![]() |
![]() ![]() |
![]() |
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
si eu m-am gandit la asta. cum se face ca esti treaza la orele alea, blu? (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/nusepoate.gif)
eu am mancat ieri: D - 2 clementine, apoi ovaz cu putin gem P - 2 frigarui de somon cu salata ( la restaurant) C - conopida cu branza Brie la cuptor, apoi am cam dat iama in niste trufe conforme (tocmai am gasit de cumparat), nu va mai spun cate am mancat (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/bataita.gif) azi inca nu stiu ce fac de mancare. |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Buna seara! Ma alatur si eu grupului vostru. Sunt noua pe aici. Am scris mai multe detalii despre mine la topicul 'Totul despre dieta Montignac'. Citindu-va imi dati idei despre ce as mai putea sa mananc. Am inceput de o saptamana cu faza 1 si am dat 2 kg jos..mai am 18 kg. Azi am mancat:
D: o mandarina, la o ora omleta cu ciuperci; P: pomelo; C: cod cu rosii; Acum beau apa plata cu lamaie, ca mi s-a facut cam rau de la peste...nu-s o mare mancatoare de peste. O saptamana usoara tuturor! |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/estifftopic.gif) roxanica, mult succes! eu am inceput Monti in iulie si sunt f. multumita, nu m-as mai intoarce la alimentatia dinainte.
ieri am mancat: D - cereale integrale cu lapte 0% P - piept de pui la cuptor cu mancare de naut si castraveti murati C - o gutuie (in week-end iau pranzul mai tarziu si nu mai pot manca seara mancare) azi: D - cereale cu lapte P - carne de porc cu salata, o jumatate de pahar vin alb, de casa ( la niste prieteni) c - cateva migdale, fructe ( o clementina si cred ca mai mananc un mar) |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 116 Joined: 14-February 06 Member No.: 218 ![]() |
eu ma lupt cu o mica criza de bila...m-am obisnuit sa nu mananc seara si sambata am facut-o lata (nu va mai spun de duminica).
sambata dimineata-omleta cu cateva feliute de carnati uscati+branza feta. la pranz, sistauk de pui (specialitate arabeasca, practic e piept de pui taiat cubulete si dat prin ulei de masline si alte mirodenii) vreo trei carnaciori de oaie, crema de vinete cu pasta de susan si....niste bomboane de cioco belgiene umplute cu tot felul de minunatii (nu am vrut sa ma abtin din mai multe motive:1. pt ca nu mananc nebunii de astea belgiene in fiecare zi.ca orice specialitate, se impune a fi testata2. din curiozitate, pt ca stiam ca, costasera f. mult si voiam sa-mi dau si eu cu parerea).sa nu va imaginati ca am mancat ca un om, cu scaun la cap, vreo 2-3...am balotat, pt ca fiecare era umpluta cu altceva...non, je ne regrette rien! am plecat pe urma la niste cumparaturi (pe la 6 seara) si culmea, ne-am intors pe la 10, iar eu aveam o foame de lup...sa fie de la bomboanele respective? am mancat cascaval, sunca uscata un pic de icre (desi am vazut ca aveau amidon...apropos, scria pe ele "agenti de ingrosare: amidon de porumb, bla, bla...", deci cand vedem scris agenti de ingrosare este foarte posibili sa fie si un amidon mic acolo)...am sfarsit pe la 12 noaptea cu lapte cu cacao si fructoza...rezultatul: duminica m-am trezit umflata, cu un rau de nedescris si o durere de cap infioratoare...am cam zacut toata ziua duminica D: niste cascaval cu un pic de salam de sibiu branza de vaci cu smantana si fructoza P: pe la 6:sistauk de pui, cu cascaval si branza rasa la microunde, falafel conform (tot de la arabi, cu naut), cateva furculite de praz cu masline(prazul calit, suc de rosii, masline rondele, toate la foc mic, sa scada) la 8 seara pofta de dulce, grupa mare...branza de vaci cu fructoza azi noapte chinuiala, senzatie de stomac incarcat, nasol de tot azi D: branza de vaci cu frutoza (ramasite de aseara), cateva nuci P: praz cu masline |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
hanah, la felul tau de-a manca nu ma mira ca ai probleme cu bila. (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/sad.gif)
Mult prea putini carbohidrati buni, foarte multe grasimi animale. Asta numai Montignac nu este, ai grija sa n-o dai tare-n bara cu sanatatea. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 744 Joined: 31-May 06 Member No.: 352 ![]() |
(IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/welcome.gif) roxanico! La cat esti de determinata, sunt sigura ca-n curand o s-avem motive sa ne mandrim cu tine (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/smile.gif)
hanah, ascult-o pe kalua, ca-ti vrea binele! M-am speriat citind ce-ai balotat. Ai grija, zau, ca nu-i de joaca! Ieri: Dimineata: cafea; lapte cu cereale Pranz: crap cu usturoi si vin alb Cina: salata de fructe cu crema de mascarpone, ca mai aveam de sambata Azi dimineata ca-n fiecare zi: cafea, lapte si cereale. La pranz pap ficat de pui cu ceapa si rosii. Abia astept; n-am mai mancat ficat de-o viata... La cina o supa de praz, si poate si o felioara de telemea cu salata. |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai chiar am de gand s-o ascult pe kalua, pt ca am vazut ca stie f multe despre acest regim. Haideti sa va spun ce am mancat astazi si ce urmeaza sa mananc la cina:
D: 3 mandarine P: supa crema de legume cu smantana (aici e suspiciunea pt ca sigur au folosit morocov si cartof - cred ca va trebui sa renunt la ea) + piept de pui cu salata de varza alba C: deja mi-am luat de la cantina, pt ca astazi stau mult dupa program piept de pui cu salata de varza alba Va multumesc pt sfaturi si sper sa reusesc sa dau jos kg. Apropo, azi m-am cantarit si aveam 83,1 kg...stiu ca de iarna trecut n-am mai scazut sub 83,3 kg...sunt un pic maniaca cu cantaritul. Am un cantar care-mi spune si procentul de grasime si de hidratare. O zi buna si back to work! Cand o sa am timp o sa va povestesc cate complicatii de sanatate am avut de la fostele cure de slabire facute fara cap. Va pup! |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
roxanica, e mai greu sa te tii ca lumea de MM cu mancare de la cantina. Binenteles ca pun cartofi, faina alba, amidon si zahar mai in toate, ca ies mai ieftin. Zahar pun si bucatarii cu stele in multe, pentru gust. (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 116 Joined: 14-February 06 Member No.: 218 ![]() |
m-am cumintit, gata!
P: branza de vaci grasa cu smantana + 2 ardei pt. gustare si pt cina mi-am adus mandarine si portocale (am zburat la 7 dimineata in piata) nu mai mananc in viata mea legume fierte, negratinate. am crezut ca mor ieri de la prazul cu masline. am luat ranitidina si metoclopramid. nu mai mancasem legume fierte de vreun an jumate. mai patisem asa cu niste legume congelate si apoi fierte si facute salata, insa a trecut vremea si se pare ca am cam uitat. acum sigur nu mai uit, dupa felul in care m-am simtit ieri. |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neatza fetelor!
Da kalua, ai dreptate. Asa ca o sa raman la gratar din piept de pui cu salata de varza. O sa intreb daca in mancarea de varza simpla pun zahar. La cantina asta, la care mananc eu la pranz gatesc destul de bine. Va anunt cu bucurie ca am mai slabit un kg, azi dimineatza cand m-am cantarit aveam 82.2 kg. D: am mancat 2 mandarine si un grapefruit Inca nu m-am plictisit de gratar de pui cu salata de varza. Probabil asta voi manca la pranz. Cand ma voi plictisi, o sa-mi aduc ceva facut de acasa, dar deocamdata nu prea am timp sa-mi prepar. O zi buna tuturor! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 30th May 2025 - 05:18 AM |
|