![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 817 Joined: 7-May 06 From: Ro Mania Member No.: 324 ![]() |
Pescarush, multumesc frumos, nu cred ca gasesc unul cu doi frati, poate unul tinerel, cu un frate, si pe tatic i-l dau lui dr_wise (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 610 Joined: 8-August 06 From: Iasi, Romania Member No.: 469 ![]() |
Ibaaaaaa, ibaaaaa, am ajuns acasa, cracanata de obosala! Lotte, sa traiesti si sa-nfloresti, sa ai noroc si sanatate!
Pup si restu gastii ,ca tare mi-ati lipsit! Am scapat di-un Bucuresti oribil de aglomerat si am gasit un Iesi mai tandru si mai asezat.Uffff, ca tare greu fu la drum si alergatura toata, la fel. Papat conform de tot, sint ferice.Mi-e putin teama de Craciun(ca papa bun vb) dar sper s-o scot la capat onorabil, mai ales ca-n ianuarie tre sa fiu beliisima totalmente.Asta e! Dupa sarbatori incep si gimu si a vezi atunci ce frumusatza ma fac. Dragelor, sint trista: de cind am plecat am o scurgere(i loc de menstruatie) asa, cite-va picaturi zilnic, mai negru mai roz si uite-asa o tin, nici in cal nici in carutza.Mi-e frica , ma deranjeaza ca se intimpla tocmai acum, doctoreasa mea mai are program numai simbata si am indoieli ca va veni simbata asta...offffff.Daca n-o prind pina-n Craciun, musai sar pe ea intre Craciun si Rev.mare tristetze, simt eu ca lucrurile nu funct corect, dar nici chiar asa..... Va pup, iubitelor, maine ma asteapta chinu lumii, da' am o bucurie pe care o pastrez pe maine, dupa ce se va intimpla.Pup tuturor! Valeeeeeu, am recitit ce-am scris si am mii de greseli(auzi, am scris citeva cu cratima, mai, mai) da voi ma iertati, ca-s obosita rau, da? |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
stoinici (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif) sa te duci neaparat la doctorita ta, nu cumva sa ne faci vreo bucurie. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Nici nu ma gandesc ca n-o sa faci fata cu brio Craciunului si Revelionului, cuminte cum esti tu. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Dar tu il vrei pe fratele iubitului meu de amant sau de sot? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) ...nici, nici, doar de proba... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) pai nu?! - at -pescarush: lasa, soro, sa-l gaseasca ea pe ala "perfectu", ca-l clonam, la o adica, daca n-are frati, tatici!...cu toate ca mie nu-mi plac astia mai fragezi, de gradinita, grupa mica...trebe sa faci training intensiv cu ei, sa le explicitezi una, alta...e grele, ce mai! n-am talente de teacher! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) - at -kalua: suuuuuuuuuuuper mistoooo! ia sa dau un search in Carrefour in seara asta. Multumesc de info! - at -stoina: bre, stoino, bre, bag sama iti trebe una din variantele urmatoare: consult la endo, stres mai putin, sex intens(da' intens, nu gluma)...amu, tu alegi.... Hai sa scriu si meniul de ieri, pana nu cheama careva duba: d - mere rase cu scortisoara si fulgi ovaz p - cotlet de porc gratar, mancarica de dovlecei la cuptor(buna rau!!!!) s - ou ochi cu costita, cascaval ro + emmentaler ge, salata de cruditati mai tarziu: un mar verde baban Sa aveti o zi minunata! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 817 Joined: 7-May 06 From: Ro Mania Member No.: 324 ![]() |
Stoinici, multumesc!
dr_wise, pescarush, dar ce-mi place ca stati la coada, intai sa-l gasesc eu, si apoi voi (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) In casa mea se intampla ceva ciudat, s-a ars neonul de la baie, si dupa cateva ore s-au dus si becurile din camera. Azi aveam 52kg, not too bad! Pup, va urez o zi excelenta |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
dr_wise, pescarush, dar ce-mi place ca stati la coada, intai sa-l gasesc eu, si apoi voi (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) draga mea, tu ai prioritate, ca esti mai tinerica, mai prospatura. (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif) doctore, cam asa si eu, n-am rabdare de teaching, plus ca m-am cam saturat de zaluzi, incercam alt flavor. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) sa nu mai bat campii si sa pun meniul pe azi: D - iaurt cu fulgi de ovaz, putin gem de visine P - pui rotisat cu castraveti murati C - salata de avocado (daca s-a inmuiat destul). am reusit sa biruim muntii de ciocolata din birou ieri, sper sa nu se mai trezeasca vreun destept sa ne mai trimita alta. va pup pe toate, ma duc la treaba ca am ce face. |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Azi am papat un bombon mic neconform, ca fuse Bairamul, da' mai mult de atat nimic!
Si de dimineata am binevoit sa ma masor, ca nu ma mai masurasem din oct, sarisem peste 18.11 si 18.12 si aveam oarece nelamuriri. Cand, ce sa vezi, minune!!!! Am crescut doar 2cm la bazin (exact unde nu trebe), in rest toate bune si frumoase. Deci alea 2kg incasate in aug/sept se depusera pe fund...hmmm! Sper sa fiu barbata si sa trec cu bine peste sarbatorile de iarna. Meniul de today: d - mere rase cu fulgi si scortisoara...buneeeee!..cafea cu lapte p - tochitura de porc cu salata de gogonele s - 2 portocale mici si...ma mai gandesc, deocamdata astept sa treaca 30 min. - at -lotte: pana si becurile cer o mana de barbat in casa aia! e strigator la cer!!!! - at -kalua: am cautat ca o nebuna puzzle -ul ala la Carrefour, din pacate, doar porcarii! Harry Potter nu se omoara sa-l citeasca, am sunat-o pe prietena mea si mi-a zis ca a ramas intepenit in vol 1 sau 2 asta vara, fara sa-l termine, asa ca, la recomandarea lui fiu-meu, i-am cumparat o carte f misto, arata precum o carte din evul mediu, cu lacatel, si se numeste "O calatorie extraordinara in epoca de aur a pirateriei"/ Pat Croce. Sper sa-i placa...As fi cumparat HP ultimul volum si-o imprumutam si eu de la el s-o citesc, ca mie-mi placu HP, da' asta e... |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 610 Joined: 8-August 06 From: Iasi, Romania Member No.: 469 ![]() |
Fetele, va pup si va multumesc ptr grija! Situatia e caeesi, din pacate (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Acu tot la florarie mi-s, ce sa-i faci, asta e! Astazi am fost la Probota, un satuc uitat de lume din jud Iasi.Ptr cls a 3a de-acolo, am pregatit cite-o geaca si un happy meal+placintica/copil.Am ascultat o serbarica frumoasa, am privit chipuri de copii senini(doar citiva) si adinciti in tristete si nevoi restu.A fost o spalare de suflet, placut si benefic sufletului meu.Am fost cu fiica-mea si tare bine-am facut.Cind am ajuns inapoi la florarie, fata mea imi spune ginditoare: mama, in ce conditii stam noi si-n ce conditii stau altii... Va pup cu drag, fug spre casuca. |
|
|
![]()
|
|
dr_wise, l-am sunat pe proprietar si l-am anuntat ca as vrea sa-i platesc chiria mai devreme, si daca tot vine, o sa fie amabil sa imi schimbe becurile (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
mai fetelor, eu ma simt super epuizata, am muncit mult in ultimele luni, azi mi-am adunat dosarele si mi-am mutat biroul acasa, gata cu jobul pana pe 7 ianuarie. Va pup! |
|
|
![]()
|
|
Fetele, uitati,un 'remind' ptr zilele care vin...
Intrebarea nr. 5:Cum sa repari abaterile? R:Facem o abatere cind mancam o glucida rea (IG ridicat).Sa repari o abatere, aceasta inseamna ca se va incerca ca atunci cind mananci o glucida rea (IG ridicat), sa o neutralizezi.Pentru aceasta, trebuie aplicate doua reguli:1- I-a regula - compensarea: pentru a neutraliza riscul hiperglicemiei, care urmeaza consumului unei glucide cu IG ridicat, trebuie sa consumi o glucida cu IG mic.Al doilea trebuie deci sa compenseze efectul glicemiant al primului.2-aII-a regula : anticiparea- pentru ca efectul compensatoriu sa fie eficace, trebuie neaparat ca glucidele compensatorii sa fie consumate in prealabil. Exemplu : abaterea voastra va consta in consumul de cartofi prajiti. Va fi suficient sa consumati un fel de cruditati inainte. Obiectivul este de a obtine un rezultat glicemic ale mincarii care sa fie mai mic de 50. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th August 2025 - 07:08 PM |
|