IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

685 Pages V  « < 552 553 554 555 556 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi - Montignac?, Idei pentru meniuri Monti
irinica
post Dec 30 2007, 09:33 AM
Post #5531

Obsedat

Group: Obsedat
From: iasi, romania
Member No.: 1,930

Dragelor...am facut-o lata! Am stat in pat si am bolit groaznic, am facut angina pultacee si am suferit ca un caine haituit ca nu ma puteam tine pe picioare sa merg la buda. Este groaznic sa fii i halul asta de bolnav de sarbatori. Am avut mereu prieteni acasa, fiindca nu credeau ca imi e rau si veneau sa ma vada, cumplit!!!
Acum iau antibiotic si...multe altele, dupa ce doctorita mi-a facut o morala grozava ca nu am sunat-o de la primele ...zgarieli pe gat si am ajuns in halul ala. I-am expilcat ca nu am vrut sa o derajjez si de sarbatori , ca la mine asa se intampla, ne paleste boala sambata, duminica sau de sarbatori (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) .

Asta este!! Acum sunt bine dar cam ...fara putere. Ma intremez eu imediat!

De mancat, nu prea pot sa va zic ce si cum. Am mancat si eu ce mi-a adus tatic( sotul meu) pe la pat si cam ce putea intra pe gat.

Stoino draguto, ziceai ceva de o rulada de somon sau am visat? Am o bucatoaie de somon in frigider si nu stiu ce sa fac cu ea. Ajutor!!

Roxanico, as vrea sa va arat bradul meu dar ...iar am uitat cum sa postez poze aici. Hai ca mai incerc odata, poate reusesc! Te pup!

Va pup pe toate si va iubesc si mi-e dor de voi in toate zilele in care nu apuc sa va citesc
Go to the top of the page

+Quote Post
dr_wise
post Dec 30 2007, 09:52 AM
Post #5532

Musafir

'Neata!
Meniul de mimosa pudica (pe aproape...):
d - mere rase cu scortisoara si fulgi ovaz, cafea cu lapte
p - salata de ton din conserva ton in ulei, castravete, salata verde, ceapa rosie, rosie, masline(5buc), ulei masline + otet mere; desert branza brie cu 1 paharel mic de vin rosu
s (la petrecere): portocala, aperitiv conf, 4 sarmalute cu varza (neconf), friptura de porc si pui cu salata de varza alba, apa minerala en gross.
Cand am ajuns acasa, am mai rontait un mar pt digestie si m-am culcat
Acu mestec de zor la iaurt cu fulgi ovaz.

+Quote Post
stoina
post Dec 30 2007, 02:11 PM
Post #5533

Incurabil

From: Iasi, Romania
Member No.: 469

Irinici, sanatate multa si vezi reteta la index(rulada cu somon afumat si spanac) E buna tare, sa stii si si arata f bine!!:)
Eu sint la Sucevitza, e minunat aici, zapada si soare !
VA pup cu drag, sint pe-aproape!

+Quote Post
roxanica10
post Dec 30 2007, 07:26 PM
Post #5534

Musafir

Irinici, multa sanatate (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Te-ai imbolnavit tocmai acum cand sunteti in formula completa. Bine c-avut cine sa te ingrijeasca (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) .
Imi pare rau ca n-am cum sa te ajut la capitolul poze ca mie imi pica netu' aici din minut in minut.
Fetelor, e jale cu mancarea aici (adica-i prea buna si nu pot sa ma abtin). Ne servesc cu niste prajituri de casa din alea ardelenesti ca numai la Monti nu ma gandesc cand le ingurcitez. In rest, incerc sa mananc cat de cat conform, dar la capitolul prajituri, am dat chix. Aseara ne-au adus papanasi cu 4 feluri de dulceata, facute in casa evident.
In fine, ma gandesc ca daca fac sport (trasee) poate n-or sa se depuna asa rapid. Cand ajung la Bucuresti o sa ma fac fata cuminte...pana atunci...nu promit nimic. Cred ca sunt dependenta de dulciuri, daca nu le mananc, macar sa le vad. Ma gandesc la o mancare cu atata placere, uneori ma sperii. Voua vi se intampla la fel?
Kalua, doftorici, stoinici, pescarush, lotte pupici (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Am mai spus pe la bar ce grozavii am facut astazi prin zapada.

+Quote Post
dr_wise
post Dec 31 2007, 08:18 AM
Post #5535

Musafir

Irinici draga, multa sanatate! Scuza-ma, te rog, n-am vazut postul tau ieri dimineata, probabil ca am editat la distanta mica de timp. (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Daca te doare gatul, iti recomand un amestec tare bun, neconform, da' ce mai conteaza: galbenus de ou (de tara, daca se poate) frecat cu miere si untura de gasca (sau unt), peste care torni lapte fierbinte. Bei amestecul asta usor usor.
Eu incerc sa ma redresez, dupa bombardamentul de Craciun, ieri am mancat:
d - kiwi, iaurt cu fulgi ovaz, cafea cu lapte
p - 2 mere in timp ce pregateam chiftelute conforme pt mine si tavalite prin faina alba pt termite. Am mancat chiftelutele mele "la botu' calului", adica in picioare langa aragaz, in timp ce le pregateam pe ale baietilor. Cu mustar, ceapa rosie si un pahar de vin rosu. Desert 2 cuburi de cioco 85%.
Gustarea de dupa-amiaza: inghetata dietetica de la Elion, jumatate cioco, jumatate de vanilie. Tare bun amestecul asta!!!
s - 2 mere ionatane
Eu imi beau cafeaua acum si ma pregatesc sufleteste sa merg la office, unde cred ca ma asteapta ceva treaba, da' cine are chef de munca astazi?
Deseara o tai la restaurant cu gasca mare. Am vazut meniul si e cam ciudat....la un moment dat am vazut ceva cu sos de visine...hmmm...ati mancat asa ceva?!
Revin mai tarziu, daca am timp, cu meniul de Revelion.
Voi ce faceti deseara, pe unde dansati?

+Quote Post
danati
post Dec 31 2007, 08:55 AM
Post #5536

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 1,329

Ajutor ! Ajutor !
Caut de zor prin forum salata boeuf facuta de Kalua, cu telina in loc de cartof si cumva cu maioneza calduta...nu mai stiu exact cum se face (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) si n-o gasesc (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
Ma ajuta si pe mine cineva, please... (IMG:style_emoticons/default/pls.gif)

+Quote Post
kalua
post Dec 31 2007, 11:55 AM
Post #5537

Musafir

Daca vrei s-o faci foarte conforma pui gulie in loc de telina. Carne, castravete murat conform, naut fiert. Mazarea congelata si gulia/telina taiata mai mic, dar totusi nu asa mic ca mazarea, se dunstuiesc in foarte putin ulei cu apa, cu capacul pus pe tigaie. Intre timp se face maioneza indoita cu iaurt. Se pune mazarea si gulia calde, se amesteca, gata.

+Quote Post
stoina
post Dec 31 2007, 02:14 PM
Post #5538

Incurabil

From: Iasi, Romania
Member No.: 469

Dragelor,
Va doresc un an cu sanatate si bucurii.Monti sa fie tatal nostru si noi fiicele lui ascultatoare! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Va imbratisez cu drag, haideti la o pupaceala! La multi ani! (IMG:style_emoticons/default/grouphug.gif) (IMG:style_emoticons/default/wbounce.gif)
Multumesc ptr prietenie si sfaturi, va iubesc! (IMG:style_emoticons/default/yes.gif)
(IMG:style_emoticons/default/partytime.gif) !!!

+Quote Post
kalua
post Dec 31 2007, 02:17 PM
Post #5539

Musafir

La multi ani si de la mine, iubitelor! Sa ajungem sau ramane toate cu talii de viespe! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/pistolar.gif) (IMG:style_emoticons/default/lmani.gif)

+Quote Post
danati
post Dec 31 2007, 02:25 PM
Post #5540

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 1,329

QUOTE(kalua @ Dec 31 2007, 11:55 AM) *
Daca vrei s-o faci foarte conforma pui gulie in loc de telina. Carne, castravete murat conform, naut fiert. Mazarea congelata si gulia/telina taiata mai mic, dar totusi nu asa mic ca mazarea, se dunstuiesc in foarte putin ulei cu apa, cu capacul pus pe tigaie. Intre timp se face maioneza indoita cu iaurt. Se pune mazarea si gulia calde, se amesteca, gata.

Mersi mult, Kalua (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif)
Si va multumesc ca existati (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif)
Va urez si eu sa aveti un an plin de impliniri, multa, multa sanatate (IMG:style_emoticons/default/lmani.gif) (IMG:style_emoticons/default/tararam.gif) si cu Monti inainte...

+Quote Post

685 Pages V  « < 552 553 554 555 556 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 10th August 2025 - 07:31 AM