![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Noua ne-au adus mese noi la serviciu, munca multisoara, dar cu mesele astea am fost cel putin 3 ore out of order. Maine ma vede al mic si negru. Si nu vreau sa stau nu stiu cat la servicu, maine e ziua lu' Mr. kalua! (IMG:style_emoticons/default/pistolar.gif)
Eu incep pe 2 sa lucrez si sper sa am timp pentru toate chichitele pana pe 7, cand vine majoritatea la serviciu si-ncepe iar balamucul. lotte, tu-i platesti proprietarului chiria cash? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Stoinici, ce frumos! Doctoreaso, las' c-o fi buna si cartea piratereasca. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 610 Joined: 8-August 06 From: Iasi, Romania Member No.: 469 ![]() |
Ehehe, sa-ti traiasca jumatatea, sa fiti sanatosi si va bucurati de "roada" (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) iubirii voastre, cu suflet impacat si prosperitate.Marius e artizanu' expresiei 'roada', asa-i zice fii-si .Hai la pupaceala si ada-l si pe Mrs.kalua,ca nu ne suparam! La multi ani!
Rectificare, fir-ar! Mr.Kalua, nu Mrs! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 817 Joined: 7-May 06 From: Ro Mania Member No.: 324 ![]() |
La multi ani pentru Mr. Kalua, sa-ti traiasca barbatul, toate cele bune!
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Va multumesc si tin sa va anunt ca Mr. kalua vine cu placere la pupat. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Kalua, (IMG:style_emoticons/default/lamultiani.gif) pt sotul tau!
Si la mine azi e ultima zi de munci, pana pe 7 ianuarie. Nu o sa huzuresc, ca plec maine si ma intorc abia pe 5-6. Deci nu o sa mai pot da raportul si nu o sa va mai citesc pana la anul (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Asa ca va urez de pe acum Sarbatori fericite alaturi de cei dragi, felicitari pt anul bun pe care l-ati avut si sa aveti un nou an ca niciodata! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Dragutelor va pup si tare-mi pare rau ca sunt plina de treburi si nu pot sa va fac urarile cum se cuvine.
Kalua, sa-ti traiasca Mr. Kalua si sa va bucurati impreuna de toate cele pe care le aveti! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Stoinici, foarte frumos gestul tau. Am facut si eu unul infim, dar tot e bine ca l-am facut. Lotte, si eu ma simt cam obosita sa stii. Sper sa reusim sa ne odihnim cat de cat in aceasta minivacanta. Nimphe, distractie placuta si la o greutate constanta in aceasta vacanta! Doftoreaso, te-ai dat pe HP? Eu nu le-am rasfoit, ca cine stie, poate ma prindeau. De mancat am mancat conform cat de cat ultimele 2 zile. D: iaurt cu fulgi P: piept de pui la gratar, file de peste la cuptor, salata de varza C: salata greceasca fara branza cu piept de pui Ieri: D: iaurt cu fulgi P: piept de pui la gratar cu musaca de legume (nu stiu de ce mi-am imaginat eu ca n-avea cartofi, cand le-am zis colegelor sa-mi cumpere, ca mai nou nu am timp sa cobor la cantina) si salata de varza C: diverse chestii conforme de la petrecerea de Craciun (m-am simtit tare bine; a fost organizata mai reusit decat a noastra) + prajiturica mica si cafe frappe (singura de un an si ceva incoace). Mentionez ca la aceastea se mai adauga diverse chestii neconforme (bombonele, prajiturele) c-am avut o groaza de chestii de sarbatorit. La birou la noi de 3 zile se asculta colinde, ard lumanari in aranjamente de Craciun si cozonacul si alte gustari de post sunt pe masa. E o atmosfera f placuta. Inchei urandu-va 'Un An Nou fantastic, cu multe realizari si kg pierdute (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) !' si-un 'Craciun fericit!'. Eu o sa fiu prin zona in aceasta perioada....dar am facut urarea pentru cele care nu au acces la Internet in vacanta. Va pup! This post has been edited by roxanica10: Dec 21 2007, 11:54 AM |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Draguto, am avut placerea sa citesc primele 3 parti aparute in Ro...si mi-au placut, why not, doar am suflet de copil si ganduri necurate de middle lady... (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
Kalua draga, sa-ti traiasca zburatorul si sa va iubiti cu pasiune si peste 25 ani! Pupa-l si din partea mea, ca si eu sunt mare pupacioasa, doar ca salutul meu e mai special, pupa-l pe varful nasului! Da' ce zile apropiate aveti tu si iubirea ta! Asa suntem si eu si Amore puro, el pe 18.06 eu pe 22.06, numa' ca suntem zodii diferite. Stoina dear, frumos gestul tau cu cadourile pt copiii aceia, sa-ti dea Dzeu inzecit! Fetilii, eu sunt la office, muncesc de-mi sar capacele, ca asa-i la noi, se aglomereaza toate in ajunul Sarbatorilor. Maine sunt progr la 8:30 la cosmetica, coafor, tuns, ras, frezat, vopsit, ce mai, ma fac bella...sper sa n-am vreo surpriza neplacuta in privinta culorii parului...nein, nu cred, da' mai stii? |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu una am plecat de la serviciu fara sa-mi fi terminat treaba si dupa niste nervi cumpliti, avem un supplier c-o sefa noua in America de-o prostie crasa. Am pierdut zile intregi (daca e sa pun timpul cap la cap) cu tampita asta si azi mi-a ajuns si m-am ratoit la ea. (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) Si a venit sefu' cel mare razand la mine si m-a trimis acasa atentionandu-ma ca zilele nu intra in sac chiar daca se termina anul. Si eu, fata ascultatoare (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) , m-am lasat convinsa ca asa-i.
Mr. kalua va multumeste si a tras un ranjet cat toata fata-i cand i-am zis de pupaturi. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Familia lui nu e chiar inimoasa si pupatoare, dar l-am invatat noi cu alte obiceiuri si doar v-am zis ca-i place. Nemtii nu se prea pupa in general si nu va zic ca pe mine cum ma felicita la serviciu cineva pentru o chestie personala, cum intind obrazul la pupat. Unii se uita cam crucis, altii speriati, dar i-am invatat intre timp de bine. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nimphe, petrecere frumoasa, Craciun fericit si un an nou plin de realizari pe toate planurile! Si sa ne auzim cu bine la anul. Doctoreaso, a meu a iesit sagetator in ultimile minute, ma-sa nu a vrut deloc sa fie capricorn si a reusit ce-a vrut pe cale naturala. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) roxanico, noi o sa facem de straja patriei pe forum cat fetele se plimbaresc. (IMG:style_emoticons/default/soldiers.gif) |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Salutare, gagici!
Io-te meniul de today: d - kiwi, orez cu lapte si scortisoara p - piept de pui gratar cu mazare...hmm, cam dulce, desi au jurat ca n-are zahar s - mar, branza camembert + cascaval, ardei capia rosu, jambon presat Acum rontai niste miez de nuca dupa care o tai la deparazitare generala. (IMG:style_emoticons/default/pistolar.gif) |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
roxanica si kalua, si eu voi fi [prin apropiere (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)
pentru cele pe care nu le mai "vad" pana dupa sarbatori: sa aveti sarbatori fericite, sa va aduca mosul tot ce va doriti si la care e nevoie, sa va mai "scape" de kilograme, atatea cate doriti voi. eu am avut o saptamana nebuna, kalua, nu esti singura care a taiat-o fara sa-si termine treaba (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) de fiecare data incerc sa-mi termin inainte de a se termina un an, anii trecuti am reusit, dar nu si de data asta. eu ma intorc la lucru in 3 ianuarie. acum sunt atata de plina, am avut azi pot luck, nu va mai spun ce-am mancat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) eu le-am facut snitele si i-am cucerit. va las, sa ma pregatesc ca merg la party. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th August 2025 - 08:54 AM |
|