IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

685 Pages V  « < 557 558 559 560 561 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi - Montignac?, Idei pentru meniuri Monti
tyna
post Jan 4 2008, 07:14 PM
Post #5581

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 2,652

Va multumesc din suflet de urari pentru gargarita mea si de incurajari. Imi place tare mult gasca. Astazi n-am avut vreme de gateli dar sper ca maine sa-mi iau revansa......sper. Cam ce-am mancat eu astazi: pe la 8 o portocala , in jur de 10 mere rase cu fulgi de ovaz si un praf de scortisoara .....bune, la pranz salata cu un copanel de pui si 2 oua fierte, mai tarziu cativa miezi de nuca ( am fost pe aceeasi lungime de unda cu dr_wise (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) si spre seara cascaval, salatica si putina cioco 85 % ...... apropos am vazut la Metro cioco Milka Dieta la standul de diabetici.... o fi conforma ?? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) . In rest apa plata, n-am reusit sa beau chiar 2 l azi si cafea, uitasem de ea si nu stiam de ce umblu prin casa ametita de cap; mi-a luat cu mana dupa ce am baut putina cu un pic lapte 0.1 % ..buna buna...... adios indulcitori. Pupici si un weekend cat mai placut.
Go to the top of the page

+Quote Post
kalua
post Jan 4 2008, 07:32 PM
Post #5582

Musafir

stoinici, sa dea Domnul sa se indrepte treaba la Alexandra si sa puteti dormi amandoua noaptea asta.

tyna, mananca mai bine ciocolata cu macar 70% cacao decat cea pentru diabetici.

+Quote Post
stoina
post Jan 4 2008, 09:19 PM
Post #5583

Incurabil

Group: Obsedat
From: Iasi, Romania
Member No.: 469

Saru-mina, Kalua.Am fost plecata la o intilnire cu finutza mea si in timpu asta fii-mea a avut 37, 8.Fir-ar! Sper sa n-o luam iarasi de la capat!
E un ger de crapa pietrele afara.Am avut impresia ca sint in pielea goala, asa mi-a fost de frig!

Astazi am papat:
P: niste piept fiert
C:rest de salata de ieri(ciuperci, fasole pastai, brocolli si o felie din sufleu de brinza dulce.
Puuuuuuuuuup!

+Quote Post
dr_wise
post Jan 4 2008, 09:39 PM
Post #5584

Musafir

Hai draguto, 37.8 este o temperatura de bun simt! Sunt convinsa ca pana la culcare o sa fie mult mai bine. Tin minte, cand eram mica, tata imi punea la gat comprese cu cartof razuit, stropit cu spirt, da' sa nu ma intrebi care-i explicatia stiintifica, ca n-o cunosc.
Meniul de today:
d - kiwi, lapte cu fulgi ovaz, cafea cu lapte
ceai verde
p - un triunghi branza brie + 1 ardei gras rosu XXL (am reusit sa ajungem prin nameti la cantina si acolo, ce sa vezi, toata lumea libera!!!)
16:00: un mar
18:30: zacusca cu un snitel din piept de pui gratar, desert un triunghi de branza cu mucegai albastru si un pahar de vin rosu, putin miez de nuca
21:30: un mar ionatan

PS: a propos de cioco Milka pt diabetici; i-am cumparat mamei mele de Craciun, ca sa n-o tenteze restul dulciurilor(bineinteles, pana n-a ciugulit cozonac enspe feluri si chec, nu s-a lasat, chiar a descoperit ca-i mult mai bun cozonacul "pregatit" in toaster) si cu ocazia asta am descoperit ca-i facuta cu fructoza. Suna interesant, desi eu prefer de acum cioco cat mai amara, aia normala sau cu lapte, in general, mi se pare gretos de dulce. Dar, in principiu, ce parere ai kalua?

This post has been edited by dr_wise: Jan 4 2008, 09:44 PM

+Quote Post
Ala80
post Jan 4 2008, 09:50 PM
Post #5585

Oli, Popeye's babe

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 194

Stoina, incearca sa-i dai peste noapte sosete imbibate in otet. Stiu un prieten care facea febra foarte mare cand racea si numai asa scapa de ea. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
kalua
post Jan 4 2008, 10:26 PM
Post #5586

Musafir

Aici se pun comprese cu apa rece pe picioare si se tin pana se incalzesc la temperatura corpului, apoi se baga iar in apa rece. Racesc corpul din exterior.

Doctoreaso, ciocolata amara e de preferat celei cu fructoza, dar cu lapte. E vorba mai mult de gustul foarte dulce, iar ne-nvatam cu el si n-am facut nici o branza in concluzie.

+Quote Post
dr_wise
post Jan 4 2008, 10:43 PM
Post #5587

Musafir

Right!

+Quote Post
stoina
post Jan 5 2008, 01:07 AM
Post #5588

Incurabil

Group: Obsedat
From: Iasi, Romania
Member No.: 469

Dragelor,Ala, Kalua,Doctoreaso,tare va pretuiesc si va sint recunoscatoare ptr sfaturi! Ia haidati incoace (IMG:style_emoticons/default/grouphug.gif)
La Iasi is -17grade si dupa ce-am ajuns acasa m-a palit o foame sora cu moartea, adica de neevitat.Am luat de bun simt citeva alune crude, nik, nu se dadea plecata si pace.Ce-o fi asta, oare de la frigu asta ?Mai si cit urasc eu frigu si de ce iarna avem parte, ptiiiiu!Kalua, la voi cum e?
Ce gatiti voi pe frigalaia asta, girls?

Peseu: Apropos de cartof razuit, crezi tu ca se gaseste asa ceva in casa mea?
Astazi a venit prietenul Alexandrei in vizita si draga mamii l-a servit cu o cafea.La cafea se pune si zahar, nu? Ia-l de unde nu-i! Grea incercare! In final, am gasit eu niste zahar cubuletze, pitit de mine intr-un cosuletz, special ptr musafiri (IMG:style_emoticons/default/zorro.gif) (IMG:style_emoticons/default/hohote.gif)

+Quote Post
kalua
post Jan 5 2008, 01:30 AM
Post #5589

Musafir

Da' fructoza n-ai, bre? Nici nu-i zici musafirului ca-i altceva decat zahar, nu se prinde nimeni. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Si la noi e frigut, dar nu chiar ca la voi. Azi dimineata parca erau vreo -5 grade.

Eu trebuie sa fac maine un roastbeef, dar cum bucata de carne are ceva mai mult de 2 kg, voi face dintr-o parte un curry. Pe saptamana viitoare am planificat sa ma bag iar tare in toate felurile de fasole si linte.

+Quote Post
dr_wise
post Jan 5 2008, 08:50 AM
Post #5590

Musafir

(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) da' n-ai fructoza, doamna draga? Ce, crezi ca se prinde vreunul ce-i in cafea? Ba cred ca fructoza indulceste mai tare decat zaharul. Eu ii prepar sotului meu cafeaua cu fructoza de cand a venit in concediu. Am zis asa, gogonat e, ca mananca tare aiurea la Bucuresti si cu pofta, macar sa-l mai pacalesc cu una alta, daca la carne n-am sanse. Nu caraie, nu maraie, in schimb, daca i-as spune ce inghite, poate ar comenta...
Mancare deosebita nu fac, ba chiar as vrea sa le prepar ceva mai usor, dupa dezmatul culinar de Sarbatori. Eu le dau la pranz un bors cu perisoare acrit cu zeama de varza (pt mine ciorba de fasole cu cubulete de bacon afumat) si pui gratar, orez sarbesc (orez, morcov, ardei rosu, ardei verde, ceapa, telina, patrunjel) si salata de cruditati, plus ca trag o zacusca dupa-amiaza (vinete coapte, ardei capia copti, ceapa, rosii, condimente, usturoi), sa mearga la o tuica fiarta sau un whisky...dupa gust!
Ca sa n-o ametesc pe tyna cu meniul asta, subliniez ca eu voi manca doar ciorba de fasole, pui gratar si salata de cruditati, dar zacusca e valabila si pt mine, bineinteles, fara bauturile tari. Eventual cu un paharel mic de vin rosu sec de Oltina (ca stiu ca are...), ca sa-i taie greata. Dar ar fi bine, in faza I, sa ocoleasca vinul.
Eu am mancat in dim asta mere rase cu fulgi ovaz si scortisoara, acum beau cafeaua cu lapte si ascult Santana (asa, ca sa ma pregatesc sufleteste pt ce urmeaza), iar la 09:20 am taiat-o la aerobic, 2 ore, prima sedinta pe anul asta. Nu se mai poate, iar s-au depus sunculitele.

+Quote Post

685 Pages V  « < 557 558 559 560 561 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 13th August 2025 - 08:53 AM