IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

685 Pages V  « < 553 554 555 556 557 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi - Montignac?, Idei pentru meniuri Monti
lotte
post Dec 31 2007, 03:26 PM
Post #5541

Incurabil

Group: Obsedat
From: Ro Mania
Member No.: 324

Dragele mele,
Va urez La multi ani si sa ne auzim/vedem cu bine anul viitor!

Distractie placuta diseara!

Va pup pe toate!
Go to the top of the page

+Quote Post
dr_wise
post Dec 31 2007, 07:43 PM
Post #5542

Musafir

(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Va doresc din toata inima sa fiti cele mai frumoase si sexoase femei in ochii partenerilor vostri si in 2008! Si sa va iubeasca cu patos revolutionar cum vreti voi, de cate ori vreti voi!
Asa sa va ajute Dzeu!
Un An Nou plin de bucurii!

+Quote Post
robertina
post Dec 31 2007, 08:24 PM
Post #5543

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 2,155

Va doresc un an nou plin de bucurii,sa fiti iubite si fericite!
La Multi Ani! (IMG:style_emoticons/default/tararam.gif) (IMG:style_emoticons/default/tararam.gif)

+Quote Post
pescarush
post Dec 31 2007, 10:44 PM
Post #5544

Musafir

dragelor montignacelor! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
va urez si eu un An Nou Fericit, sa va aduca bucurii si sa fiti iubite (nu numai pentru silueta (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) ).
sa ne "revedem" cu bine in Noul An.
(IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)

+Quote Post
roxanica10
post Jan 1 2008, 11:39 AM
Post #5545

Musafir

La multi ani si de la mine! Sa fiti iubite si fericite si sa ramaneti aproape de Monti si de noi cat mai mult timp. Va multumesc ca mi-ati facut viata mai vesela si mai densa. Va pup pe toate! (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif) (IMG:style_emoticons/default/wbounce.gif)

+Quote Post
dr_wise
post Jan 1 2008, 11:40 AM
Post #5546

Musafir

'Neataaaaaaaa!
Frumoaselor, declar cu pana pe inima, pana pe 18.01 n-am curaj sa ma urc pe cantar, in schimb trec la MM faza I stricta - de Auschwitz - plus aerobic fara numar!!!
Mai, da' fuse de vis noaptea mea de Revelion!

+Quote Post
roxanica10
post Jan 1 2008, 11:45 AM
Post #5547

Musafir

Eu n-am cantaru' cu mine (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) , dar am intrat in blugii stramti pe care mi i-am luat dupa Craciun. O sa ma urc pe cantar cum ajung acasa, ca sa vad daca-i dezastru ori ba. Si daca-i dezastru sunt si mai motivata sa tin faza 1 strict.
Si la noi a fost dragut. Am fost vreo 29 de persoane (22 adulti si 7 copii). Am dansat, desi muzica n-a fost prea reusita. La 2 m-am dus la culcare, desi al meu cred c-a mai stat pana la vreo 4. Evident ca m-am trezit prima, la ora 9 si m-am delectat cu cartea imprumutata de Lotte 'Can you keep a secret' de Kinsella.

+Quote Post
tyna
post Jan 1 2008, 12:55 PM
Post #5548

Contaminat
*

Member No.: 2,652

Buna ziua dragi Montignace; La Multi Ani cu sanatate si cat mai putine kilograme in acest an. Permiteti sa ma alatur si eu in clubul taliilor de viespe ? Nu ca eu as avea asa ceva dar sunt incepatoare si vreau sa ma straduiesc sa-mi iasa cat mai bine. Scriu si eu ce menu am pregatit pentru astazi: dimineta lapte 0.1% + finn crisp 21% fibre; la pranz o conserva de ton in ulei cu lamaie si seara o supa de rosii si o cafea black fara cofeina cu lapte 0.1% si 2 l apa plata. Va rog mult sa-mi spuneti daca lipseste ceva sau daca este in regula. (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)

This post has been edited by tyna: Jan 1 2008, 01:03 PM

+Quote Post
kalua
post Jan 1 2008, 02:28 PM
Post #5549

Musafir

tyna, mie mi se pare foarte putin si cu foarte putine elemente meniul tau de ieri, numai bun nu e. Dimineata e ok, la pranz ar fi fost bine daca ai fi bagat niste fructe inainte de masa, apoi legume ca atare sau o salata la conserva de ton. Inaintea supei de rosii tot ar fi mers o salatica.

+Quote Post
tyna
post Jan 1 2008, 05:19 PM
Post #5550

Contaminat
*

Member No.: 2,652

Multumesc mult Kalua pentru parere si pentru ca mi-ai schimbat postul. Mea culpa am fost un pic neatenta. Am inceput cam stangace, dar sper sa fie din ce in ce mai bine. O sa incerc sa adaug mai multe elemente meniului.

+Quote Post

685 Pages V  « < 553 554 555 556 557 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 10th August 2025 - 07:53 AM