IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

685 Pages V  « < 550 551 552 553 554 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi - Montignac?, Idei pentru meniuri Monti
kalua
post Dec 23 2007, 08:49 PM
Post #5511

Musafir

Prezenta la apel.
De-abia am terminat de facut pomul. Am facut supa pe jumate si desertul e in congelator. Maine rezolv zburatoarea si termin supa.
Stoinici, m-a sunat azi Emilia si-ar avea de discutat treburi grele cu Marius al tau. Vine pe la mijlocul lui ianuarie la Iasi, are Marius in principiu timp atunci? Pot sa-i dau nr-ul tau de tel.?
Go to the top of the page

+Quote Post
roxanica10
post Dec 23 2007, 08:52 PM
Post #5512

Musafir

Iaca prin zona. M-a lovit vrednicia abia la ora asta.
Vad c-ai preparat multe delicatessuri, nu gluma. Eu nu sunt asa de iscusita ca voi. Am lasat-o pe mama sa se lupte cu toate.
Meniul meu de ieri:
D: iaurt cu gem si fulgi
P: pulpe de pui dezosate la gratar cu castraveti murati; cateva migdale
C: alune si neconformitati (am fost la nasi si nu prea avea chestii conforme pe masa si m-au lovit poftele) in cantitati mici
G: struguri (cred ca erau degerati, c-aveau un gust suspect)
Azi:
D: iaurt cu fulgi si gem
P: inainte cu 30' un mar, apoi mega-salata de ton, masline, rosii, ardei gras, ceapa verde, salata verde; 2 cuburi cioco 75% Heidi
Probabil ca voi mai manca ceva fructe mai incolo.
Pupici si spor la trebi!

+Quote Post
irinica
post Dec 23 2007, 10:46 PM
Post #5513

Obsedat

Group: Obsedat
From: iasi, romania
Member No.: 1,930

Dragele mele, ma bucur ca va gasesc harnicute dupa atatea zile de abesenta.

Imi lipsiti foarte mult si abia acum reusesc sa citesc cate ceva din ce s-a postat in ultimele zile. Am multa treaba la servici si eu lucrez din plin zilele astea. Ma lupt si acasa cu bucataritul si spre marea mea fericire reusesc sa mananc conform.

Nu ma certati ca nu postez zi cu zi ce mananc dar, credeti-ma ca nu am timp de mine deloc. De obicei am mancat fructe dimineata si seara si salate la pranz.

Kalua , LA MULTI ANI iubitului tau!! Sa fiti fericiti si sanatosi inca multi ani de acum inainte!

Cine stie retete faine de pus in silicoane...il/o pup de 1000 de ori. Va spuneam de barbatul meu ca nu tre' sa il rog sa-mi cumpere nimic ( a se vedea chestia cu pastele integrale); ei bine, l-am rugat sa-mi ia forma de silicon pt. painici si mare greseala am facut! Nu pot sa va spun cate forme de silicon am: gaoci rotunde, gaoci inimioare, gaoci stelute, rotund cu gaura la mijloc, fluture, stea de mare, ursulet, 3 buc, intr-un set mikey mouse...si mai pot continua cu vreo 5 buc. Ce parere aveti de asta?? Eu nu pot intelege, e peste puterile mele de intelegere.

Maine fac bradul ( sper sa ajung acasa pe la ora 17), acum am pus racitura la fiert si chestiile pt. drob. Am facut carnati si sunt super faini.

Scuze pt. incoerenta dar vreau sa va spun multe si. .dau in balbaiala.

Va pup cu mult , mult drag!!

+Quote Post
stoina
post Dec 23 2007, 11:18 PM
Post #5514

Incurabil

From: Iasi, Romania
Member No.: 469

Ehehe, Irinici, sa inteleg ca ma pricopsesc si eu c-o tava din minunata ta colectie? (Bunica lui Marius, cind eram in focuri la cules de vie si ptr ca aveau o vie de-aia aromata tare care cum o atingi, cade bobita, ne tipa mereu: Cu tavaua, fi, cu tavaua!:))
Kalua, astept telefonu Emiliei oricind si cu drag, no problem.
Eu astazi am prestat 2 rulade cu somon(una ptr acasa, una de dus la pitrecere), 2 portii de painica ptr pitrecere si am pus fripturica la baitz pina maine cind construiesc bombele din brinza, fac fripturica si platourile cu brinze si fructe si gaaaata trebusoara.Sa trecem la distractii!!!!!!!!!!!!!!!

Pe de alta parte sper sa am tonus bun, ca trebusoara aia a mea a ramas neschimbata, ginecoloaga m-a refuzat politicos pina pe 7 ian., dar doctoreasa mea de familie ma asteapta maine ptr o ecografie.Maine va spui cum sta treaba din perspectiva ei.Eu ma simt cam ametita si fara putere, desi azi m-am odihnit oleaca.

VA iubesc si va doresc un Craciun tihnit, cu suflet impacat si sanatate multa.Sa fiti vesele si sa va bucurati de colinde,de mirosul de bunatati si de brad, sa fiti frumoase si increzatoare in voi! Va imbratisez pe toate cu drag!

+Quote Post
pescarush
post Dec 24 2007, 05:36 AM
Post #5515

Musafir

mai ce harnicute sunteti cu toatele. irinici, barbatul tau dovedeste ac te iubeste si vrea sa te multumeasca, de aceea ti-a cumparat atatea tavi. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
eu nu ma agit prea tare cu mancarea pentru Craciun, ca vom pleca de la biserica direct la masa la niste prieteni, in Toronto, de la ei la altii si ne intoarcem a 2-a zi de Craciun. asa ca fac si eu maine o supa de curcan (taieteii ii fierb doar pe 26), frig carnati proaspeti maine seara, ca am colindatori si mai pun niste aperitive: rulada de somon cu branza (cumparata), crackers cu pasta de somon afumat, caltabosi, toba, cas, svaiter, legume etc. la capitolul dulciuri: am cumparat 2 cozonaci cu nuca de la magazinul romanesc si azi am facut tiramisu si am umplut niste foi de napolitane cu o crema, le mai fac o glazura dimineata si sper ca sunt gata.
daca nu reusesc sa mai intru maine, va urez de acum un Craciun Fericit, cu multe bucurii si sa va aduca mosul un sac plin cu fericire, liniste, sanatate si succese (pe langa, si bani, daca mai incap!) (IMG:style_emoticons/default/mos1.gif) (IMG:style_emoticons/default/santa1claus1.gif)
(IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif) pe toate, va iubesc si vreau sa va spun ca imi faceti viata mai luminoasa. (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)

+Quote Post
stoina
post Dec 24 2007, 10:24 AM
Post #5516

Incurabil

From: Iasi, Romania
Member No.: 469

Neata!
Fetele, astazi e ziua Irinicai.Draga mea, sa-ti dea Dumnezeu sanatate, sa te bucuri de copiii tai, de virsta ta minunata, de femeia care esti tu si-ti doresc sa fii iubita.Stiu ca te bucuri de lumina de dimineata, de delicatetea florilor, de zimbetul unui copil, tocmai de aceea te iubesc mult si-ti sint prietena.Dumnezeu sa te rasplatesca cu clipe binecuvintate in viata ta! Si sa ai parte de lumina si tihna sufleteasca.La multi ani!
(IMG:style_emoticons/default/hug.gif) (IMG:style_emoticons/default/partytime.gif) (IMG:style_emoticons/default/thumb_yello.gif)

+Quote Post
kalua
post Dec 24 2007, 03:25 PM
Post #5517

Musafir

Irinico, la multi ani, sa fii in continuare iubita si apreciata la adevarata-ti valoare, sanatate, sa ai timp sa te bucurii de copii si sa ajungi la cate kile vrei tu! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/lamultiani.gif) (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif)

Eu sunt inca in focuri, n-am mancat azi nimic si nici nu mi-i foame tot inghitit miresme pe la bucatarie (eu nu gust mancarea (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) ). Nu stiu nici eu daca mai am timp sa intru pana seara tarziu, deci va doresc si eu un Ajun de Craciun frumos, cu colindatori si un Mos Craciun darnic! (IMG:style_emoticons/default/11bradut.gif) (IMG:style_emoticons/default/santa1claus1.gif)

Hai sa va mai zic repede ceva: m-am dus azi dimineata la un magazin intr-un sat mai la haisa, niste cozi infernale la casa, m-am nimerit in fata unui domn mai in varsta si-n spatele lui o tanti mai in varsta. Si normal c-am inceput sa vorbim despre una, despre alta, la sfarsit le-am povestit cum e cu colindatorii in Romania si-n general cu Craciunul, m-au ascultat cu niste ochi mari si sclipitori de copil. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
pescarush
post Dec 24 2007, 04:44 PM
Post #5518

Musafir

inainte de a ma apuca de treaba, Irinica, La Multi Ani! sa te bucuri de familie si sa ai numai bucurii.

+Quote Post
lotte
post Dec 24 2007, 06:58 PM
Post #5519

Incurabil

From: Ro Mania
Member No.: 324

Irinica draga, La Multi Ani, si tot ce iti doresti tu!

Va urez un Craciun fericit ca in povesti, alaturi de cei dragi!

Pup.

+Quote Post
dr_wise
post Dec 24 2007, 09:42 PM
Post #5520

Musafir

Salutareeeeeeeeeeeeeeeee!
Bre, ca sa citez o scumpa doamna, fuse o zi de.... la office, dar s-a terminat cu bine.
Nu stiu cum o fi la voi la servici, da' la noi, cand ti-e lumea mai draga, adicatelea de Paste sau de Craciun, e MUSAI sa opereze navele si n-avem liniste, domle! Sa le ia naiba, gata!
Am aterizat si eu acasa, si m-a luat mama de fresh lady!
Am inceput sa prepar icrele, salata boeuf, amestecul pt chiftele. Am impachetat cadourile "mumos", albastru cu argintiu.
Acum am terminat.
Meniul nu-l mai scriu, fiindca am ciugulit multe si conforme, plus o felie de ceva neconf, de curiozitate, sa vad cum are gustul....se cheama ca a fost in "interes de serviciu".
(IMG:style_emoticons/default/lamultiani.gif) (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif) (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif) Irinica, se vede ca Dzeu te iubeste, altfel nu te nasteai asa, in ajunul Craciunului. Sa-ti ninga in iarna asta numa' cu bucurii, sa slabesti cat vrei tu, sa fii sexoasa si frumoasa, si cand ti-o veni zburatorul acasa, sa ramana mut de uimire la vederea ta. La multi ani!
Frumoaselor si sexoaselor, va doresc Craciun fericit, sa va aduca Mosul tot ce va doriti, sanatate, buna dispozitie, liniste sufleteasca si pe toti cei dragi alaturi, sanatosi si voiosi.
Va pup cu drag pe toate!!!! Ia veniti incoace la un big hug!!!! (IMG:style_emoticons/default/grouphug.gif)

+Quote Post

685 Pages V  « < 550 551 552 553 554 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 7th August 2025 - 02:07 PM