IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

685 Pages V  « < 556 557 558 559 560 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi - Montignac?, Idei pentru meniuri Monti
tyna
post Jan 3 2008, 08:54 PM
Post #5571

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 2,652

Hello la toata lumea. Multumesc Kalua de sfaturi, ma simt tare bine aici cu voi. Astazi am calcat un pic stramb dimineata cu o felie de paine integrala de secara (avea zahar in compozitie si nu vazusem (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) ) , apoi iaurt 0.1 cu 2 lgt. gem prune conform + 2 finn crisp, cafea black ( m-am cam strambat un pic dar a mers fara fructoza ), apa plata.... si pranz + cina gratar de pui + o salatica; iar intre mese 2 mandarine mici + 2 mere. De maine sper sa am timp (daca o sa ma lase zana mea de 3 luni jumate) sa incropesc ceva din retetele fetelor de pe eLady.
Go to the top of the page

+Quote Post
kalua
post Jan 3 2008, 08:58 PM
Post #5572

Musafir

Stinici, eu n-am scos nimic de la retete si nu cred ca altcineva de la mozi se baga pe-acolo. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Las' c-o caut si-o pun iar.

tyna, sa-ti traiasca mogaldeata! Te-ai ingrasat mult in timpul sarcinii? Mai alaptezi?

edit: stoinici, ai orbul gainilor! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Linkul e pus la dulciuri (postul al doilea la index) si tu cred ca te-ai uitzat numai la mancaruri (postul 1). (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

This post has been edited by kalua: Jan 3 2008, 09:03 PM

+Quote Post
roxanica10
post Jan 3 2008, 09:16 PM
Post #5573

Musafir

Stoinici, multa sanatate Alexandrei!
Off Irinici, nu-i buna treaba cu candida. Pentru cea de jos, iti recomand un ovul magic (care-si face treaba doar intr-o seara) Lomexin parca se numea. Si mie d-na doctor imi prescrie intotdeauna ceva langa antibiotic, ca sa nu-mi apara candidoza.
Tyna, ce frumos c-ai o zana. Nu-i totusi cam devreme sa te apuci de o dieta? Sa mananci multe fructe, legume si lactate.
Si acum offtopic, vreau sa va cer si eu o parere: nu mai retin unde citisem ca atunci cand suntem gravide (bine...inca nu e cazul meu (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) e recomandat sa ne luam zaharul din fructe si sa evitam pe cat posibil dulciurile. Voi ce parere aveti? Am vazut de curand, o graviduta care manca de zor dulciuri, fara nici o restrictie si mi-am amintit de aceasta regula. Bine...eu fac planul de acum, dar stiindu-ma cat sunt de dependenta de dulciuri, imi trebuie forte extreme ca sa stau departe de ele.
Pescarush, eu incep de marti serios...ca luni facem o masa festiva la serviciu. Inca n-a sosit toata lumea. Tu cate kg ai acum, 53?
Seara, am revenit la masa compusa din fructe totusi de pe acum, ca sa ma simt eu bine.

This post has been edited by roxanica10: Jan 3 2008, 09:18 PM

+Quote Post
kalua
post Jan 3 2008, 09:30 PM
Post #5574

Musafir

Roxanico, gravida sau nrgravida, zaharul nu ne face bine, ne incanta numai papilele gustative). Mie mi se pare o exagerare fara masura sa zici ca gravidele sa nu mananca zahar deloc!

+Quote Post
tyna
post Jan 4 2008, 12:04 AM
Post #5575

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 2,652

Multumesc Kalua; nu mai alaptez ca nu a mai vrut .... se obisnuise cu biberonul ( am nascut prin cezariana ) si n-a fost chip s-o dezvat. Am luat cam 20 kg si tare vreau sa scap de ele... am mai dat jos dar mai trebuie. Sper sa reusesc ca tare naspa este.

+Quote Post
kalua
post Jan 4 2008, 12:36 AM
Post #5576

Musafir

Eu m-am intors din spital, dupa nastere, tot cu 20 kg in plus. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Le vei da jos, pari tare hotarata. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
pescarush
post Jan 4 2008, 12:52 AM
Post #5577

Musafir

roxanica, azi dimineata cantarul arata 52 kg. cred ca s-au depus doar 2, dar cand m-am cantarit data trecuta (adica pe 1 ianuarie, sa stiu cum incep anul) eram inainte de problemele lunare. am dus azi cozonac la servici, la colegii de departament, sa ma scap de el, ca singura nu-l termin intr-o luna. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
tyna, nu te stresa prea tare, in cateva luni scapi de kg alea. si eu am pus 20 kg la prima sarcina si cand avea copilul un an, eram chiar foarte slaba (aveam 3 kg mai putin decat aveam inainte de a ramane insarcinata, adica 44 kg). sa-ti traiasca fetita, sa te bucuri si sa te mandresti cu ea! a, si bine ai venit printre noi!

l.e. cu cafeaua te obisnuiesti in maxim 2 saptamani. eu pun putin lapte 1% in ea, putin o indulceste si ii ia si din tarie. sa vezi dupa vreo 6 luni, daca accidental gusti vreo cafea indulcita... bleah.

+Quote Post
stoina
post Jan 4 2008, 01:36 AM
Post #5578

Incurabil

Group: Obsedat
From: Iasi, Romania
Member No.: 469

Asa e ,Kalua, am avut orbu gainii, scuze-moi!Si saru-mina de urari, fetele, au fost din suflet ptr ca fata mea nu a mai facut noaptea asta febra(si e 1,20pm) Uf, cred c-a trecut!
Eu sint obosita tare si de-asta ....orbesc (IMG:style_emoticons/default/happy.gif)

Inca nu m-am cintarit, da o fac curind, sa vad ce crestere am dupa sarbatori. (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif)

Tyna, bun venit si sa-ti traiasca minunea! Eu dupa nastere aveam 10 kg in plus, dar in anul acela am tot pus...Felicitari ptr vointa si succes!
Doctoreaso, mai spune ceva 'interesting', esti cam tacuta... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Puuuuuuuup!

+Quote Post
dr_wise
post Jan 4 2008, 08:22 AM
Post #5579

Musafir

Draguto, fiu-meu face febra seara si spre zorii zilei cand e racit, asa, mai pe la ora 4 dimineata. Daca si Alexandra e la fel, mai bine te-ai odihni pe la 1 dimineata...
Eu ce sa zic...am sotul acasa dinainte de Craciun, asa ca sunt fooooooooarte "linistita" pana pe 08.01, cand pleaca la Buc. Ei, atunci sa vezi, ca iar o sa-mi inghete picioarele singura in asternut, oricate paturi si pijamale as pune pe mine. Mai, nu stiu cum sunteti voi, da' eu nu ma pot obisnui sa ma incalzesc singura in pat, dardai ca o varga(si am urmatorul echipament: caloriferul dat pe pozitia "4", pijama flausata cu pantalon si bluza cu maneca lunga, ciorapi din lana pura tricotati de socrella, patura din lana pura tesuta de socrella manual). Cum imi vine zburatorul acasa, cum "sfarai" langa slaninutza lui si trec la camasa de noapte subtire, in bretele!
Ieri am ajuns acasa cu o foame de lup, am mancat altceva decat am postat, respectiv o ciorba de fasole, salata (salata verde, ceapa rosie, castravete, ulei masline, otet mere), un copan gratar si ultima portie de budinca de conopida (ca sa-i scap pe "tovarasi" de ea, au carait si-au marait de fiecare data cand i-am amenintat ca nu le mai dau altceva de mancare pana nu termina budinca...iar Bogdan s-a obisnuit deja, cum ii pun ceva "surpriza" in farfurie, cum zice "ce-i asta, dovlecel sau conopida?!" si se uita crucis la mine...lasa c-o taie el in curand la Buc, daca n-o sa manance si pietre de foame!!!).
Dupa masa de seara am ciugulit niste cioco 85% si miez de nuca, l-a pus mama intr-o tavita la uscat pe caloriferul din dormitor si cum ma asez la PC, pac, intind mana dupa miez de nuca. Mama, ce bun e! Va info c-am terminat cioco si gata cu ea, nu mai cumpar fiindca vreau sa fac o pauza de dulciuri, miezul de nuca e si el pe sfarsite, mai am inghetata dietetica in congelator si am terminat toate tentatiile. Vreau sa fac in weekend un gem fara adaos de indulcitor, doar din fructe, dar sa se mai deszapezeasca o militzara, ca-i crunt afara! N-am mai vazut asa zapada in Cta de cand ma stiu!
Astazi, mai mult ca sigur, iar merg pe jos de la gara la office, vreo trei statii de tramvai...de abia astept, imi plac plimbarile in aer curat dimineata!
Va pup!

This post has been edited by dr_wise: Jan 4 2008, 08:24 AM

+Quote Post
stoina
post Jan 4 2008, 11:54 AM
Post #5580

Incurabil

Group: Obsedat
From: Iasi, Romania
Member No.: 469

Neata! Alexandra mea n-a mai facut febra, asa ca nu m-am trezit decit la 4 cind a luat pastica si later, pe la 6 cind era transpirata leoarca si i-am adus schimburi uscate.Se pare c-am terminat distractia, Doamne-ajuta!
Astazi am preparat o supa din peipt de curcan de curte, ptr bolnavica mea.
Din minunatul piept fiert( e imens) vreau sa fac o salata de andive cu piept si maioneza, e f bun, am papat la munte si m-a incintat!
Eu sint tot in vacanta pina luni, cind incepem activitatea.Asa ca odihna ,frate!
Va iubesc si va pupesc cu drag!
D: ovaz cu lapte si vreo 2 prune din compot conform, cafea

+Quote Post

685 Pages V  « < 556 557 558 559 560 > » 
Closed TopicStart new topic
3 User(s) are reading this topic (3 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 12th August 2025 - 05:22 PM