IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

685 Pages V  « < 555 556 557 558 559 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi - Montignac?, Idei pentru meniuri Monti
kalua
post Jan 2 2008, 09:52 PM
Post #5561

Musafir

Incearca sa scapi de fructoza din cafea. Pune niste lapte fara grasimi in ea daca nu poti s-o bei neagra.
Atentie cu semintele, s-ar putea sa impiedice procesul de slabire.
Go to the top of the page

+Quote Post
dr_wise
post Jan 3 2008, 02:11 PM
Post #5562

Musafir

'Neata, fetele!
Ce faceti, la "bibici"? Eu da, dar ninge viscolit si am facut cerere toata gasca sa plecam mai devreme astazi, fiindca nu circula nici un tramvai in toata Cta, de la gara pana la office am mers pe mijlocul strazii. Pe ansamblu, mi-a prins bine miscarea asta in aer curat, fiindca batea vantul din spate si aveam gluga, numa' ca la intoarcere o sa fie crunt!
Propunere de meniu:
d - 3 finn crisp cu gem caise, iaurt, cafea cu lapte
1 cana ceai verde
14:00: un mar
1 cana ceai verde
s - o salata babana cu ton si multe vegetale
inainte de culcare: un mar sau 1 portocala
Deja ma simt mai bine, departe de tonele de mancare de acasa!

+Quote Post
stoina
post Jan 3 2008, 03:30 PM
Post #5563

Incurabil

Group: Obsedat
From: Iasi, Romania
Member No.: 469

Dragelor,
Aseara am ajuns acasa.
La Rev.a fost bine de tot,atmosfera frumoasa, mancare-aleasa, totul in regula.Am avut zapada, ninsoare ca-n copilarie, peisaj de vis, sobe cu duduiala, uuuhhhh, tare frumos, da a trecut!
Ajunsa acasa m-a intimpinat fii-mea cu 39 grade, respectiv amigdalita.Toata noaptea am dormit pe furis, de frica sa nu ajungem la 40 de grade.Uffffffffffff.
Astazi gatesc, am facut fasolica, salata de ciuperci cu usturoi (am pus si fasole pastai si brocolli),orez basmati cu lapte si scortisoara ptr Alexandra si tre sa fac si niste carnitza de vita.Vad eu cum...am dubii
Fug cu fii-mea la Doctoreasa, vad ca febra se mentine mare si timpul zilei si mai bine s-o vada.Pup!

+Quote Post
dr_wise
post Jan 3 2008, 04:22 PM
Post #5564

Musafir

Da-i un Algocalmin fiola de urgenta si tai-o la dr!!! Sanatate multa! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
irinica
post Jan 3 2008, 05:58 PM
Post #5565

Obsedat

From: iasi, romania
Member No.: 1,930

Buna dragelor!

La Iasi nu ninge da' cand vad ce-i in tara... iarna de-a binelea ce mai. E frumos cand ninge dar tare nasol e cu dezapezitul asta, ca nu se poate circula ca oamenii.

Stoinici draguto, eu am facut-o lata de sarbatorile astea cu gatul, asa ca ai mare grija de Alex. Acum cand am terminat cu gatul, ca am luat antibiotic ca o dresteapta ce sunt!!!!( eu n-am luat antibiotic de...ani de zile, ca ma tratez homeopat), am o candida de sus ( din cavitatea bucala) pana...JOS ( la iesirea ...cealalta!).

De mancat...inca mai imi scapa cate o bomboana pe gat, asa ca nu revin cu fruntea sus.

Si eu am inceput munca de azi, asa ca un an bun ...financiar vorbind!

Va pup cu drag!

+Quote Post
pescarush
post Jan 3 2008, 07:48 PM
Post #5566

Musafir

sanatate fetei, stoina.
eu mi-am mai dat un ragaz pana luni, ca vreau sa termin ce mai am neconform pe-acolo.

+Quote Post
stoina
post Jan 3 2008, 08:14 PM
Post #5567

Incurabil

From: Iasi, Romania
Member No.: 469

Fost-am si la doctoreasa,care sustine ca Alex are viroza, nu amigdalita.'Om vedea! Eu clar am vazut o pungutza mica de puroi in git , da asta aseara.Fetele, multumesc mult ptr urarile de bine.Doctoreaso, buna treaba cu Algocalminu, am prestat asta as-noapte la 39,3 grade:(Multam din suflet de sfat, te pup cu drag!
Irinici, doctoreasa mea ne-a spus astazi clar: fara lactate in perioada cit se administreaza antibiotice! Altfel candida e garantata 100%.Si sa iei protectie ptr candida e destul de 'impovarator' ptr ficat.De-aia ti-o tot laud eu pe doctoreasa asta a mea, ca-i smart!
AStazi am papat:
D: ovaz cu lapte 0% si prune din compot conform
P: salata cu ciuperci, usturoi, brocolli , fasole pastai si iaurt
C: fasole uscata cu salata de varza murata cu morcov
later am gustat din laptele cu orez basmati al fii-mi (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Astazi am prestat si sufleul din brinza dulce si-am obs ca a disparut din indexul cu retete.De ce ?

+Quote Post
fortelady
post Jan 3 2008, 08:20 PM
Post #5568

Musafir

cu scuze ca intervin peste voi - cand se ia antibiotic, doctora mea mi-a recomandat sa iau si metronidazol ca sa ma feresc de candidoze si alte minuni. e vreo 3 lei o cutie, nu-i mult deloc - acuma, poate afecteaza ficatul, nu zic, da' tratamentul de candidoza e mult mai greu de suportat

+Quote Post
Diana.
post Jan 3 2008, 08:32 PM
Post #5569

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Subscriu, e naspa. Cica "tamponarile" locale - intelegeti voi ce vreau sa zic- cu iaurt (iaurt simplu!) ar da rezultate remarcabile si ar grabi intrarea inm normalitate (pe linga tratamentul medicamentos)
scuze de offtopic...

+Quote Post
kalua
post Jan 3 2008, 08:36 PM
Post #5570

Musafir

Stoinici, insanatosire grabnica Alexandrei!

Si eu iau foarte rar antibiotice (si medicamente in general), cred ca-n ultimii 10 ani am luat de doua ori, n-am avut pana acum probleme fara nici un fel de medicament complementar, Doamne multam. Hai sa va zic una buna: mama unei colege a avut amigdalita, doctorul ei de casa i-a prescris antibiotic si dupa doua zile a gasit-o unul dintre copii lesinata in casa. Se otravise, antibioticul era mult prea mult pentru greutatea ei. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) A mai petrecut o saptamana prin spitale.

+Quote Post

685 Pages V  « < 555 556 557 558 559 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 12th August 2025 - 03:39 PM