![]() |
![]() ![]() |
![]() |
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
La Multi Ani! si din partea mea.
bilantul kilogramelor, la mine: +3. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) asa ca, vorba doftoresei, Auschwitzul ne asteapta. sper ca va gasesc pe-aici, sa ne incurajam si sa ne motivam recproc. sa aveti un an cat mai bun, cu toatele. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 817 Joined: 7-May 06 From: Ro Mania Member No.: 324 ![]() |
La multi ani fetelor!
V-am luat-o inainte, sambata si duminica am fost la aerobic (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Cantarul tot pe la 53 a ramas, desi am facut cateva abateri de Craciun, patru sarmale, doua bucati de placinta cu branza, si vreo 3 linguri de tort. Eu nu pot sa mananc noaptea si pace, nu am mancat nimic de Revelion (dupa 8 seara). Daca nu reusesc sa ajung macar la 51, ma fac o micuta Shakira si gata! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
mi-ai dat o idee buna, lotte (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) ma apuc si eu de Pilates - goal pe anul 2008. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Lotte, esti o fericita! Sala mea de aerobic era inchisa duminica dimineata...ca aveam o constiinta asa de incarcata, incat ma batea gandul serios sa fac putin sport.
Eu am stat la Revelion pana la 05:30 si as mai fi stat, aveam niste parteneri de dans strasnici, nu imi era somn deloc, iar muzica super buna...da' cam plecasera toti clientii din rest, asa ca am fost obligati si noi s-o taiem la culcare. (IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) tyna! sa fie intr-un ceas bun! This post has been edited by dr_wise: Jan 1 2008, 10:40 PM |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
tyna, te-asteptam zilnic cu spoveditul meniului si sper sa te simti bine printre noi.
Eu nu vreau sa ma cantaresc, poimaine ma duc si eu la sala, tot pilates. (IMG:style_emoticons/default/fluierat.gif) Au o antrenoare noua si macar vreau sa vad ce-i de capul ei, ultima nu a fost deloc pe placul meu, facea foarte putine exercitii, dar pe alea le repeta de n ori. Si totul dublu, o data noemal si o data cu miscari mici si scurte. Nu rau ca rezultat, dar foarte plictisitoare ora. |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Gagici, tocmai am ajuns acasa si direct la cantar am poposit. Am 63.4 in mijlocul zilei...exact greutatea pe care o aveam in dimineata plecari. Nu mi-a venit sa cred. Nu stiu care-i faza, dar chiar ca sunt de invidiat. Va spun ca n-am refuzat nici un desert si erau aproape la fiecare masa. In rest am mancat conform (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Nu va spun decat ca-s super fericita. Probabil ca vom face si maine o masa festiva la serviciu si voi mai gusta neconformitati, dar de luni am de gand sa fiu fata cuminte.
Welcome tyna si succes! Apropo de Pilates, eu ma gandeam sa-mi cumpar un cd cu asa ceva si sa fac acasa. Ar fi mai comod, decat sa ma deplasez la sala. Va pup! |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
roxanica, felicitari.
eu nu stiu ce am avut de data asta, ca am mancat exagerat de mult, nu ma recunosc. am si fost mereu "in deplasare", la prieteni, si probabil de aceea, ca acasa nu mancam asa. si la mine, tot dulciurile sunt problema. acum mai am si eu pe-acasa niste "neconformitati" care trebuie terminate, am si ciorba de perisoare, pe care imi pare rau sa n-o mananc (e de faza 2, ca am pus orez basmati), dar de luni (cel mai tarziu) intru si eu la faza 1 stricta. |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pescarush, si eu am mancat mult. Parca nu mai ma puteam opri. Ideea e ca aseara am avut o indigestie de toata frumusetea de la mancarea asta a mea in exces. Noroc cu stomacul, ca ma pune el la punct. Am stat toata seara la toilet sau in pat....dar asta e...cand nu-i cap..vai de....(stiti voi continuarea).
Cred ca toate femeile au problema dulciurilor. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si eu m-am imbuibat cu dulciuri.
Ieri am fost mimoza pudica pana seara, cand a desfacut fiu-meu o cutie de bomboane Rafaelo...astea sunt moartea mea! Nu pot rezista! Am rontait 2. Astazi am mancat conform, da' precum aia mici, din 3 in 3 ore. d - kiwi, 3 finn crisp cu gem caise, o cana XXL (Milka) cu cafea cu lapte 11:30: am facut chiftelute, pt mine cu faina de soia si pt termite cu faina normala; miroseau asa de bine, incat le-am rontait pe ale mele cu ceapa rosie plus un pahar de vin rosu Apoi am pus de-o conopida la cuptor, cu ou, telemea de oaie, mozzarella, cascaval, lapte si busuioc, asa ca am mancat din nou pe la 14:00. Dupa masa am baut un "verde de Paris", iar cand m-am trezit din somnul de infrumusetare am rontait o portocala si 2 mere. Acu' ii dau puternic cu apa minerala, spre sa termin o sticla de 1.5L, fiindca ma cam mustra constiinta...zilele astea singurele lichide consumate au fost cafeaua si vinul... |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 29 Joined: 15-November 07 Member No.: 2,652 ![]() |
Va multumesc pentru primire si sper sa-mi reuseasca cat mai bine. Sa ma spovedesc si eu cu meniul de azi: pe la 8 un mar, la 10.30 lapte 0.1 % gr. + fulgi ovaz, cafea fara cofeina cu un pic de fructoza, la pranz salata de rosii si castraveti + piept de pui la gratar, mai tarziu putin pomelo si seara supa de rosii + toata ziua 2 l apa plata.... am reusit ca de obicei trecea ziua si uitam de ea. A ... si am mai rontait si cateva seminte de floarea soarelui spre seara. Va rog sa-mi spuneti daca am gresit ceva.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th August 2025 - 09:45 AM |
|