la ora 11 noaptea cand ma lovise o foame crancena am rezistat eroic tentatiei de a ma infige intr-o chifla neagra cu seminte si am papat un mar si 2 feli de cascaval. De cand evit paine mie parca imi este foame in continuu! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 817 Joined: 7-May 06 From: Ro Mania Member No.: 324 ![]() |
Multumesc frumos fetelor pentru urari.
Dr_wise, intr-adevar, am colegi super de treaba, eu sunt cea mai mare (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ,poate asta e avantajul, ca sunt tinerei si au mai mult chef de viata decat altii; iar my boss este trei in unu, sef, tata si prieten pentru noi. Pai asa ziceam si eu, iubitul sa fie precum descris de tine, si seful mi-a spus ieri ca am too high expectations (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Dar tu il vrei pe fratele iubitului meu de amant sau de sot? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Eu azi dimineata am fost la Peugeot si am dat un cadou de Craciun unui angajat de acolo, nu am avut timp sa va povestesc , saptamana trecuta am pus benzina in loc de motorina (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) , si baietii de la Peugeot m-au ajutat cu platforma, plus curatat rezervorul, intr-o ora jumate am fost inapoi la munca, pentru Romania este record sa rezolvi asa repede. Ma impresioneaza oamenii cand ajuta cu multa bunavointa (nu va spun ce fata de necajita aveam, pentru ca ardea la munca, iar eu trebuia sa rezolv cu masina). Pup Rox, Kalua, Nimphe, dr_wise si toate fetele. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Matra, asa e pana te obisnuiesti. Si eu imi faceam paine la greu la inceput, acum imi fac o data la cateva luni.
Orezul din sarmalele alea nu-i conform. Si aici sunt dovlecei si vinete importate, da-s asa de insipide incat ma abtin pentru ca am impresia ca mananc plastic moale. La fel si cu rosiile, pfui! Pe mine m-a intrebat ieri mama unei colege-prietene daca vreau fasole facuta si azi mi-a adus mancarica de fasole. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Eu mi-am adus un mar si doua prune si muraturi conforme, deci asta-i masa mea de pranz. Deseara fac camembert si cambozola in sunca la cuptor si-o mananc cu ardei kapia rosii (asti-a singurii care au gust si iarna, import din Egipt). |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
lotte, La Multi Ani! si din partea mea, si cam aceleasi urari ca si dr_wise iti transmit si eu.... si vezi, poate pe langa fratele pentru doctorita noastra, poate mai are unul la vreo 40 - 45 ani, daca se poate sa fie si emigrat pe-aici pe undeva. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) mentionez ca nu vreau neaparat sa ma marit (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
meniul meu pe azi: D - mere rase cu fulgi de ovaz P - hummus cu legume crude C - paste integrale cu sos de rosii. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
kalua la doctoreasa, kalua la doctoreasa. Receptie?
Uite un cadou care mi se pare mie misto pentru baietul prietenii tale: puzzleball, asta-u numai unul dintre modele: (IMG:http://www.kidestore.co.uk/images/images_big/puzzleball_world_540.jpg) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th August 2025 - 03:34 PM |
|