![]() |
![]() ![]() |
![]() |
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
La multi ani dragutelor si Craciun Fericit in continuare, pentru ca de-abia a inceput seria petrecerilor, nu!
Eu stateam linistita ca azi e ziua Irinicai si am zis c-am timp s-o felicit. Cand? Ce sa vezi? Eroare de o zi? Draga mea, multa sanatate si voiosie, la multi ani si sa dea Domnu' sa ajungi la greutatea pe care ti-o doresti, cat mai curand (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) . Ieri a fost o zi in care am alergat de colo colo dupa cadouri si alimente, apoi am facut salata de naut dupa retata Kaluai (a iesit ff buna (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) ), singura mea pregatire de Craciun; dupa a trebuit sa mai fac niste modificari pentru la serviciu; apoi a venit lampa (arata f fain, o sa pun o poza in curand); seara am fugit la sora-mea unde s-a strans tot grupul si-am primit cadouri de mos, am spus poezii...si uite asa am reusit sa ma culc pe la 5 azi dimineata. Seara s-a incheiat cu canasta evident, noua mea pasiune. Am tras si-un mic ping-pong (ca sister are o masa de ping-pong in sufragerie, ca n-a apucat s-o mobileze). Azi, cum ne-am trezit am intins-o la mami unde ne-am imbuibat de bunataturi (conforme si neconforme). Mi-au placut in mod deosebit carnatii de casa (Stoinici, sper sa ma ierti ca n-am reusit sa ma tin de cuvant, dar am vazut c-a dat Ala niste retete), lebarul, toba si cozonacul. Cozonacul i-a iesit de milioane. Acum ma distrez, ca vorbesc cu mamita pe net. Ea nu prea le are cu netul, dar vad ca prinde repede; in schimb, la capitolul joculete e prima pe lista. Va pupic si distractie placuta in continuare...si sa dea Domnu' sa nu se puna prea multe sute de grame de la abaterile astea (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) . Le felicit pe cele care reusesc sa nu calce stramb. Mi-amintesc ca anul trecut am fost si eu mai decisa. This post has been edited by roxanica10: Dec 25 2007, 11:11 PM |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 416 Joined: 12-July 07 From: iasi, romania Member No.: 1,930 ![]() |
Dragelor, multumesc pentru toate gandurile voastre bune!
Nu am reusit sa postez din cauza net-ului. Dupa ce terminam de scris mesajul, cand sa-l trimit...cade net-ul ( sper ca acum sa reusesc (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) ). Ce sa va zic de mancare?! Prima neconformitate a fost julfa, facuta de tata si foarte buna. Am mancat putin , putin da' ..am mancat. Prima zi de Craciun am ciupit dintr-un panetone ( care nu e bun deloc, nu se compara cu cozonacul facut de mine!), ieri o lingura de salata de boeuf ...dar azi am fost cuminte. Azi: ora 10: o portocala ora 14: fripturica de porc la cuptor cu salata ( varza rosie, morcov, ridiche neagra, ulei masline, lamaie) Azi am cam stat in pat ca ma simt rau. Ieri am mers la sanie si am racit: ma doare gatul rau si sunt febrila...da' fericita (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) . Pereceri frumoase tuturor! |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Insanatosire grabnica, irinico!
Panettone asta e foarte apreciat si pe-aici, sa vedeti ce priviri ucigatoare atrag asupra mea cand il vorbesc nu tocmai de bine. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Eu am mancat zilele astea mai putin decat mananc de obicei, dar am gustat si neconformitati, putine la numar, e-adevarat. La greutate nu s-a vazut. Tocmai am fost si la magazinul cu delicateturi, asa ca azi voi manca somon organic afumat, niste mezeluri si salamuri, ardei kapia si muraturi. Daca mi se mai face o data foame, imi fac varza murata cu afumatura (pentru rest am cumparat o quiche cu spanac si-o portie de lasagne de la magazinul cu pricina). |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Irinici, sa te faci bine cat mai curand (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) !
Vorba ta, nu dau cozonacul maica-mii pe nici un panettone. La mine, abia azi a fost prima zi de cumintenie, adica n-am mai gustat din neconformitati. Am sarit de 63, dar nu-i bai. Mi-am luat si-o pereche de blugi (mar 30 cu 32). De data asta, am tinut cont de recomandarile voastre: i-am luat foarte stramti, ca oricum se largesc ei. Nu-mi vine sa cred c-am ajuns sa port blugi din nou. Mi-a trebuit un drum la soacra-mea, ca sa revin la ei. Mi se pare asa de frig afara, ca nu mai am tupeu sa-mi iau pantaloni din stofa. Kalua, pofta buna la delicatessuri. Eu nu le am cu chestiile sarate...la dulciuri poftesc eu tot timpul. Meniul meu de azi: D: iaurt cu fulgi si gem dietetic P: rest de salata de naut, 4 sarmale conforme C: pomelo si seminte prajite (aste-s de faza 2) Nu ma declar prea satula, asa ca sigur o sa mai cotrabai prin frigider dupa ceva conform. Maine fac bagaje, ca sambata plecam spre munte. Ma bucur ca ne-am facut rost de GPS, ca sa nu mai stau cu grija drumului. Doftorici si Stoinici, pe unde umblati? N-ati terminat seria petrecerilor? |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 610 Joined: 8-August 06 From: Iasi, Romania Member No.: 469 ![]() |
Salutare dragelor si la multi ani cu sanatate (IMG:style_emoticons/default/haninoroc.gif)
Tocmai voiam sa dau o chemare de genu: Haideti fetele la o spovedeala comuna! (IMG:style_emoticons/default/afro.gif) Cind colo, fetele mele se spovedisera binisor... Si eu am pacatuit cu: 2 felii de cozonac adevarat, niste cornulete cu nuca, julfa cu canepa,o portie tort de mere(o nebunie, nu alta!)si cam atit.Am cumparat niste pate de rata care are zahar in compozitie, dar e de vis...E frantzuzit, de la Carrefour. Cu toate abaterile enuntate, sint mandra de mine ,este cel mai cuminte Craciun de ani buni incoace.Altfel, tare bine m-am petrecut! Am fost la prietenii mei, in casa noua.Ce frumos, cita bucurie! Am dansat 2 zile si 2 nopti de mi s-au umflat picioarele de parca nu erau ale mele.Acum sint dupa 2 zile de odihna si mi-am revenit.Astept cu nesatz urmatoarea pitrecere (IMG:style_emoticons/default/yeah.gif) Va imbratisez cu drag, sa fiti vesele si lasati toate supararile acum, hai sa ne bucuram ,fara masura ,de vacanta asta!Puuuup! |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mai dragutelor, dar slaba activitate pe aici. Ce s-a intamplat cu voi? V-ati lasat de Monti? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Nici Pescarush nu-i prin zona vad, desi zicea ca va fi. Hai sa ma spovedesc eu pe ziua de azi: D: iaurt cu fulgi de grau si gem dietetic P: lebar si toba facute de mami, cremwursti Cris Tim cu mustar C: putin pomelo si-un mar Aseara am mai mancat niste pulpe la cuptor cu gososar murat ca mi s-a facut foame. Stoinici, pai n-au cum sa se vada abaterile alea dac-ai tinut-o 2 zile intr-un dans. Sper sa apuc sa dansez si eu la Revelion. Chiar nu stiu cat e de dansatoare gasca cu care mergem, dar o sa vad la fata locului (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Salutare!
Domle, eu intrai zilnic aici, da' nu postai fiindca am o constiinta incarcata de numa' numa'!!!! Am avut maraton de mese festive, prima zi la parintii mei, a doua zi la nasi, a treia la prietena mea, de abia astazi mancaram home. Numa' bunataturi, una si una...am gustat ieri din salata boeuf a prietenei mele, i-am mancat cozonacul, ca-i ardeleanca si s-a muncit ca o eroina de razbel la el, era pacat sa nu-i apreciez munca, mancai si tort de ciocolata de la fini, ce mai, mi-e rusine de mine! Acu' incerc sa revin pe linia de plutire, iar dupa Anul Nou sa trec la faza I draconica. Plus sport en gross! Ma duc sa ma impusc! PS: colac peste pupaza, maine boteaza finii mei si iar am pus-o de dans si mese imbelsugate, iar pe 31.12 seara mergem la restaurant in gasca mare; avem inclusiv bilete de tombola cu un purcelus de lapte mare premiu mare. Daca-l castigam, cica ne cheama la rest again pe 02.01 sau 03.01 sa-l servim preparat la cuptor...cum am eu bafta de mese neconf, sa stiti ca ma vad deja la petrecerea din 03.01....mai, sa fie! |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neataaaaaaaaaaaaaaaa!
Gata, incerc sa-mi revin. Uite acum rontai de zor la mere rase cu scortisoara si fulgi ovaz si ma bate gandul sa-mi fac un gem de casa sapt viitoare, d-ala ca-n vremurile de inceput, respectiv fara zahar sau alt indulcitor, doar mere, pere si gutui. Am zis! Sa aveti o zi minunata! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 610 Joined: 8-August 06 From: Iasi, Romania Member No.: 469 ![]() |
Hai sa traim!
Si eu mi-s cuminte foc, nu mai pun gura pe dulce si-s salvata(asta e buba mea, dulcele!) Iri am papat d: Ovaz cu lapte si o lingurita de gem cu fructoza P: fasole cu varza murata, maaaaaaaaai, ce bunatate C: in vizita: niste brinzicsi masline,ceai verde la greu, later un mar Astazi D: ovaz cu lapte si gem, cafea, ceai Fetele, o tai la Sucevita! Cineva a renuntat pe ultima suta si ne-am hotarit sa mergem la sanie si zapada. Yupieeeeeeeeeeeee! Imi iau laptopu la mine, asa ca tin aproape.PUP! |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
roxanico, pescarusha a cam tinut-o in petreceri. (IMG:style_emoticons/default/partytime.gif) (IMG:style_emoticons/default/band.gif) (chiar asa arata band-ul la prima party la care am fost)
ca si dr_wise, nici nu mai pot spovedi pacatele, la cat de multe s-au strans. asa ca... ma intorc spasita la Monti dupa Anul Nou. stai ca deocamdata n-am intrat in panica, am 51-52 kg. daca raman aici sunt ok, ca se duc ele in 2 saptamani. (IMG:style_emoticons/default/thumb_yello.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th August 2025 - 02:09 PM |
|