IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

685 Pages V  « < 560 561 562 563 564 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi - Montignac?, Idei pentru meniuri Monti
kalua
post Jan 6 2008, 07:08 PM
Post #5611

Musafir

dr_wise, depinde de la corp la corp, nu exista regula. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
stoina
post Jan 6 2008, 07:59 PM
Post #5612

Incurabil

Group: Obsedat
From: Iasi, Romania
Member No.: 469

Doctoreaso, icrele sint numai bune de papat.Cele de somon sint rosii, marisoare,rotunde, se papa(atunci cind iti permiti) pe paine prajita unsa cu unt.Sint intr-un borcanel pitic si costa in jur de 8 Ron.Ptr de-al de mine, merg excelent cu brinza Ph. pe paine filozofala, doar dimineata.
Cele de capelin sint maruntzele, ca niste margelutze marunte, marunte, de culoare neagra. Bune si astea de numa-numa si pocnicioase taare!
Despre kilogramele in plus, cu cit mai repede cu atit mai bine.Cele puse curind dispar mai repede.Eu am pus 2 sarbatorile astea si ma simt(si chiar sint)aidoma unei balene.Abia astept sa treaca perioada asta(in care tzin Monti, dar am niste pofte...nu-s ce-i cu mine:() sa intru serios la faza 1 stricta.Haideti sa ne sustinem si Kalua, te rog mult, biciuieste-ma fara mila!

+Quote Post
kalua
post Jan 6 2008, 08:11 PM
Post #5613

Musafir

Nu biciuiesc pe nimeni, bre! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Adevaru-i ca cu cat bagam in noi mai multe prostii, cu atat tipa organismul sa-i dam mai des si mai mult dintr-astea.
Eu mai am marti un chetroi de trecut: o amica de-a mea si-a tras bucatarie noua (foarte misto din povestirile ei, ultima bucatarie din viata ei, a zis ca dintr-asta o scot cu picioarele inainte) si ne-a invitat pe mai multe marti. Eu am venit imediat cu ideea sa gatim cu toatele impreuna, nu sa pregateasca ea ceva si sa ne puna pe noi numai la masa. Ideea acceptata, facem fajitas. Pentru mine o sa-mi fac niste aluat cu faina integrala. Mai nasol e cu desertul, vineri m-a anuntat ca face nu stiu ce fel de crema (de Baileys parca) si special pentru mine un tort cu crema de unt. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

+Quote Post
roxanica10
post Jan 6 2008, 09:25 PM
Post #5614

Musafir

Nimphe, bine-ai revenit! Ma bucur c-ai facut aici o mica descriere a vacantei tale si ma bucur ca te-ai simtit bine, chiar daca asteptarile tale nu erau unele prea optimiste pentru Austria. Vad ca te-ai rasfatat nu gluma pe acolo cu sauna, shopping. Deci ti-ai incarcat bateriile pentru noul an. Eu n-am incercat sauna pana acum, dar nici nu am chef s-o incerc. Aveam si noi la pensiune, dar n-a existat nici un amator. Mie mi-e teama sa nu ma ia cu lesin (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .
Cat despre cei care cauta meniuri mura-n gura, sa puna mana sa citeasca si sa-i lase pe moderatori sa-si faca treaba, ca nu le-a cerut nimeni parerea.
Doftoreaso, eu ma gandesc, ca de marti, de cand o sa ma apuc de faza 1 strict, as vrea sa slabesc, ca sa ajung pana la 60. Acum am cam 63.4, dar intentionez sa trec de pragul de 62. As zice ca mancarea asta neconforma, mi-a pacalit un pic organismul si acum va reactiona bine la Monti, ca si eu ma impotmolisem la 62-63. De miscare, m-oi apuca prin primavara. Pana una alta ma bun cu burta pe carte. Am 2 examene serioase in prima partea a anului, pentru care trebuie sa invat mult: DELF (franceza) si cel pentru auditor financiar-contabil. Si mai vreau sa ma apuc si de renovari in bucatarie. Plus c-am constatat cu suprindere ca in unele locuri a crapat zugraveala. Nu stiu daca-i de la iscusinta mesterilor sau de la altceva. Barbata-miu nu vrea sa-mi ia uscator si nu ma lasa sa-mi pun nici lucrurile sa se usuce pe calorifer, ca zice ca se face igrasie. Kalua, tie cum iti merge cu uscatorul? Il bagi decat in priza? Te intreb pentru ca al soacra-mii era cu gaze. Hai ca sar de la una alta, am si eu nemultumirile mele, dar las' ca nu-s asa de grave. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Stoinici, daca actionezi imediat, sa stii ca se vor duce rapid cele 2 kile. Daca mai stai si le lasi sa se obisnuiasca cu tine, nu-i bine.
Cred ca a noastra Irinica a slabit de sarbatori cu toate racelile ei.
Doftoreaso, sa mananci cu pofta tortul ala si sper sa nu te ia burta de la el. Eu tocmai m-am delectat cu niste inghetata conforma de vanilie Tonitto cu alune de padure (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) .

+Quote Post
kalua
post Jan 6 2008, 09:36 PM
Post #5615

Musafir

Roxanico, eu sunt mai mult decat incantata de uscator. Se baga numai in priza, se cheama uscator cu condens, apa se strange intr-un sertar. Am redus rufele de calcat cu 90%, iar cele pe care mai dau cu fierul sunt atat de frumos pregatite, de mi-e mai mare dragul sa le netezesc.

+Quote Post
pescarush
post Jan 6 2008, 10:59 PM
Post #5616

Musafir

azi mi-a mai alunecat si mie pe gat o bucatica de placinta neconforma cu capsuni si rabarba (asa se spune in romaneste? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) scuze ignoranta, dar n-am stiut de ea pana am plecat din tara ) si promit solemn ca intru la faza 1 stricta de maine, ca eu n-am nici un Ion de sarbatorit.
mai greu va fi cu dulciurile la inceput, ooff, ooff (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) dar trec cumva si peste asta.
uscator am si eu, tot electric. aveti grija, unele haine le mai scurteaza, eu nu le bag chiar pe toate, ca am patit ca m-am trezit cu maieu deasupra buricului, cand l-am scos din uscator. (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) dar nu stiu sa va spun exact ce materiale sa nu bagati acolo, eu nu bag bluzitele mai sensibile, sau pantaloni de stofa.

+Quote Post
kalua
post Jan 7 2008, 12:39 AM
Post #5617

Musafir

Eu nu bag tot ce spal la alea fine, adica lenjeria de corp (maieuri eu nu port), tot ce-i din lana, matase, inclusiv sosete.

Stau si ma gandesc acum ce-mi iau cu mine de mancat maine la serviciu, roast beef, dar cu ce? Inafara de muraturi n-am nimic.

+Quote Post
stoina
post Jan 7 2008, 01:11 AM
Post #5618

Incurabil

Group: Obsedat
From: Iasi, Romania
Member No.: 469

Kalua,nici la cerere nu biciui, bre? Ba da, biciueste-ma, nu ma lasa (IMG:style_emoticons/default/UP202.gif) (IMG:style_emoticons/default/clap5.gif) (IMG:style_emoticons/default/kissing28.gif)
Auziti duducutelor,eu mai am un hop maine si inca unu dupa aia si gata, mi-s la strictezte de strictetze! Si va rog taaaare mult sa ma certati ,daca e cazul si sa ma sfatuiti asa cum numai voi stiti- gasca mea desteapta! (IMG:style_emoticons/default/grouphug.gif)
Apropos de ghiduseli de-astea electrocasnice, cine are o masina de spalat de care e multumita 100%?( eu am o groaza de lucruri pe care nu le pun in masina)
Hai, va pup si o saptamina buna sa avem!

Peseu: A plecat vacan-ta cu tre-nul din Fran-ta (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)

+Quote Post
kalua
post Jan 7 2008, 01:22 AM
Post #5619

Musafir

Eu bag la masina TOT, pana si chestii care cica se duc numai la curatatorie. Numai costumele barbatului nu. Am o Bauknecht acum, dar AEG-ul dinainte parca mi-a placut mai mult.

Daca te tii de prostii te schingiuiesc, stoinici! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post
pescarush
post Jan 7 2008, 02:27 AM
Post #5620

Musafir

stai linistita stoina, aici vom fi. nu cred ca vei fi singura care va astepta (pe merit) suturile de rigoare. (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)
si eu bag la masina de spalat tot, in afara de costume.

+Quote Post

685 Pages V  « < 560 561 562 563 564 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 14th August 2025 - 01:09 AM