IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

685 Pages V  « < 559 560 561 562 563 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi - Montignac?, Idei pentru meniuri Monti
kalua
post Jan 6 2008, 12:57 PM
Post #5601

Musafir

Florentin, la urmatorul post in care vrei sa faci iar ordine si disciplina aici iei ban. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Fanny
post Jan 6 2008, 12:58 PM
Post #5602

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Florentin, te invitam.. daca tii sau doresti sa adopti dieta MM sa citesti topicul de la inceput. u siguranta vei avea de invatat.
Sa vedem daca comunitatea de fete montignace va fi deschisa sa te primeasca. Debutul tau nu e unul cu dreptul! (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)

+Quote Post
stoina
post Jan 6 2008, 01:41 PM
Post #5603

Incurabil

Group: Obsedat
From: Iasi, Romania
Member No.: 469

Nimfe, ce bine c-ai venit acasa, ti-am dus dorul!
Florentin, noi aici ne laudam cu tot ce prindem (IMG:style_emoticons/default/sicsic.gif) ,si nimic din povestirile lui Nimfe nu e penibil.Las-o balta cu atitudinea asta...penibila si dupa asta esti binevenit(a) printre noi.
Dragelor,ieri am preparat o salata din piept de curcan cu andive si maioneza, o bunatate!Cred ca e si mai buna cu piept de pui, trebuie incercata!De dimineata asta am papat, plus cafea si ceai.
SA aveti o duminica splendida!

+Quote Post
Florentin
post Jan 6 2008, 01:47 PM
Post #5604

Musafir

QUOTE(kalua @ Jan 6 2008, 12:57 PM) *
Florentin, la urmatorul post in care vrei sa faci iar ordine si disciplina aici iei ban. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

A fost doar o parere! Ordinea si disciplina ar trebui sa tina de moderatorul acestui forum, deci Kalua fa-ti treaba! Motignacele vor esentialul nu sa va pierdeti in detalii penibile! Pentru amanunte din viata persoanala creeza un alt topic! Am vazut ca este un topic de discutii diverse dar nimeni nu posteaza acolo (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )! Bafta la slabit, eu nu am nevoie inca !

+Quote Post
kalua
post Jan 6 2008, 01:59 PM
Post #5605

Musafir

Florentin si-a luat ban,prea stia el ce-i bine pentru noi si ce nu. Si asta fara sa aiba vreo treaba cu dieta asta. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)

+Quote Post
fortelady
post Jan 6 2008, 02:45 PM
Post #5606

Musafir

deci si io zic sa nu va mai laudati atata da? adica voi de ce va plimbati si altii nu? ie pensiili mici maica, si lumea muare de fuame
inapoi la numarat calorii (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)

doamne, unii chiar nu-si dau seama cand sunt penibili? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
kalua
post Jan 6 2008, 02:50 PM
Post #5607

Musafir

Puate ie sotul unei duamne care ni s-a alaturat si-o fi zicand c-o invatam la prostii, puate vini fimeia acasa cu idei nelalocul lor, auzi dom'le, Austria, si nu numai asta, dupa aia o mai fi vrand si cumparaturi acolo. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Inapoi in bucatarie, la cratita, acolo unde-i sade bine fimeii! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)

+Quote Post
fortelady
post Jan 6 2008, 03:00 PM
Post #5608

Musafir

si la spalat podele
btw: am facut reteta ta de salau cu sos de vin alb (exceptional ca de obicei) dar in loc de smantana am folosit mascarpone. rezultatul e.... nemaipomenit, cred ca smantana din ro e de doi bani!

+Quote Post
kalua
post Jan 6 2008, 03:05 PM
Post #5609

Musafir

Ma bucur ca ti-a placut. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Si eu mai folosesc cateodata mascarpone in loc de smantana, de obicei cand vad ca sta in frigider si i se apropie sfarsitul termenului de valabilitate. Iese exceptional, tocmai pentru ca-i o branza grasa tare. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

+Quote Post
dr_wise
post Jan 6 2008, 06:56 PM
Post #5610

Musafir

Salutareeeee!
Mai, au inceput sa apara masculii printre noi? Ne cotropesc? Macar de-ar fi de calitate, da' cu australopitecii astia, hmm....e grele! Casapiti-i fratilor, nu va lasati!!!
Bine ai revenit, nimphe! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Hai, mai avem o sarbatoare maine si gata, va propun sa trecem la faza I draconica!!!
Meniul de astazi:
d - finn crisp cu gem caise, iaurt, cafea cu lapte
p (15:00): bors din oase de vita, saramura de pui
gustarea de dupa - amiaza (17:30): 2 mere
Acum o tai la bucatarie sa prepar painica filozofala.
Stoina dear, am benoclat ochii astazi la Carrefour dupa icre de somon si capelin! Am vazut icre crude de somon, ambalate in borcanel de 50g (daca nu mai putin), dar de capelin n-am gasit. Tu la icre crude te refereai, sau la icre deja preparate?
Declar cu sinceritate ca mai consum maine o felie de tort - e ziua onomastica a fiului meu/ Bogdan - Ionutz si gata!!! Maica Tereza ma cheama pana ajung la 68kg back.
Kalua, din experienta ta, daca tii dieta MM, calci stramb, te ingrasi un pic, apoi revii la dieta, iar mai calci stramb(Sarb de Iarna), iar te ingrasi, etc, ma intelegi, exista posibilitatea sa mai slabesti din momentul in care te pui serios pe MM faza I?
Sau va urma o perioada lunga de stagnare?

+Quote Post

685 Pages V  « < 559 560 561 562 563 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 13th August 2025 - 10:47 PM